BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 23:33

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Znaleziono cioło porwanego dziecka
PostNapisane: 3 lutego 2012, 11:06 
Uzależniony od forum :)

dareks55 napisał(a):
A po co ja w puszce trzymac i jeszcze karmic z naszych podatkow!!!??Powinni ja puscic na lincz publiczny,ludzie wiedzieli by co zrobic z takim zwyrodnialcem.Brak jest niestety kary smierci w naszym kraju,jestem katolikiem,ale uwazam,ze za takie rzeczy nie ma przebacz.Ona jest tak zdemoralizowana,ze nigdy nie bedzie "prawdziwa matka".

Homo ale nie sapiens. Brak wyroku, g. wiadomo o sprawie a wy lincz jak w średniowieczu chcecie robić.... :zdziwko:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 3 lutego 2012, 11:13 
Częsty bywalec

Moje BMW: E46
Kod silnika: M47
Jest wiele wątpliwości w tej sprawie,ale poczekajmy na konkrety ponieważ:
-wypadek mógł wydarzyć się przypadkowo
-zgodzę się z tym,że jej zachowanie jest karygodne ponieważ nie ratowała dziecka, powinna natychmiast wezwać karetkę, której załoga natychmiast podjęłaby czynności ratujące życie dziewczynki lub stwierdziłaby zgon dziecka,
-zachowanie matki mogło być wywołane wielkim szokiem, nie każda psychika podoła takiemu dramatowi jakim jest śmierć dziecka
-w gazecie czytałem,że dziadek dziewczynki miał udać się do jasnowidza Krzysztofa Jackowskiego, który zaproponował pomoc za darmo jednak musiał mieć jakąś rzecz, którą dotykała malutka, jednak w drodze się rozmyślił co też podobno zdziwiło p.Jackowskiego. (czyżby się wtedy dowiedział o prawdzie lecz ją ukrywali?)
-tak jak pisaliście wyżej, ciało mogło zostać porwane przez zwierzęta

Jest to wielka tragedia zarówno dla matki,ojca jak i całej rodziny, jednak przed wydaniem ostatecznego wyroku na tej kobiecie wstrzymam się do ukazania konkretnych dowodów czy był to przypadek, zaniedbanie czy też zabójstwo.
:!: Nie usprawiedliwiam jej zachowania,karę musi ponieść choćby za to,że nie ratowała malutkiej :!:
A czy pójdzie na rok czy 10 lat do wiezienia to i tak ma zniszczone życie.

PostNapisane: 3 lutego 2012, 11:19 

Moje BMW: E36 Touring
Kod silnika: M43B18
Jej psychika już jest skończona... Nie chcę się za bardzo wypowiadać, bo tak naprawdę gó.. wiemy.. a przytaczając gazety nie ma sensu, bo kto wie czy to prawda co wypisują..

Szkoda ojca dziecka.

PostNapisane: 3 lutego 2012, 11:41 
Częsty bywalec

Nie nam to oceniac, a tym bardziej ja sadzic. Krzywde wyrzadzila tylko i wylacznie sobie oraz swojej rodzinie, a media jak na sepow przystalo, karmia sie ta tragedia.

http://www.youtube.com/watch?v=CQcVJsNxPNs

PostNapisane: 3 lutego 2012, 12:08 
Zacna persona forum

Garaż: było 320d Touring 2004r.
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=72312
Już parę dni temu na konferencji gadka matki dziecka się kupy nie trzymała.

PostNapisane: 3 lutego 2012, 12:09 
Forumowicz

Moje BMW: 2003 320ci 2,2 170km
kilka dni temu czytałem wypowiedź Jackowskiego po tym jak dziadek odmówił, czy bardziej rozmyślił się i nie pojawił na umówionym spotkaniu. Jak przeczytałem dzisiejsze newsy w tej sprawie momentalnie przypomniały mi się jego słowa:

Według mnie jest ono w kraju, w Sosnowcu. Czuję, że wyjaśnienie tej sprawy bardzo zaskoczy opinię publiczną, jestem pewien, że policjanci ją wyjaśnią, bo są na dobrym tropie. Zbyt wiele błędów popełniły osoby, które stoją za zniknięciem dziecka.
http://wiadomosci.wp.pl/title,Jasnowidz ... omosc.html

To co mówi, jest dość ogólnikowe ale przyznaje, że w dobrym kierunku główkował.

Szkoda tylko, że jak to często jest najbardziej ucierpieli najmniej winni, czyli kilkumiesięczne dziecko :(

PostNapisane: 3 lutego 2012, 12:49 
Zacna persona forum

Moje BMW: e46 320td
Kod silnika: M47TU
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... 46&start=0
Też o tym słucham na tvn24 bo wziąłem na urlop na żądanie.
Akumulator padł,a przecież tramwajem nie będę się bujał :P

Co do sprawy. Najbardziej to mi tego dziecka szkoda. Jeśli ono faktycznie nie żyje,bo teraz juz niczego być pewnym nie można. Pokazali wypowiedzi matki i ojca i cały ten teatr jaki rozegrali od poczatku sprawy.Wszystkie filmy z konferencji,opisywanie wydarzeń to wszystko okazało się kłamstwem. Psychologowie wypowiadali się,ze ta wersja tez może okazać się nie prawdziwa.
Poza tym ten ojciec tez jest jakiś dziwny. Według Rutkowskiego przeszedł pozytywnie testy wariografem i o niczym nie wiedział. Jednak według relacji matki dziecko zmarło w domu,a na spacer poszła żeby pozbyć się ciała.Dzisiaj przypomnieli materiał z niedzieli,kiedy to w "Uwadze" opowiadał jak pomógł znosić wózek na dół i rozstał się pod blokiem. Ciagle jakieś niejasności :mur:
Nie wiem czemu,ale od wielu osób słyszałem,ze Ci rodzice są jacyś dziwni. Nie chciało mi się w to wierzyć,ale jednak coś w tym było.

