Wszystkie elementy zostały kupione w sklepie Internetowym
http://fmic.pl/, gość który mi to sprzedał dał mi dość dobry rabat, podejście do mnie bardzo profesjonalne i na pewno się znają na rzeczy, oby było więcej takich firm które potrafią zadowolić klienta.
Z czystym sumieniem mogę polecić firmę
FMICTo co kupiłem to:-Intercooler ja kupiłem czerwony
-2 kolanka redukcyjne 51/57 
- obejmy na śrubę 13 i 10 2 sztuki 64-67 i 4sztuki 60-63

- kawałek rurki z Kwasówki 2x 25cm 
Do tego wszystkiego potrzebne są jeszcze:
-płaskownik
-kątowniki do drewna z otworem
-podkładki, śruby
-śruba gwintowana fi8
-taśma samo wulkanizacyjna
-klucze 13, 10, szlifierka i wiertarka.
Żeby nie było wszystko jest brudne, IC montuje już drugi raz ponieważ przedtem było to zrobione na szybko tak aby auto mogło wyjechać do lakiernika i nie było foto relacji.
1. Na początku trzeba ściągnąć zderzak, wywalić stary IC i troszkę ogarnąć

wzmocnienie pasa przedniego.

2. Potem na wzmocnieniu pasa przedniego montujemy kątownik do drewna i płaskownik tak aby było do czego przyczepić IC, kątownik zaznaczony na czerwona połączony jest płaskownikiem w którym wiercimy dziury pod mocowania IC zaznaczone na zielona.

3. Następnie wkręcamy do IC 3 sztuki śruby gwintowanej fi8 które będą służyć za uchwyty mocujące.

4. Kolejnym etapem jest zamontowanie IC na płaskowniku, tak aby był stabilny i nie ruszał się podczas jazdy.

5. Na IC zakładamy kolanka silikonowe i metalową opaskę, natomiast na węże które mamy w naszym bmw nakładamy izolacje i obejmę.

6. Na samym końcu łącznymi IC z czarnymi wężami wkładając do środka rurkę z nierdzewni.

7. Efekt końcowy.

Podsumowując podejrzewam że nie wszystkim będzie się to podobać ponieważ będą uważać że jest to druciarstwo ale według mnie jest to zrobione bardzo dobrze, aczkolwiek na pewno było by można zrobić to lepiej.
Teraz tak co dał taki Intercooler? Chyba nie ma jakiejś sensownej odpowiedzi na to pytanie ponieważ ani przed a po tym zabiegu nie byłem na hamowni i nie jestem w stanie sprawdzić tego czy jest 50km więcej czy ich nie ma

. Mogę śmiało powiedzie że samochód bardziej „ciągnie”

na wysokich obrotach. Po za tym najważniejsze dla mnie jest to że mam nowy IC, o kolorze czerwonym i że mi się podoba.
ps. sorry za błędy i literówki ale jak to pisałem miałem gorączkę