Cytuj:
co do wersji z uśpieniem to mogła być lub nie zależy jak zamontowali bo jak robiłem swoje fotele to długo schematy śledziłem i są dopuszczone dwie wersje
Nie spotkalem sie z wersja inna niz z uspieniem
Cytuj:
co do twojej wersji że utrudniłem sobie życie gdybyś zauważył że auto ma nowszą wersję podgrzewania to wiedziałbyś że główne zasilanie grzania jest doprowadzone do konsoli centralnej a dalej cieńszymi kablami są zasilane maty grzejne, zupełnie inaczej jak w wersji starszej na pokrętło gdzie zasilanie szło bezpośrednio do fotela a do konsoli szły tylko cieniutkie kabelki sterujące.
1.Ja to zauwazylem (choc nie dla kazdego bedzie wiadomo po czym to poznac skoro fotki przedstawiaja rozkopane auto )i tak naprawde nie ma to znaczenia skoro nie ma minusa ani plusa to minus a takze plus mozna wyprowadzic z pod dywanika ponoszac go,

nie trzeba demontowac polowy deski rozdzielczej a tym bardziej nagrzewnicy !!!!.... Ciekaw tez jestem jak to bedzie z kodowaniem czyli przypisaniem kluczykow czy Memory Function bedzie tylko naciskana z panela w drzwiach ? A jak to bedzie jesli kolega w przyszlosci bedzie chcial dolozyc elektrycznie ustawiana kierownice ??? K72 nie podlaczony GM3 ominiety .. ojojoj
Skoro temat jest w dziale Zrob to Sam to powinien zawierac szczegoly dla innych forumowiczow jak podlaczyc PRAWIDLOWO fotele Nie kazdy dojzy na przedstawionych zdjeciach ze tam nowy typ wtyczki ...
Cytuj:
najważniejsze że instalacja została zrobiona wg. sztuki elektrycznej a że jest inaczej poprowadzona jak fabrycznie czyni ją niepowtarzalną- taki indyvidual
Taki indyvidual nie ktorzy nazywaja druciarstwem....

Nie wprowadzaj forumowiczow w blad ! Nie trzeba wyciagac zadnej nagrzewnicy! i deski rozdzielczej zauwaz ze na dolaczonym DIY nikt nie wybebeszal calego wnetrza jak to nazwales ... Kolego Nie zarzucam Ci niczego poprostu podlaczylem pod temat inny orginalny sposob podlaczenia dla tych ktozy cha miec wszystko prawidlowo i tak jak nalezy NIE MAM TAKZE zamiaru sie klocic

Szanuje Twoja prace i tyle ale mozna bylo wykonac to lepiej