nie znalazłem żadnej pasującej pod kolor w przystępnej cenie i w dobrym stanie... więc się w... zdenerwowałem i zacząłem operacje naprawy półki... Obecnie półeczka czeka na oklejenie...
Rozrusznik po 2 dniach walki został wyczyszczony i naprawiony
Teraz czekam jeszcze na zamówiony filtr powietrza

bo w sklepie nie było

PS. Jak pomyśle o robieniu półki to relax w porywaniu z wymontowaniem i zamontowaniem rozrusznika
Edit.
Ostatnio wizualnych zmian niema ale za to sporo pracy mnie kosztuje utrzymanie go na "chodzie" zaczęło się chyba od wymiany oleju oraz filtra później akumulator i "naprawa"(wykasowanie błędów i ponowne ustawienie) komputera gazu który odmówił posłuszeństwa po tym jak akumulator wyzionął ducha... potem był przewód paliwowy tan zaraz za filtrem... następnie 2 kolejne przewody paliwowe te pod rozrusznikiem a na koniec kolejne 2 króciutkie przewody paliwowe pod kolektorem ssącym a właściwie jego górna częścią... Na razie nie posiadam żadnego lepszego aparatu poza telefonem więc fotki zrobię jak będę miał aparat

został mi jeszcze jeden przewód do wymiany ale to jak będę miał kanał ten za filtrem
Aaa

wymienione zostały świece oraz uszczelka kolektora niestety są urwane szpilki chyba 3 a osoba która mi to wymieniała nie miała wiertarki żeby je rozwiercić

więc czeka mnie jeszcze jedna wymiana tej uszczelki oraz szpilek
*Planuje zakup pokrywy akumulatora gdyby miał ktoś na zbyciu proszę pisać na pw