Regulamin działu
Dodając opinię o danym warsztacie, proszę wyraźnie zaznaczyć czy jest to opinia pozytywna, czy negatywna.
Jeżeli polecacie jakiegoś fachowca/warsztat, koniecznie podajcie w przejrzystej formie dane kontaktowe:
Nazwa firmy
Adres
Tel. kontaktowy
Strona internetowa
etc.
Wszystko w formie czytelnej i łatwej do odnalezienia dla innych użytkowników.
Dział podzielony jest na województwa w których umieszczamy posty z informacjami o warsztatach polecanych i niepolecanych
Tematy ogólne przeznaczone są na sprawy inne niż czysto serwisowe/obsługowe np.:
- autodetailing
- warsztaty blacharsko/lakiernicze
- przyciemnianie szyb
- usługi programowania/kodowania
- chiptuning/hamownie
- tuning i SWAPy
- renowacja felg
etc.
Przypominam iż tutaj - tak jak i na całym forum obowiązuje Regulamin
Zabronione jest reklamowanie swoich warsztatów, sklepów tudzież innych działalności.
BMW Sport nie odpowiada za opinie użytkowników. Pamiętaj, zanim napiszesz opinię Ty odpowiadasz za nią!
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
pawlik_83
|
Tytuł: regeneracja maglownic okolice tarnów krk Napisane: 1 stycznia 2012, 15:37 |
|
 |
Poszukaj zanim zapytasz |
|
Potrzebuję jakiegoś warsztatu niedaleko tarnowa lub krakowa ktora się trudni regeneracją maglownic , z gory bardzo dziękuję
|
|
Góra |
|
 |
dolar$
|
Tytuł: Re: regeneracja maglownic okolice tarnów krk Napisane: 1 stycznia 2012, 15:54 |
|
 |
Zacna persona forum |
 |
|
Może lepiej jakaś używka?Mówię tu tylko o uzywce ze sprawdzonego miejsca i z ewentualna gwarancją aby potem nie było niespodzianek.Ja kiedyś wymieniałem w e36 i zakupiłem używkę za ''marny grosz'' sprawowała sie bdb.
|
|
Góra |
|
 |
pawlik_83
|
Tytuł: Re: regeneracja maglownic okolice tarnów krk Napisane: 1 stycznia 2012, 18:26 |
|
 |
Poszukaj zanim zapytasz |
|
HMMMM jak to z używkami jest, tzn nic pewnego, a regeneracja zawsze lepsza,poza tym problem że nie leje tylko stuka już więc,zbyt wiele czasu nie mam :( może znajdzie się ktoś kto zna i może nawet korzystał z usług takiej firmy, ale dzięki za podpowiedź
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|