BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 12:44

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Użytkownicy BMW - wstyd
PostNapisane: 25 listopada 2011, 16:01 
Uzależniony od forum :)

jiGsaw napisał(a):
ja bym kolesia wyciągał z auta na Twoim miejscu.

Adamie, po co zniżać się do poziomu rynsztoku?

PostNapisane: 25 listopada 2011, 16:30 
Częsty bywalec

Kostek napisał(a):
po sytuacji podziękował mi awaryjnymi :szok: i dziwić się że BMW ma złą opinię :zalamany:

Chyba bardziej przeprosił za zaistniałą sytuacje :-k

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 25 listopada 2011, 16:30 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E39
Kod silnika: M 52
Garaż: E36 1.8is
lenin66 napisał(a):
Dzisiaj rano, w czasie porannego dojazdu do pracy, znowu o mało nie zostałem staranowany przez użytkownika BMW.
Jadę swoim służbowym Meganem, chce wyprzedzić wlekącą się ciężarówę, patrzę co przede mną, co za mną, wbijam kierunek, wyjeżdżam na lewy pas, wyprzedzam.
W trakcie wyprzedzania dojeżdża do mnie (ledwo wyhamowywując) czarne E34 i zaczyna swoje tańce godowe: klakson, długie, klakson, próba wjechania w dupę, itd. ….
Wyprzedziłem, zjechałem na prawy, dalsza część: próba zajechania drogi, strącenie do rowu, po wyprzedzeniu wyhamowanie do zera.

Różnie się zdaża,jeżeli gość jechał dość szybko mogłeś go nie zauważyc,z tąd ta jego reakcja.Ale to co pózniej zrobił to typowe DROGOWE CHAMSTWO ,spokojnie gościu trafi kiedyś na "sprawiedliwego drajwera"to nauczy się szacunku i pokory dla innych uczestników ruchu,wstyd tylko że robi to w BMW

PostNapisane: 25 listopada 2011, 18:44 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
Ja powiem tak, że z drugiej strony policja od tego jest, że chamówę powinno się tam zgłaszać.

Nie jest to donoszenie, gość mógł go zabić, generalnie próbował to zrobić można to tak ująć. Jak chciał 'nastraszyć' to znaczy że jest kompletnym debilem. Tak czy siak, gość powinien sobie moim zdaniem troche posiedzieć w celi.
Przez takie ustępowanie tego typu ludzie czują się bezkarni. Rzucają się do innych na drodze, rzucają się z łapami na ulicy, bo jest społeczne przyzwolenie na to.

Każdy mądry powie - było się zatrzymać i dać w ryj. Bo tak należało by zrobić, nie? Ale z drugiej strony, to jak ktoś jest naprawdę normalnym człowiekiem, to nie ma ochoty do nikogo z łapami wyskakiwać, bić się, gówna dotykać. Od tego płaci podatki i ma policję.

Jak już ktoś wspomniał, to nie był pierwszy raz, to kwestia czasu aż gość kogoś zepchnie na drzewo.

PostNapisane: 25 listopada 2011, 19:00 

Kyokushin napisał(a):
Każdy mądry powie - było się zatrzymać i dać w ryj. Bo tak należało by zrobić, nie? Ale z drugiej strony, to jak ktoś jest naprawdę normalnym człowiekiem, to nie ma ochoty do nikogo z łapami wyskakiwać, bić się, gówna dotykać. Od tego płaci podatki i ma policję.

dokładnie, ja też bym nie donosił to bez sensu, zapłaci kilka stówek, zarobi kilka pkt, a tak, kiedyś natkinie się na sztuczkę ze znikającymi zębami i będzie grzeczny :)

PostNapisane: 25 listopada 2011, 19:11 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
Odwrotnie zrozumiałeś co napisałem.
To nie jet donoszenie, ale zgłaszanie tego że ktoś go chciał zabić/uszkodzić.
Donos to jest coś innego, to jest tak że siedzisz w oknie, widzisz że sąsiad sobie trzyma opony w swojej komórce,nikomu nie wadząc a ty go podpierdalasz u administracji. To jest inny przypadek.

Powiedz, co ma zrobić normalny człowiek, który np jest lekarzem, który waży 70kg, ma 167cm wzrostu a robi mu takie akcje drechol 120kg i 186 cm wzrostu i 50 w lapie? Ma wyjść i jebnąć drecholowi w ryj? Obaj wiemy że to nie jest najlepszy pomysł i wiemy jak to się skończy. Natomiast jak zgłosi to na policję, to za taki numer drechol może i kraty dostać, a przynajmniej kilka zł na prawnika wyda.
I teraz sytuacja ekstemalna, daje drecholowi w ryj, drechol wzywa policję i nasz wątły doktorek ma problem.

PostNapisane: 25 listopada 2011, 19:42 
Forumowicz

Moje BMW: e46
Kod silnika: M52B25TU
Dużo na ten temat nie b ędę się rozpisywać, ale fakty są takie:
Pablo z BTS'u mieszka w Wodzisławiu Śląskim!
i w okolice Chełmka czy ościennych miejscowości ma jakieś70-80km

e34 już dawno sprzedał!

