Cytuj:
Mozesz podac jaki twoim zdaniem ma sens ciaganie po sadach blisko 90cio letnich dementów ?
Gdyby sadzic ich 20 lat temu mialo by to jakis sens, teraz nie.
Ich oceni juz tylko historia.
Taki, że są w moich oczach zbrodniarzami i powinni przeżyć to co każdy zbrodniarz czyli siedzieć w pace a nie ciepłym domku z pokojówka i Bóg jeden wie jeszcze jakimi przyjemnościami za wojskową emeryturę.
Cytuj:
Zwiekszanie podatków ZAWSZE spowalnia gospodarke. Bez znaczenia czy to w Polsce, na Wegrzech czy w Niemczech
Dlaczego więc robione jest to co jest robione w PL? Czyżby wzrost długu publicznego o 300mld i jego dalszy wzrost trzeba zatkać dodatkowymi wpływami ze zdzierania z nas?
Węgry to zupełnie inna sytuacja. Orban był poniekąd zmuszony do tego. Jak widać w moim wcześniejszym poście ma poparcie społeczeństwa.
Cytuj:
Nacjonalizacja (czyt. kradziez) kasy w ichniejszym OFE, mozliwosc likwidacji dowolnych redakcji radiowych/prasowych/telewizyjnych, i jeszcze pare perelek.
No chwalic go przeca powinni
Ktoś musi trzymać władzę silną ręką ; ) Oprócz tych kilku perełek Orban robi fantastyczną robotę.
Cytuj:
Masz jakies pojecie o handlu walutami? Czy tylko znasz haslo spekulacje ?
Mam trochę pojęcia. Używaj argumentów a nie takich zaczepek słownych.
Cytuj:
No to akurat z socjalizmem bezpośrednio się nie wiąże (punkty 1szy i 3ci). Po prostu budowanie totalitaryzmu.
Ma poparcie społeczne więc niech robi co mu się podoba.
Cytuj:
NAWET???? masz chłopie jaja
bo dla mnie to jasiek MINIMUM
ale ja się nie znam

Analitycy Lehman Brothers pewnie byli po tym technikum

[/quote]
Pośmiałeś się? Fajnie było? Cytowanie tego fragmentu zamiast wuchty innych świadczy jedynie o tym, że nie masz do czego się przyczepić ; )
Cytuj:
Chyba to głównie nakręcił właśnie PiS. Jak ktoś się z nimi nie zgadzał to był "z układu" był "onym", "stał tam gdzie zomo".
A kto sieje wiatr ten zbiera burze
Akurat jest zgoła odwrotnie. Na razie widzę jedynie abyś Ty bawił się w tego typu gierki słowne.
Cytuj:
Już się za bardzo nie łapie w tych waszych teoriach. Co to "hołd berliński" ?
W takim razie doczytaj.