BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 17:07

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 670 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 34  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Czas zacząć rozmowę nt. EURO 2012... :)
PostNapisane: 12 czerwca 2012, 22:05 
Zacna persona forum

Moje BMW: e32
Kod silnika: m60b40
grali bardzo dobrze jak nigdy, myślałem że będzie jak z Grecją , i bedą chodzić jak diesel na poczatku [cenzura] a pózniej puchnie , ale miłe rozczarowanie choć zawsze mogło być lepiej :hyhy:

Bo najważniejsza jest Pasja

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 12 czerwca 2012, 22:05 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E91 LCI
Kod silnika: N53B30A
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=157967
Kolejny raz dyzma potwierdził że trzeba go wypie**ić dyscyplinarnie.

Murawski nie gra NIC, oddycha rękawami, a ten idiota zdejmuje mającego przynajmniej siły Dudkę :mur:
Ostatnia szansa, rzut wolny, i zdejmuje jedynego który potrafi wolne wykonywać :mur: i to jeszcze wprowadzając kogo? Brożka :wstyd: Ja to bym dyzme ukamienował za sam fakt powołania takiego piłkarskiego xxxx.
Można było ruskich ubić? Można. Ale do tego trzeba mieć trenera, a nie debila co ma dwa zwoje mózgowe z czego jeden nieczynny.
Kur** pytam się dlaczego zamiast ch** grającego Murawskiego nie wpuścił Grosickiego/Rybusa/Wolskiego, z naciskiem na tego pierwszego, bo najszybszy.
No i Stark, już dawno pisałem (chyba na tym forum też) że ten śmxxx nie powinien mieć prawa gwizdać meczu klasowego w podstawówce nie mówiąc o meczu o coś.
Pisałem że będzie drukować? I drukował. 3 rożne dla nas gwizdnięte jako rozpoczęcie ruskich od bramki, niegwizdnięty karny dla nas w 53 minucie, bo fauli na Lewandowskim czy piłek wyjętych przez ruskich z za linii autowej to nawet nie liczyłem.

Typer EURO 2016 - I miejsce

PostNapisane: 12 czerwca 2012, 22:08 
Zacna persona forum

Moje BMW: E46
Kod silnika: M47N
Polacy zagrali lepiej, niż z Grecją, nie przegrali meczu a przecież wszyscy byli przeciwko nim. Pierwsza połowa nie była taka zła ale druga podobała mi się bardzo. W meczu z Czechami będziemy walczyć o awans a nie jak zawsze o honor. Brawo Polska :D

Ostatnio edytowano 12 czerwca 2012, 22:13 przez Daniel_85, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 12 czerwca 2012, 22:10 
Zacna persona forum

Moje BMW: E46 Compact
Kod silnika: N42B18
Gumiś, Dokładnie, zapomniałem w swoim poprzednim poście napisać o Murawskim, ciekaw jestem ile on przebiegł kilo.. przepraszam, metrów??

PostNapisane: 12 czerwca 2012, 22:12 
Zacna persona forum

Garaż: E39 523iT, E46 318i, E36 328iA Individual, E61 530xD
to fakt ruskie przez te linie pare rezy wybiegli, co ewidentnie bylo widac z perspektywy ogladajacych przez TV, jednak nie mozna powiedziec bardzo fajny mecz.

PostNapisane: 12 czerwca 2012, 22:15 
Częsty bywalec

Moje BMW: e36 316i Compact
Kod silnika: M43TUB19
Gumiś napisał(a):
Kolejny raz dyzma potwierdził że trzeba go wypie**ić dyscyplinarnie.
x2

NANOCSmilosz przecież Frank to stary pijak w przerwie pewnie chlapnął ale pewnie mało

PostNapisane: 12 czerwca 2012, 22:18 
Uzależniony od forum :)

