Witamy nowego kolegę na forum!
Wow, jeśli faktycznie masz 18 lat i to Twoje pierwsze auto to nic tylko pogratulować! Prezentuje się bardzo sympatycznie, jak już zostało wspomniane to co możesz jeszcze udoskonalić to na pewno:
- halogeny z przodu
- podłokietnik (bardzo polecam, super sprawa - możesz sprawdzić w mojej galerii jaka jest różnica w wyglądzie, a zapewniam że wygoda jest jeszcze większa

)
- osobiście bardzo lubię emblematy z tyłu auta, no ale ten "320i" nie jest od tej wersji, więc można go zdjąć
- jak tam Ci fundusze pozwolą to z wydechem można coś zrobić - może też się w to pobawię
Mam ten sam silnik co Ty i uważam, że jak na początek przygody z samochodami jest bardzo dobry. Ma naprawdę bardzo przyjemny dźwięk jak na 4 cylindry, ogólnie zbiera się nienajgorzej w większości przypadków, żre umiarkowanie. W lato u mnie to jest między 8.3-9.0 L/100 km, teraz w zimę lubi zeżreć 9 z małym ogonkiem
Daj zdjęcia jak się fura prezentuje w pomarańczkach (choć osobiście wolę białe, ale do czarnego koloru ponoć pasują). Ogólnie ładne auto, nie grzeb tam wiele przy nim, to dzięki temu zachowa ten styl i elegancję.
Pozdrawiam.