A poza tym jak ktoś wcześniej wspomniał ma teraz e39, a z tego co mi wiadomo też e39 było wystawione na sprzedaż!

A więc nie mieszajcie go do tej chamówki, ani tego drugiego kolesia z filmiku, skydriver,
bo to na pewno nie żaden z nich!
A poza tym Pablo od jakiegoś czasu pracuje w Austrii, więc nie możliwością była by jego wizyta w Chełmku czy okolicy!

Napiszcie do niego na PW i niech powie jakiemu frajerowi pogonił e34!

PS
Nie mieszajcie do tego ludzi z BTS'u

PostNapisane: 25 listopada 2011, 20:03 
Pierwsze kroki

Witam czytajac ten temat az mi sie plakac chce. pablo z BTS-u to wlasnie ja czytajac słowa „drut $ paździeż” serce mi sie kraje bo wkladalem w auto tyle serca ile moglem zeby je dopiescic w kazdym calu co potwierdzi niejedna osoba. Ale teraz co do tematu:

Gosciu o ktorym mowa jezdzil granatowym e39 touringiem a nie e36 jak ktos to napisal i zrobilem chyba najwiekszy bład w zyciu ze z nim zamienilem moje e34 na tego wlasnie touringa. Do transakcji doszło 2 lutrego tego roku. Wszystkie zdjecia auta ktore sa w tym temacie sa defakto zdjeciami mojego byłego e34 którego posiadaczem jest aktualnie niejaki Patryk H. z Libiąża. Numery rejestracyjne SWD 45H2 ktore widac na zdjeciach sa numerami na ktorych auto bylo rejestrowane na mnie. Tak samo ramki na ktorych widac Pablodevil i Pablo sa moimi ramkami gdyz pierwszym moim nickiem forumowym był: Pablodevil a pozniej zmienil sie na Pablo dlatego ramki takze zostaly zmienione. pech chcial ze w momencie zamiany zapomnialem zdjac swoje ramki i z tego co tutaj czytam poprzedni wlascicel je zostawil na aucie. Przykro mi czytac opinie na moj temat ktore defakto nie sa o mnie a zemna kojarzone. Jezeli ktos chce to dane obecnego wlasciela na PW. W tym wszystkim najbardziej mi szkoda tego ze moja opinia zostala zszargana przez tego idiote a druga sprawa auta ktore zawsze bylo moim oczkiem w glowie :( Jeżeli ktos ma jakies pytania smialo prosze o PW na tym forum badz foruim BTS-u pozdrawiam

PostNapisane: 25 listopada 2011, 20:19 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Gtv
PabloDevil napisał(a):
Witam czytajac ten temat az mi sie plakac chce. pablo z BTS-u to wlasnie ja czytajac słowa „drut $ paździeż” serce mi sie kraje bo wkladalem w auto tyle serca ile moglem zeby je dopiescic w kazdym calu co potwierdzi niejedna osoba

Bardzo łatwo jest "zaniedbać" czy skatować autko, także nikt nie twierdzi, że BYŁO zaniedbane. Obecny "gość" może tylko jeździ i nic poza tym :zdegustowany:
Popełniłeś błąd niezdejmując swoich indywidualnych ramek pod rejestracje, też bym sądził, że w aucie siedzi gość którego nick/imie jest na takiej ramce ;)
Niech Ci je odda nim w coś przychromoli i sie rozpadną w "drzazgi", bo z taką jazdą to nie uniknione wkrótce :kwasny: (oby nie spektakularnie)

PostNapisane: 25 listopada 2011, 20:23 
Pierwsze kroki

PabloDevil napisał(a):
Bardzo łatwo jest "zaniedbać" czy skatować autko, także nikt nie twierdzi, że BYŁO zaniedbane.

Wiem ale liczylem ze gosciu zadba o to auto zwlaszcza ze mial jeszcze jedna Beemke e30 335i touringa i twierdzil ze jest pasjonatem ;/

MaTiMa napisał(a):
Niech Ci je odda nim w coś przychromoli i sie rozpadną w "drzazgi", bo z taką jazdą to nie uniknione wkrótce :kwasny:

Dzien po całej transakcji dzwonilem do neigo czy moglby mi je odeslac bo zapomnialem je zdjac (cała transakcja miała miejsce o 21 zimowa pora wiec nikt juz nie myslal o takim czyms) to mi powiedzial ze na dniach mi je spakuje i wysle a teraz staram sie dodzwonic do gnoja i nie odpowiada ;/

PostNapisane: 25 listopada 2011, 20:34 
Częsty bywalec

Moje BMW: BMW E91
Kolego zrobiłeś chyba rzeczywiście życiowy błąd sprzedając temu "typowi" auto.
Koleś na prawdę doprowadził "5" do stanu "pażdzieżowego".

Proponowałbym Ci wymusić na nim zdjęcie Twoich ramek.
Jeszcze wpędzi Cię w jakieś niepotrzebne problemy no i szarga opinię szanownego BTS-u.

