Witam, chciałem sie pochwalic moja nową bmka - konstruktywna krytyka jak i mądre rady mile widziane. Autko jak kupowalem bylo na zwyklych lampach w wersji chrom i normalny zderzak, ostatnio zmienilem lampy na xenonowe, wraz ze zderzakiem z M-pakietu. Czekam jeszcze az przyjda halogeny i tunele do powietrza na tarcze (bo niestety sa inne niz przy zwyklym zderzaku).
Krotki opis auta:
BMW 330 CI Coupe 2002r; kolor śliwka-metalik, przebieg 55tys,
pełna skora koloru czarnego, fotele kubelkowe, kierownica wielofunkcyjna, klima, tempomat, oryginalne felgi bmw 17, opony 225/45 Michelina, 4x elektryczne szyby, tylne lampy diodowe, fotel kierowcy elektryczny z pamiecia, radio cd wersja biznesowa.
Co do wad auta ktore w nim widze to drewniane dodatki - nie moj typ, do takiego auta nie pasuja moim zdaniem no chyba ze dla dziadka, chcialem je zmienic ale oryginalnie je kupujac wychodzi zbyt droga impreza, wiec narazie zostaja. Na przyszly letni sezon planuje zmienic felgi na jakies nowe 18 calowe, a te obecne beda sluzyc mi za zimowe. Zrobilbym to teraz ale po wlozeniu kasy w przod auta fundusze stopnialy a jeszcze zimowki musze kupic

Zderzaka tylnego celowo nie zmienialem na M-pakietowy gdzyz po prostu ten mi sie jakos bardziej podoba - ot co
Z tylu na szybie w lewym gornym rogu jest slad po antence - chcialem to zdjac ale wyglada na to ze jakis idiota przewiercil szybe na wylot wiec bede chyba z tym jezdzil

Zapodaje kilka fotek: