BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 23:48

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Litewskie pachołki ??!!!!!
PostNapisane: 5 maja 2012, 20:23 
Zacna persona forum

Moje BMW: A8L W12/ E34 518i
Garaż: Bylo:
X5 E70 4.8i
E61 535d
E63 630i
E60 530D
E39 525i
E39 530D
X3 2.5i SE
MB CLS 5.5
Tomek-E46 napisał(a):
sporty walki robią się na talk show....

Dokładnie, niczym słynny Wrestling zza wielkie wody :/

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 5 maja 2012, 20:31 
Zacna persona forum

Moje BMW: W poszukiwaniu :]
blademan89 napisał(a):
Jednak nigdy przed nikim nie wymiękłem i nigdy przed nikim nie uciekłem, nawet jak rywal ważył 20-30 kg więcej. Jeżeli ktoś ma wątpliwości czy różnica wagi w MMA ma znaczenie, to niech zapyta wszystkich zbijających wagę zawodników, po co to robią.

No to chyba lepiej,w takim razie ze wazył mniej :rotfl:
Nie uciekał:D?On chyba trenował u Korzeniowskiego,i za to mu powinien podziękować,że go tak świetnie wyszkolił,bo u Okinskiego raczej nie :hyhy:
Po za tym pewnie paczka leysów stawia wiekszy opór przy otwieraniu niż Najman:)
Bardzo nie lubię tego sportowca...

PostNapisane: 5 maja 2012, 20:34 
Zacna persona forum

Moje BMW: F10 550i
blademan89, tyle, że Wrestling w USA jest co tydzień i to nic wielkiego dla Hamburgerów. A u nas taka gala MMA z walką wieczoru Najmena to jest wydarzenie narodowe :D cała Polska o tym pisze, każdy mówi, zakłady bukmacherskie :D

Dziwią mnie właśnie te jego wygrane walki.. nigdzie niemoge znaleśc na YT... jest tylko jedna walka gdzie dostaje po
piź :cenzura: ie z Wawrzykiem :D

Jestem ciekaw czy na dyskotekach ktoś skacze do niego :D bo napewno nie jeden chciałby mieć z nim sparing :D

PostNapisane: 5 maja 2012, 20:37 
Specjalista

Moje BMW: Infiniti
Kod silnika: VQ37VHR
Tomek-E46, pudzian też jest ok , trochę człowiek orkiestra bo tańczy bije śpiewa gotuje , ale kurde polacy są z niego dumni jeśli chodzi o zawody strong menów ;) a najman cóż , "był sobie człowiek" ...

PostNapisane: 5 maja 2012, 20:48 
Przyjaciel forum

Tomek-E46 napisał(a):
Dziwią mnie właśnie te jego wygrane walki.. nigdzie niemoge znaleśc na YT... jest tylko jedna walka gdzie dostaje po
piź :cenzura: ie z Wawrzykiem :D

Nawet nie chce mi sie tego komentowac.

Tu masz reszte

http://boxrec.com/list_bouts.php?human_ ... &cat=boxer

PostNapisane: 5 maja 2012, 20:54 
Zacna persona forum

venom118, masz racje :) Pudziana podziwiam ale jako Strongmena :) Niestety chłop niewie, kiedy trzeba odejśc od tzw Reallity Show.

PostNapisane: 5 maja 2012, 21:02 
Specjalista

Tomek-E46, tutaj chodzi o pieniądze, niektórzy dobrze kalkulują żeby nie wypaść z "pieniężnej wycieczki". Pracują długo na swoje nazwisko a gdy czują że zbliża się koniec szykują coś innego , zobacz przykład Marka Konrada , bardzo dobry aktor , teraz reklamy ING . Kolejnym bardzo dobrym przykładem jest nasz skoczek Małysz , narciarstwo się skończyło to teraz wykorzystując swoje nazwisko i swoją genialną przeszłość jako sportowca , stał się kierowcą sportowym ;)