Rzeczywiście koleś poruszał się wcześniej chyba E39touring. Czarna, z diodowymi lampami z tyłu, bez wycieraczki.
Jeździł nią w tym samym stylu co E34, tzw. "jeździec bez głowy".

Jak dla mnie temat jest zamknięty. Ani nie będę gościa nachodził, ani nie będę donosił na Policję, tym bardziej nie będę go uczyć jeździć.
Następnym razem jak go zobaczę, włączając awaryjki, grzecznie zjadę na pobocze i poczekam, aż się oddali na bezpieczną odległość.

PostNapisane: 25 listopada 2011, 20:36 
Częsty bywalec

Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=95071&start=0
PabloDevil napisał(a):
a teraz staram sie dodzwonic do gnoja i nie odpowiada ;/

Jakby czasem odebrał to możesz mu szepnąć żeby opanował nerwy na drodze, bo na forum o nim już mowa...

Cytuj:
ani nie będę donosił na Policję

Ja bym doniósł, bo jak jest przyzwolenie społeczne na [cenzura] robienie to tak później jest...
Myślicie że czemu w innych krajach unii jest porządek??
A jak nie to go ochrzanić przy jakiejś okazji, no chyba że ma 2,50 wzrostu, to bym się wtedy zastanawiał, ale i tak bym się starał zrobić z tym coś...

PostNapisane: 25 listopada 2011, 20:45 
Pierwsze kroki

gilottyna napisał(a):
A jak nie to go ochrzanić przy jakiejś okazji, no chyba że ma 2,50 wzrostu,

okolo 1,80 dosyc szczuply cwaniaczkowaty troche

PostNapisane: 25 listopada 2011, 20:47 
Pierwsze kroki

Moje BMW: e38
Kod silnika: M62B44
takie zachowania zdarzają się wszędzie. na szczęście nie tylko kierowcą z bmw. po prostu trafił Ci się jakiś burak na drodze. nie tylko w bmw tacy są. są w tirach, w oplach, mercach w każdym innym aucie.

PostNapisane: 25 listopada 2011, 20:48 
Częsty bywalec

No to problemu by nie było ;)

BezPrzesady napisał(a):
takie zachowania zdarzają się wszędzie. na szczęście nie tylko kierowcą z bmw. po prostu trafił Ci się jakiś burak na drodze. nie tylko w bmw tacy są. są w tirach, w oplach, mercach w każdym innym aucie.

Jasna sprawa, omawiamy konkretny przypadek..

PostNapisane: 25 listopada 2011, 21:09 
Pierwsze kroki

Moje BMW: e36 Włoszka
Kod silnika: M43
naprawdę szkoda mi na was słów...przez 2 strony jedziecie po chłopaku wyzywacie od niewiadomo kogo, chcecie bana dawać, zgłaszać na policje, wklejacie stare zdjęcia a nawet to nawet nie on bo auto dawno sprzedał......
.
.
.
.
....ciekawe tylko, ze każdy umiał obrazić ale jak narazie żaden z was PRZEPROSIC chłopaka nie umie za obrażanie i niesłuszne zarzuty jak widać :/ następnym razem proponuje poznać szczegóły zanim zacząć obrażać.

szkoda słów :mad:

PostNapisane: 25 listopada 2011, 21:12 
Częsty bywalec

Moje BMW: BMW E91
Lexi, skoro jesteś urażony to ja Cię osobiście przepraszam :padam:

PostNapisane: 25 listopada 2011, 21:15 
Częsty bywalec

Lexi napisał(a):
naprawdę szkoda mi na was słów...przez 2 strony jedziecie po chłopaku wyzywacie od niewiadomo kogo, chcecie bana dawać, zgłaszać na policje, wklejacie stare zdjęcia a nawet to nawet nie on bo auto dawno sprzedał......
.
.
.
.
....ciekawe tylko, ze każdy umiał obrazić ale jak narazie żaden z was PRZEPROSIC chłopaka nie umie za obrażanie i niesłuszne zarzuty jak widać :/ następnym razem proponuje poznać szczegóły zanim zacząć obrażać.

szkoda słów :mad:

Tak, to co zmienia fakt że kierowca owego e34 to burak, nikt nie obraził konkretnie PabloDevil i on sam nie ma nikomu nic za złe...

lenin66 napisał(a):

Ja również Przepraszam, PabloDevil też Cie przepraszam że źle sie wypowiadałem o obecnym właścicielowi samochodu, Jak wiesz mowa była o e34 na rejestracjach SCH
a nie SWD :padam:

PostNapisane: 25 listopada 2011, 21:19 

Moje BMW: e91
lenin66 napisał(a):

przeproś dwa razy bo lexi to kobitka, lexi :-* :)

Moja była gruba 330cd
Moja była niebylejaka 530d

PostNapisane: 25 listopada 2011, 21:22 
Pierwsze kroki

Moje BMW: e36 Włoszka
Kod silnika: M43
po pierwsze jestem kobieta!
a po drugie poczytajcie sobie jeszcze raz co pisaliście to zrozumiecie o co mi chodzi...

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1