j86 napisał(a):
A ja się niesamowice zdziwiłem tym, że modern line ma zawsze jasną deske rozdzielcza i kierownice - pobawcie sie konfiguratorem dzieje sie tak nawet wtedy gdy wybierzemy czarną tapicerkę oto przykład:
Tak to prawda, modern line zawsze ma jasną deskę niezależnie od koloru tapicerki. Zgadzam się w 100%, że wygląda to koszmarnie
Moim zdaniem całkowicie dali d**y z tymi pakietami/liniami... po jakiego grzyba to jest ja się pytam...

BMW twierdzi, że te linie to tylko sugerowane zestawienia kolorystyczno-wyposażeniowe i że cały czas można skonfigurować auto wg. własnego upodobania jak wszystkie inne beemki do tej pory... Ale ją twierdzę, że to gó***o prawda bo w przypadku gdy chcemy skonfigurować auto wg. własnego widzimisię czyli wybieramy tzw. standard line to wybór tapicerek jest mocno ograniczony. Jak ktoś sobie wymyśli rudą skórę (co wg. mnie np. przy czarnym lakierze wygląda super) to niestety skazany jest na Luxury Line ale wtedy ma wszędzie na aucie pełno chromu a Shadowline zamówić się nie da... drugi przykład: chcę mieć czerwone skóry, ok ale znowu to samo tylko tym razem BMW zmusza mnie do wydania ponad 7k zł na pakiet Sport line bo tylko w tym cholernym pakiecie dostępne są czerwone skóry.
Goście z BMW tymi liniami/pakietami trochę rozmieniają się na drobne. Powinno być tak, że jak mi się wymyśli to mogę sobie zamówić nową F30-tkę z pełnymi czerwonymi skórami i bambusowym drewnem a do tego np. Shadowline... a teraz zonk bo czerwona skóra wyklucza bambusowe drewno a bambuswe drewno wyklucza shadowline...
Powinien być zwykły model z dowolną konfiguracją i do tego M-pakiet, czyli tak jak dotychczas.
BMW to nie jest Opel dla Kowalskiego, żeby się bawić w linie i pakiet stylistyczne

Jasne, zawsze zostaje Individual, tam zrobią wszystko ale to chyba nie o to chodzi, że wykładać na przykładowe 320d dodatkowe 50k zł po to żeby mieć inny kolor skóry w środku...