jawa85 napisał(a):
Glimcio napisał(a):
Katowice, 19 lat, BMW e34 525i 192 KM (M50B25), kawaler, bez dzieci, OC 1800 zł najtaniej (w Polskim Towarzystwie Ubezpieczeniowym)
I to ze zniżkami czy bez zniżek? PTU ma ostatnio jedne z najwyższych stawek za OC więc trochę dziwi mnie to wyliczenie. Tam na pojemność powyżej 2l masz chyba ponad 2 tyś składki nie wspominając już o zwyżkach za wiek. Kiedyś w sumie PTU miało taki pakiet dla kierowców z małą ilością zniżek więc może on cały czas działa.
Nie mam żadnych zniżek

Porównywałem oferty, bo wkrótce kupuję takie e34 i tam mi tyle wyszło

Mnie zdziwiło wyliczenie HDI, bo wszyscy mówią, że najtańsze
Dominikf6 napisał(a):
Nie nie sądze tak. Jeszcze półtora roku, nie wiadomo co się zmieni, może
Ahh pamiętam moje takie myślenie

Szybko mnie naprostowali, kolego, uwierz mi, że miałem Mondeo MK1 115 KM i to już dawało sporą moc, całkiem wystarczającą, a nawet z wyprzedzaniem nie było problemów...

W pracy jeżdżę Renault Masterem dci 120 KM i z załadowaną paką nie mam problemów z wyprzedzaniem, mimo, iż biegi zmieniam w nim przy 2000 obr/min

Jak już musisz mieć BMW, to pomyśl o mniejszym motorze (316, 518), to, że zdasz egzamin nie znaczy, że umiesz jeździć, prawdziwą szkołę jazdy będziesz miał, jak wyjedziesz na ulicę z prawkiem. Nie wrzucaj się na głęboką wodę dla dobra swojego i innych