Benyy napisał(a):
Odpuściłem od 10 maja Flexit Drink i już czuje stawy biodrowe.

co jak co, ale czuć że ten środek działa!
CZECHU napisał(a):
CZECHU napisał(a):
Po rowerku samopoczucie jest super ale efekty w postaci redukcji tłuszczu znikome, nic nie zastąpi biegania
no ogólnie biegania to nic raczej nie zastąpi, ale i na rowerku można dobre aero zrobić.
Benyy napisał(a):
8KM w 40 minut to dobry wynik czy średniawka? Bieg rzecz jasna.
to bardzo dużo, wychodzi że średnio biegniesz 12km/h. tętno przy takim wysiłku pewnie masz ze 150 uderzeń na minutę. Przy spalaniu tłuszczu optymalnie jest utrzymywac 70% max HR. czyli dla naszego wieku ok 130-140 uderzeń na minutę. Ja takie tętno mam przy biegu z prędkością 9km/h. aha no i lepszym pomysłem jest, najpierw zrobić brzuch a później nieprzerwanie biec przez te 40min.
CZECHU napisał(a):
Co do Flexit Drinku to samego preparatu nie znam i nigdy go nie przyjmowałem ale skoro tak szybko jak zadziałał zakończył swoje działanie to podejrzewam że działa on objawowo, nie likwiduje przyczyny tylko objawy więc nie warto zawracać sobie nim głowy
I tu się mylisz, objawowo to mogą działać jakieś środki przeciwzapalne (np. jakiś z rodziny nlpz)
Flexit w swoim składnie oprócz witamin, ma siarczan chondroityny, siarczan glukozaminy, białka kolagenowe, MSM, kwas hialuronowy czyli wszytko co potrzebne do sprawnego działania stawu poddanego dużym obciążeniom.
Rafał525 napisał(a):
Wczorajsze pływanie i kolejny rekord. 40 minut - 20 basenów a przed snem... wielka zapiekanka

Co jeść dietetycznego po basenie żeby zabić głód a jednocześnie się nie obżerać?
ja np. robię sobie w blenderze kostkę twarogu z chudą maślanką- jeśli to ma być posiłek przed snem, jeśli rano to dosypuje jeszcze sporą ilość płatków owsianych