Po co się rozwlekać nad tym kompim który pięknością nie grzeszył skoro ten zderzak to nie była inwencja
Cypek91, ? Mam tylko nadzieję że masz kolego jakieś poczucie dobrego smaku i przestrzegam przed ruchami tuningowymi w e46 bo te samochody trzeba przerabiac ze smakiem bo łatwo można ulepić gówno. Na forum jest sporo przykładów jak może wyglądać identyczne coupe jak twoje. Tymczasem masz bardzo ładną cuppetkę z dobrym silnikiem. Na pierwszy rzut oka wygląda na zadbaną i w miarę wyposażoną. Dobra baza. Szukaj 18". Te felgi są świetne na zimę które masz teraz.
Postaraj sie tak jak pisali pozbyć tych inicjałów z klapy w jakiś nieinwazyjny sposób. Zdjęcia nie są mistrzostwem świata więc nie widać w jakim stanie jest lakier aczkolwiek kolor dość ładny. Po polerce będzie się świecił;]
Gaz jak już masz to moim zdaniem ogarnij go i zostaw jak jest na w miarę dobrych gratach. Dało by się to jednak jak sądzę lepiej umiejscowić pod maską, żeby nie walały się przewody po osłonie.
Ja bym jeszcze po zimie wywalił hak, listwy wewnątrz obic alkantrą lub dać piano black, ewentualnie carbon, przepolerował bym klosze lamp
Nie wiem tylko czemu ta belka za nerkami a przed chłodnica nie jest czarna?
pozdr