Witam. Mam problem z klapa bagaznika. Komunikat wyswietla, ze jest otwarta chociaz nie jest. Mialem tez problem z czujnikami parkowania, wogole nie dzialaly. Wyslalem wiec auto do elektryka... Teraz po ''naprawie'' mam jeszcze gorzej. Co prawda czujniki dzialaja,ale cos jest nie tak, bo czasem piszczy bez sensu(tak jakby sie nie resetowaly po wykryciu przeszkody). Nic nie ma z tylu,a one i tak swiruja

Co z tym zrobic? Klapy nie zdolali zrobic(zabraklo im czasu,chociaz auto bylo tam caly dzien).Sprawdzili kable od bagaznika do slupka i na tym odcinku jest niby ok. Powiedzcie mi gdzie jest komp w e46? Sam sprobuje to zlokalizowac. Poza tym jest jeszcze nowy problem po mechaniku... Otoz teraz jedna z szyb(tyl od strony pasazera) sie nie otwiera tak jak nalezy. Musze najpierw wscisnac guzik blokady szyb by moc ja otworzyc... Co oni mi tam pokrecili? Jak to sprawdzic? Czy reset za pomoca klem moze pomoc? Czy bede musial kupic jakies urzadzenie diagnostyczne, by to rozszyfrowac i usunac te bledy? JEsli tak to jakie polecicie? Nie moge niestety isc do tego osla, bo juz wrocilem z Polski do bagna (tzn.szkocji). z gory dzieki