PostNapisane: 5 maja 2012, 21:07 
Częsty bywalec

Moje BMW: M5 e39
Kod silnika: S62B50
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=89&t=129566
Źródło fb.
"Witajcie! Na wstępie chciałem podziękować wszystkim fanom za wsparcie przed walką, jak i podczas jej trwania. Nie zawsze wszystko wychodzi tak jak sobie byśmy tego życzyli, tego dnia najwidoczniej nie byłem w formie. Przyczyną może być zatrucie pokarmowe którego nabawiłem się kilka dni przed walką. Na chwilę obecną mają miejsce starania, dotyczące zorganizowania walki rewanżowej z Robertem. Rozmawiałem z nim telefonicznie i wytłumaczyłem, że po prostu bolał mnie brzuch, doszła do tego dekoncentracja i stąd moja słaba dyspozycja. Jeśli odrzuci moją propozycję oznaczać to będzie tylko jedno, po prostu jest tchórzem, a jeśli tak się stanie to wszyscy będą wiedzieć, że może On wygrał bitwę, ale to Ja wygrałem wojnę! Pozdrawiam moich fanów, trzymajcie za mnie kciuki!"

PostNapisane: 5 maja 2012, 21:08 
Zacna persona forum

aha te 13 wygranych już się wyjaśnilo

Anton Lascek 5-45-5
Peter Simko 2-30-0
Imrich Borka 2-33-0
Stefan Cirok 3-18-1
Milan Becak 1-12-1

PostNapisane: 5 maja 2012, 21:08 
Specjalista

Sidor, hahahaaha , a mówił że do 3 razy sztuka :D

PostNapisane: 5 maja 2012, 21:12 
Naczelny bimbrovnik

Moje BMW: e30
Kod silnika: m52b28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=77118
Sidor napisał(a):
Rozmawiałem z nim telefonicznie i wytłumaczyłem, że po prostu bolał mnie brzuch, doszła do tego dekoncentracja i stąd moja słaba dyspozycja.

:hah:
Dostanie wp...ieprz następnym razem, to będzie chciał rewanżu ze względu na bolącą od hemoroidów dupę.
I jak w tym kraju ma być dobrze? ;-)

One redline a day keeps a mechanic away.

PostNapisane: 5 maja 2012, 21:15 
Przyjaciel forum

venom118 napisał(a):
Tomek-E46, tutaj chodzi o pieniądze, niektórzy dobrze kalkulują żeby nie wypaść z "pieniężnej wycieczki". Pracują długo na swoje nazwisko a gdy czują że zbliża się koniec szykują coś innego , zobacz przykład Marka Konrada , bardzo dobry aktor , teraz reklamy ING . Kolejnym bardzo dobrym przykładem jest nasz skoczek Małysz , narciarstwo się skończyło to teraz wykorzystując swoje nazwisko i swoją genialną przeszłość jako sportowca , stał się kierowcą sportowym ;)

Nie zgodze sie, Kondrat spokojnie moglby byc dalej aktorem, nie jest bo jak sam stwierdzil nie ma ciekawych scenariuszy i nie widzi dla siebie roli w wiekszosci nowych, polskich filmow (i jak najbardziej zgodze sie tutaj z jego stanowiskiem). Reklama ING to taka dodatkowa fucha w jego przypadku, od lat zajmuje sie sprzedaza win i idzie mu to calkiem dobrze, a ten biznes opiera sie bardziej na jego wiedzy niz nazwisku.

Malysza skolei od dawna ciagnelo do motoryzacji, teraz moze traktowac starty z Dakarze jako pewnego rodzaju hobby.

Tomek-E46 napisał(a):
aha te 13 wygranych już się wyjaśnilo

Anton Lascek 5-45-5
Peter Simko 2-30-0
Imrich Borka 2-33-0
Stefan Cirok 3-18-1
Milan Becak 1-12-1

Ciekaw jestem czy pozostale tez wygladaly jak ta z Cirokiem :D

PostNapisane: 5 maja 2012, 21:16 
Zacna persona forum

X5 E70 4.8i
E61 535d
E63 630i
E60 530D
E39 525i
E39 530D
X3 2.5i SE
MB CLS 5.5
Co za ciota z tego Najmana :szok: :szok: :szok: :szok: Koleś jak Kaczyński..... a kurde nigdy nie odejdzie ;/

Jak nie będzie walczył to oznacza to, że jest tchórzem ? hgahahahhahaha :rotfl: :rotfl: :rotfl: najprościej tak. Dostał raz, dostanie i drugi.

