Sam dawno nie wchodziłem tutaj.
Zainteresowaliście nie tą czujką. Muszę o tym poczytać. Seryjne czujki działają tylko na wstrząs i przechył.
Potem rąbnęli mi także przednią listwę ze zderzaka

/ Jakaś masakra w tej warszawie jest jeśli chodzi o złodziejstwo. Ponoć na samym Bemowie miesięcznie znika 10 samochodów.....
Teraz wóz stoi tuż pod stróżówką parkingu, dlatego jest lukana ale co miesiąc muszę coś tam odpalić za przysługę zamiast wlać równowartość do baku

.
Co do listwy przedniej to zawsze myślałem, że jest taka sama na zderzaku M pakietowym i zwykłym... a tu lipa okazało się, że też nie mało kosztowała.
Co do samego wozu to jest

właściwie jedyna rzecz która przez ten cały czas mojej nieobecności na forum zdarzyła się, to mały wyciek z zbiornika wyrównawczego chłodnicy. Zdaje się, że jest to dość częsta usterka w e36, wymieniłem tylko uszczelkę. W poniedziałek jeszcze leci nowy filtr kabinowy, bo stary się zapchał i mimo włączonej dmuchawy na maxa, która dobrze pracuje czuć ledwie powiew.
Galerii nie mam co robić

bo wóz stoi teraz na stalowych 15" zimówkach, ale już zamówiłem na przyszły sezon zimowy (bo jeszcze oponki 16" muszę skompletować) felgi
Styling 30 mają niebawem do mnie dotrzeć.
Ponadto faktycznie zastanawiam się nad zmianą felg letnich na coś bardziej porywającego, choć budżet na razie nie pozwala mi na to ale plany snuć już można

Wchodzą w rachubę tylko 17" ze względu na to, że oponki już mam oraz silnik mimo wszystko tylko 2.0 więc nie wiem czy większe by go za bardzo nie zamuliły.
Powiedzcie co sądzicie o takich propozycjach:
- Styling 24 (wersja matowa, czyli kuta)
- Styling 68
- Styling 32, 42 (choć wydaje mi się, że te felgi zaczynają wyglądać dopiero przy 18")