Witam możecie mówić i myśleć co chcecie..
To że jeden z drugim ,napisał że dodatki dodaje się do cysterny wiadrami i na oko to bajka.
Na podlinkowanym wcześniej forum (coś tam orlen ) wypowiadali się zwykli sprzedawcy , snują bajkowe opowieści a tak naprawdę w du.pie byli i gó.wno widzieli.
Bo ani kasjer ,ani ten co chce mi zatankować auto ,nie mają pojęcia o procesie technologicznym nie ma o nim pojęcia również kierowca cysterny z napisem orlen.
W innym temacie ,niektórzy wiedzą ,zrobiłem test ,paliw zwykłych i premium.
Pobrałem z wszystkich stacji w mojej okolicy ON i poddałem amatorskim oględzinom.
Nie zastanawiam się czy auto jest mocniejsze ,czy słabsze , czy spali 0,5 litra więcej czy mniej.
Interesowała mnie tylko zawartość bio dodatków które bardzo źle wpływają na zdolność do smarowania przez ON.
Zwróciłem również uwagę na temperaturę wytrącania wazeliny przy rożnych temperaturach.
Nikt mi nie powie że paliwo ON Verwa to to samo paliwo co zwykły ON ECO.
Różnią się zdecydowanie kolorem ,i zachowaniem w niskich temperaturach.... nie mam podstaw aby twierdzić że
kupując vwrvę przepłacam. A wypowiedzi jakichś sprzedawców i innych kosmitów nie stanowią dla mnie żadnej wartości
Ci ludzie nie są dla mnie żadnym autorytetem!
Każdy może napisać co mu ślina na język przyniesie ...a jeśli z założenia ON premium ma liczbę centową 55 to na pewno lepiej niż 50.
No chyba że rozpatrujemy w kg masy ciała dla modelki to może jednak lepiej jak 50kg

Sam nie wiem.
Czy tak czy inaczej jak pompa czy wtrysk ma się "zbufać to i tak się zbufa "
Pozdrawiam Krzysiek
Ps . Życzę wszystkim mega dobrych paliw ,za mega małe pieniądze