zowik05 napisał(a):
mam nie odparte wrażenie że oni sami tego nie robią tylko gdzieś wysyłają tak samo jak z carbonem w ich firmie ale to już ustaliłem kto dla nich nakłada włókno węglowe

Bardzo zainteresowały mnie Twoje pytania, dlatego zalogowałem się żeby rozwiać wszelkie wątpliwości.
Nie skąd wiesz kto robi dla nas carbon, swego czasu wysyłaliśmy elementy do pokrycia carbonem, ale teraz mamy swoich pracowników, robią to na miejscu i nie sądzę, żebyś miał z nimi kontakt.
Skąd takie kosmiczne ceny? Standardowe obszycie kierownicy skórą kosztuje ok 250zł. Obszycie alcantarą jest droższe ponieważ 1mb alcantary kosztuje ponad 100Euro netto. Zwykłą kierownicę obszywamy w 2-3 godziny. Kierownice indywidualne są robione na zamówienie, czas jaki potrzebujemy na wykonanie kierownicy to około 2 tygodni. Stąd cena, w wykonanie takiej kierownicy jest zaangażowanych jest więcej ludzi a na wykonanie potrzeba więcej czasu. Podobnie z carbonem. Kierownice wykonujemy sami na indywidualne zamówienia, nie wysyłamy ich nigdzie, nie ściągamy ich z chin, taiwanu itepe. Kierownica na zdjęciu to zamówienie klienta, każdy klient ma swój gust.
Nie każdy kto kupi na allegro zestaw włókna węglowego z filmem dvd jest w stanie pokryć swoje listwy w samochodzie. Jeżeli ktoś tego próbował to wie że każdy element trzeba szlifować 4x uważając żeby nie trzetrzeć włókna, nie wspominając o lakierowaniu. Carbonem zajmujemy się od dwóch lat.
Dla rozwiania Twoich wątpliwości dodam, że nowymi usługami w ofercie naszej firmy jest wytłaczanie i wyszywanie symboli i napisów w skórze. Wykonywanie wstawek z elementami grafiki. Foto poniżej. Niedługo w ofercie kilka nowych usług. Jedna z nich jest baaaaaardzo atrakcyjna, ale nie napiszę o niej póki co

aaa kierownic nie robimy z pianki montażowej
Dla użytkowników forum, zawsze staramy się stosować jakieś taryfy ulgowe w postaci rabatów, tak to jest w przypadku użytkowników użytkowników forum raceism.pl W razie pytan prosze o @. Z pewnością na wszystkie odpowiem i rozwieje wszelkie wątpliwości