Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
szymoon1988
|
Tytuł: [E39] radio z dużą nawigacją problem z FM Napisane: 5 marca 2012, 20:16 |
|
 |
Poszukaj zanim zapytasz |
|
Witam! od jakiegoś czasu w moim radiu podczas słuchania FM ginie bas i pogarsza się jakość dźwięku. Szukałem wszędzie i nie znalazłem rozwiązania tego problemu;/ może ktoś z Was spotkał się z czymś takim?? I wie jak go rozwiązać?? pozdrawiam
|
|
Góra |
|
 |
ded
|
Tytuł: Re: E39 radio z dużą nawigacją problem z FM Napisane: 5 marca 2012, 21:54 |
|
 |
Uzależniony od forum :) |
 |
Wiek: 38 Posty: 5693 Lokalizacja: Ciechanów Moje BMW: e39 Kod silnika: m52b28 Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?p ... 0#p2043810
|
Mialem podobnie, u mnie problemem byl bolec we wtyczce fm idacej do radia. Trzeba go rozgiac bo nie styka z gniazdem.
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|