PostNapisane: 5 maja 2012, 21:24 
Specjalista

Vermilion, i zgodzę się z Tobą i nie , zobacz gdy już zaczyna zanikać praca aktora , czy sportowca to szukają czegoś alternatywnego czyli zarobkowego wykorzystując przy tym nazwisko, jeśli chodzi o te wina to tu muszę Ci rację przyznać , bo byłem na warsztatach winiarskich 2 lata temu w Rynie i właśnie było wspomniane o Marku, że bardzo dobrze sobie radzi ;)

PostNapisane: 5 maja 2012, 21:26 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e31 850i
Kod silnika: M70B50
ale Panowie zapominacie, że Kondrat grywa rzadko jednak w filmach, głównie w kinie tzw. niezależnym

a to tylko potwierdza Jego słuszną tezę, że po prostu omija dziadostwo

Obrazek

PostNapisane: 5 maja 2012, 21:30 
Przyjaciel forum

venom118 napisał(a):
Vermilion, i zgodzę się z Tobą i nie , zobacz gdy już zaczyna zanikać praca aktora , czy sportowca to szukają czegoś alternatywnego czyli zarobkowego wykorzystując przy tym nazwisko, jeśli chodzi o te wina to tu muszę Ci rację przyznać , bo byłem na warsztatach winiarskich 2 lata temu w Rynie i właśnie było wspomniane o Marku, że bardzo dobrze sobie radzi ;)

Ciezko powiedziec, ze praca aktora zanika, dobry aktor gra cale zycie, poprostu z biegiem czasu role sa inne. Dobrze, ze mysla jak wykorzystac kapital lezacy w nazwisku, ktory zbudowali przez lata, niewykorzystanie go byloby glupota (byleby tylko nie zaczac rozmieniac sie na drobne - tanczyc, spiewac, gotowac).

Kucharz napisał(a):
ale Panowie zapominacie, że Kondrat grywa rzadko jednak w filmach, głównie w kinie tzw. niezależnym

a to tylko potwierdza Jego słuszną tezę, że po prostu omija dziadostwo

Kondrat sam stwierdzil, ze przechodzi na "emeryture", bo nie ma w czym grac, pozniej zgodzil sie zagrac w "Malej maturze", bo podobal mu sie scenariusz i rola. Jak najbardziej masz w tym wypadku racje, nie gra, bo nie ma w czym grac, ale da rade sciagnac go do dobrego filmu.

PostNapisane: 5 maja 2012, 21:31 
Specjalista

Kucharz, nie zapominajmy o teatrze ;) bo tam też jeszcze bywa, tak jak i np Wiktor Zborowski

PostNapisane: 5 maja 2012, 21:46 
Zacna persona forum

Wracając do tematu, który rozpoczął blademan89, to Najman "nam" zarzuca, że przez takich ludzi Polska straciła niepodległość, itd. Jak można porównywać kawał histori, do wydarzenia, gdzie do ringu wychodzi dwóch gości dla kasy... Szkoda mi troche bylo chłopa jak gwizdali na niego, ale jak można sie tak zachowywać, nie podawać ręki, itd. A teraz nagle Najman zadzwonił i pogadali sobie jakby nic niebyło... wszystko sztucznie ustawione... A El Cholesterol porównuje taką błazenade do historycznych wydarzeń...

PostNapisane: 5 maja 2012, 22:54 
Zacna persona forum

X5 E70 4.8i
E61 535d
E63 630i
E60 530D
E39 525i
E39 530D
X3 2.5i SE
MB CLS 5.5
Tomek-E46 napisał(a):
Wracając do tematu, który rozpoczął blademan89, to Najman "nam" zarzuca, że przez takich ludzi Polska straciła niepodległość, itd. Jak można porównywać kawał histori, do wydarzenia, gdzie do ringu wychodzi dwóch gości dla kasy... Szkoda mi troche bylo chłopa jak gwizdali na niego, ale jak można sie tak zachowywać, nie podawać ręki, itd. A teraz nagle Najman zadzwonił i pogadali sobie jakby nic niebyło... wszystko sztucznie ustawione... A El Cholesterol porównuje taką błazenade do historycznych wydarzeń...

ponieważ taki błazen zawsze odwraca uwagę od siebie, lecz nie zawsze wychodzi mu to dobrze ;) Jak taki z niego Patriota to powinien podac rękę Burnejce i wtedy nie było by wielkiego HALO i wstydu.... więcej polaka w Robercie niż w Najmanie.

PostNapisane: 6 maja 2012, 10:35 
Częsty bywalec

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1