Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj. Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów: [Exx] Tytuł tematu
witam. Jezeli macie problem ze swiatlami przednimi i nie tylko to moze byc wina wtyku tylnej lamy od masy, przepala sie tak jak mi i mialem problem z xenonami :
wymienialem zarowke... chcieli mi nawet wymienic przetwornice(a tanie to nie jest). Sprawdzilem styk w tylnej lapie i okazalo sie ze jest przepalony nr. 3 :
u mnie az tak mocno nie jest przepalone. ale jak znalazelm na innym forum zagranicznym u niektorych jest mocno poprzepalane(taka wada) Dodam ten link jako uzupelnienie http://forum.e46fanatics.com/showthread ... tail+light
wystarczy wlutowac kabel bezposrednio do blaszki masy tak jak na zdjeciu , a tak to wyglada u mnie:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 4 gości