COUPE napisał(a):
eminencja jones napisał(a):
A co do ubliżających komentarzy do Małego to żal....
Może dla sprostowania pokażesz gdzie i kiedy ubliżył ktoś małemu w tym temacie?
Po pierwsze ma dość duzą wiedze jesli chodzi o motoryzacje i nawet jesli sie z nim ktos nie zgadza to powinien jeszcze raz dla swietego spokoju sprawdzic zastrzeżenia
Po takich zdjęciach
robionych telefonem to nie wiem jak można wogule wyciągać jakiekolwiek wnioski o historii tego auta.
Dlatego napisałem ze jak się nie ma dowodów to się nie ocenia, a tym bardziej przy takiej jakości zdjęć auta
eminencja jones, Jakie zastrzeżenia? Bo co, bo ktoś napisał ze auto malowane-to i ja mam się z tym zgodzić bo ktoś tak napisał???

Wybacz tez mam swoje zdanie, i nie powiem ze auto było malowane czy tez nie bo nie mam takiej pewności-
ty zapewne masz bo ktoś tak napisał, i dasz sobie rękę uciąć ze to prawda
a po drugie niestaty jesteśmy w Polsce czyli kraju chamow i burakow, ktorzy nie umieja inaczej reagować na krytyke jak agresja.
A to do wczorajszego obiadu czy jak?

po 1 - nie każdy to oceni po zdięciu, czy auto bylo robione i nie każde zdięcie sie do tego nadaje. Ja czasami po zdięciach także jestem w stanie powiedzieć, że takie czy siakie auto bylo malowane czy też robione. Akurat po tym zdięciu nie dam glowy ale dlatego napisałem, że też mi nie pasuje blacharka jak zobaczylem, że nie tylko to moje odczucie

kolory sie różnią i to widać.
Co do Twoich zartobliwych wywodów na końcu, nie to nie ma nic wspolnego z obiadem, akurat on był ok, nie wiem skad jesteś ale to dziwne, że nie mialeś do czynienia s polską mentalnością

)) Ja jestem wyleczony na zawsze jesli chodzi o slownosc i rzetelnosc polaka. Poza tym taka jest prawda, nie umiemy jako narod rozmawiać spokojnie, tylko jaka kolwiek krytyka czy inne zdanie w jakies kwestii powoduje wściekolosc itd. Ja gdybym dostal np opinie, że wg kogoś tam auto mialem robione czy malowane, a sam bym to prawdzal z ciekawoscią zrobilbym to jeszcze raz ale wnikiliwiej, oczywiscie nie od byle kogo i za każdym razem ale jesli robi to osoba, ktora przedstawia swoje racje w sposob rzeczowy i poparte swoimi argumentami.