Obrazek

PostNapisane: 3 lutego 2012, 12:59 
Zacna persona forum

Moje BMW: e32
Kod silnika: m60b40
sprawa rzeczywiście bardzo dziwna, teraz to wogole nie wiadomo komu wierzyć i gdzie leży prawda. Mi to sie nie mieści w glowie , nie dojść że stała sie taka tragedia to narobili szumu na cała Polske :/

Bo najważniejsza jest Pasja

PostNapisane: 3 lutego 2012, 13:43 
Specjalista

Moje BMW: E60
Kod silnika: M54b25
Garaż: www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=60&t=137687 Днепр
dareks55 napisał(a):
A po co ja w puszce trzymac i jeszcze karmic z naszych podatkow!!!??Powinni ja puscic na lincz publiczny,ludzie wiedzieli by co zrobic z takim zwyrodnialcem.Brak jest niestety kary smierci w naszym kraju,jestem katolikiem,ale uwazam,ze za takie rzeczy nie ma przebacz.Ona jest tak zdemoralizowana,ze nigdy nie bedzie "prawdziwa matka". :(

Zdajesz sobie sprawę, że jak okaże się, że dziecko żyje, a babka powiedziała to na wskutek szoku, lub chociażby okażę się że matka jest niepoczytalna, to wyjdziesz na skończonego debila? Tak Ci źle w życiu, że musisz włazić na net i hajtować? Coś dał ten twój post komuś? Weź kurna przeczytaj jeszcze raz co napisałeś, a potem zastanów się co wiesz o sprawie, a nic nie wiesz, bo gdyby leżało pod drzewem, to chyba znaleźli by je przez całą noc?! Przeczytaj chociażby to
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... odzy_.html
Wszystkim bogobojnym hajtersom radzę wyjść na spacer zamiast pisać tu. Wątek jak dla mnie do zamknięcia, ale widzę, że i modowie mają spory problem z dobrym smakiem, gdyż nie wiedzą, gdzie kończy się rozrywkowa granica tego forum.
Tomek-E46 napisał(a):
to jest qrwa a nie matka.... pewnie wpadla, bo nie była z biologicznym ojcem, tylko z kimś innym.... ale mniejsza o to, to nie moja kuweta

Masz żryj. http://wiadomosci.wp.pl/title,Jest-wynik-badan-DNA-ojca-6-miesiecznej-Madzi,wid,14219299,wiadomosc.html

E38 740i (I 2011 - XII2017)

PostNapisane: 3 lutego 2012, 14:11 
Częsty bywalec

Moje BMW: E 46 330d
Kod silnika: M57
mroova81 napisał(a):
Zdajesz sobie sprawę, że jak okaże się, że dziecko żyje, a babka powiedziała to na wskutek szoku, lub chociażby okażę się że matka jest niepoczytalna, to wyjdziesz na skończonego debila? Tak Ci źle w życiu, że musisz włazić na net i hajtować? Coś dał ten twój post komuś? Weź kurna przeczytaj jeszcze raz co napisałeś, a potem zastanów się co wiesz o sprawie, a nic nie wiesz, bo gdyby leżało pod drzewem, to chyba znaleźli by je przez całą noc?! Przeczytaj chociażby to
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... odzy_.html
Wszystkim bogobojnym hajtersom radzę wyjść na spacer zamiast pisać tu. Wątek jak dla mnie do zamknięcia, ale widzę, że i modowie mają spory problem z dobrym smakiem, gdyż nie wiedzą, gdzie kończy się rozrywkowa granica tego forum.
Tomek-E46 napisał(a):
to jest qrwa a nie matka.... pewnie wpadla, bo nie była z biologicznym ojcem, tylko z kimś innym.... ale mniejsza o to, to nie moja kuweta

Masz żryj. http://wiadomosci.wp.pl/title,Jest-wyni ... omosc.html

Widze,ze kolega z forum ma jakies problemy z glowa....No coz tak ta Polska zbudowana jak ta "matka" dziecka.Cos widze,ze malo zyciowy jestes..Moze zycie Cie jeszcze nie nauczylo..?no coz wystarczy tylko rece rozlozyc..pzdr

PostNapisane: 3 lutego 2012, 14:31 

Moje BMW: E30 E46 E83
Kod silnika: M20B25 FTMW!!!
Garaż: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Skupcie się może na felgach, szamponach i czemu wieje zimnym z nawiewu.

Jest: '90 E30 325i 2d diamantschwarz/leder bison schwarz (M3), '05 E46 330ci stahlblau/leder schwarz, '08 E83 X3 3.0si alpinweiss 3/leder nevada tabak

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1