Witam po dłuższej nieobecności na forum.
Nadeszła pogoda, więc należy się zabrać za jakieś małe modyfikacje samochodu i pojawia się kilka pytań ode mnie:
1. Przede wszystkim wydech... Dobrze widać, że nie pasuje do samochodu i tu moje pytanie, jak myślicie, lepiej ten wypolerować, żeby się błyszczał, czy kupić jakąś inną końcówkę (jeśli tak to jaką) ?
2. Wymiana kierunkowskazów na białe. Co o tym sądzicie? Będzie pasować do koloru lakieru?
3. Czy da się zamontować kierownicę multifunkcyjną? Jeśli tak to dużo jest roboty, żeby podłączyć wszystkie przyciski? A jeśli nie to ile kosztuje obszycie kierownicy?
Tego rodzaju
Link z allegro4. Chciałbym zamontować elektryczne szyby z tyłu i tu moje pytanie, czy szukać oryginalnych, ale używanych podnośników i silniczków czy lepiej kupić nowe zamienniki?
Od razu pytanie o kable, czy trzeba ciągnąć samemu czy może są one w drzwiach i wystarczy podłączyć?
5. Podgrzewane fotele. Czy okablowanie jest w samochodzie (aktualnie nie mam podgrzewanych), czy trzeba ciągnąć samemu kable ? Oczywiście wiąże się z tym zakup foteli.
Fotele:
link oczywiście w kolorze aktualnego wnętrza
6. widziałem również w niektórych egzemplarzach spryskiwacze na światła. Da się to samemu zamontować?
7. Chciałbym ściągnąć naklejkę na tylnej klapie, czy ktoś już próbował?
9. Olej. Muszę wymienić za niedługo i pytanie jakich producentów polecacie? Aktualnie mam wlany 10w40 firmy liqui moly półsyntetyk.
Na razie tyle, to co najważniejsze.
Z góry dzięki za pomoc.
Pozdrawiam