inchable napisał(a):
PS. Gazownie zakładasz?
na 99% nie.
Tomek-E46 napisał(a):
I jak Radek? Powiedz na głos które auto jest dynamiczniejsze
hehe, ale mnie będziecie męczyć.
m54 jest szybsze, sporo szybsze, jest fajnie elastyczne.
ale. Lubie diesle chyba - nie mówie, że bardziej od benzyny.
Compim mimo wszystko fajniej mi się bawiło, niewystępowała podsterowność - tutaj się zdarza, no i niutem łatwiej było zerwac przyczepność. fakt, że później brakowało obrotów.
Noo ale jeśli chodzi o drifting skills - chyba ciut przewagi dla compacta..

Nooo ale to w sumie dobrze się składa
--==Mały==-- napisał(a):
Ja tylko nie bardzo rozumiem po co robisz tego compacta i tak nigdy nie będzie już z tego dobrego auta zbyt duże uszkodzenia i naprawa czegoś takiego to rzeźba jedyne mądre wyjście to kupno drugiej budy. Wstawianie dachu z błotnikami lub całą dupą to trochę przegięcie.
A 330i gratuluję bardzo fajne auto.
Czasami tak jest, że robi się rzeczy nieopłaacalne i teoretycznie bezsensu...
Tu chodzi o zrealizowanie jakiegoś małego marzenia i dociągnięcie projektu do końca. Nie ma takiej tragedii - nic w zawieszeniu nie dostało, podłoga jest nietknięta, nawet mocowanie prawego tylnego amora prawie nie dostało. To nie będzie auto do jazdy na codzień.
--==Mały==-- napisał(a):
Chyba,że auto ma być na tylko na tor czy innej zabawy ale diesel mi tu nie pasuje.
Uwielbiam takie tajemnice.
No pewnie beznyna byłaby lepsza - ale tutaj chyba znowu nawiązuje do tego co napisałem wyżej..
Mały, żadna tajemnica.. sam w 100% nie wiem jak to się skończy.
Wole pokazać gotowe auto, niż przez rok mówić, że zostało już tylko to i to i to i auto zaraz już może powinno wyjechać.