Smuda frajer (lubiłem go jako tako ale odkąd sie wypowiada na ojro to nie wyrabiam przy tv :wsciekly: )- rzuca sie ze go krytykują!!!! ... jaki [cenzura] trener grając na EURO u siebie przed swoimi - moze pier**lic ze jest zadowolony bo ma 2 remisy i jest git!! Poraz kolejny moglismy wygrać - TAK! mogliśmy (Ale smuda dalej swoje).. Rosja grała bardzo zachowawczo - z reszta jak my! Ale my stwarzalismy sytuacje a oni nie pokazali nic specjalnego poza strzeloną bramką. Wcześniej wspominałem, że Ten mecz to wielka niewiadoma i jak widać sprawdziło się (po jednym meczu nie ma co wróżyć z fusów). Realisci stawiali na srogie bęcki od Rosjan ale jak widać konsekwentną obroną i ofensywą - można wygrywać. Tylko ta skuteczność nas ciągle męczy!! Reszta jest na miejscu...
A Smuda musi sie obudzić - że remis to nie jest super wynik!! Bo Czesi będą srali w gacie a nie popuszcza i będą biegać żeby wywalczyc teraz ten remis...
Tak czy siak wierze w Polaków - bo co nam pozostaje?;]

pozdro

PostNapisane: 12 czerwca 2012, 22:24 
Zacna persona forum

Też wierzę w to, że nasi w ostatnim meczu grupowym wywalczą awans :) Patrząc z perspektywy innych turniejów jest naprawdę dużo lepiej, można krytykować itd tylko zastanawiam się który z nas tutaj byłby w stanie zagrać lepiej lub poprowadzić drużynę lepiej, niż Smuda.. Trzeba czekać na mecz z Czechami i mocno kibicować :D

PostNapisane: 12 czerwca 2012, 22:27 
Przyjaciel forum

Daniel_85 napisał(a):
Patrząc z perspektywy innych turniejów jest naprawdę dużo lepiej, można krytykować itd tylko zastanawiam się który z nas tutaj byłby w stanie zagrać lepiej lub poprowadzić drużynę lepiej, niż Smuda..

Nie napisze że 100%, ale 99,(9)%, z tych co kiedykolwiek widziała chociaż jeden mecz piłkarski to z całą pewnością.

PostNapisane: 12 czerwca 2012, 22:33 
Zacna persona forum

Moje BMW: E46 Turbo
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... &start=184
Zapowiada się ciekawy mecz z Czechami. Mam nadzieje, że nasi sąsiedzi nie wyjdą z ustawieniem defensywnym. Myślę, że damy rade!
Trochę zdziwiła mnie postawa sędziego, z reguły sędziuje się na korzyść gospodarzy a tu momentami wydawało się że UEFA liże tyłek ruskim...
Po wywiadzie ze Smudą odnoszę wrażenie jak by on miał zostać po euro :przestraszony: No chyba kogoś poje*** :wsciekly:

Może nie wiecie ale po pierwszym golu w komendach policji został ogłoszony alarm i ściągali policjantów :rotfl:

PostNapisane: 12 czerwca 2012, 22:39 
Przyjaciel forum

Kod silnika: M42 & M52
Już tak nie narzekajcie był dobry mecz i wynik jest nie najgorszy :) Już dawno tak dobrze nie grali... ;)

Obrazek

PostNapisane: 12 czerwca 2012, 22:46 
Zacna persona forum

Morfii napisał(a):
Już tak nie narzekajcie był dobry mecz i wynik jest nie najgorszy :) Już dawno tak dobrze nie grali... ;)

Taka nasza polska mentalność. Trzeba narzekać i już. Jeśli Polacy wyjdą z grupy to jest bardzo prawdopodobne, że Smuda zostanie bo nie będzie za co go zwolnić. Nie grają jak Brazylia ale wstydu nam nie przynoszą jak na wcześniejszych turniejach.

PostNapisane: 12 czerwca 2012, 22:51 
Zacna persona forum

Moje BMW: E 36 sedan
Kod silnika: M50b25v
Garaż: Posiada to , to
Zal , zal za te niewykorzystane okazje bramkowe ..a bylo ich wiele .. moglo byc 2-1 , 3-1 bez bolu!! Smuda ostatnia zmiana potwierdzil swoja ''kreatywnosc'' ... zdjal jedynego co potrawi wolne wykonywac b.dobrze :mur: az sie wk##wil i myslalem ze go skopie jak schodzil z murawy ! moglismy bardziej utrzec nosa Ruskim !! :cenzura: pomimo to jedem zadowolony z meczu i poziomu gry naszych , pierwsza polowa dobra ale druga jeszcze lepsza :) BRAWO ! bo wielu z nas -was i polowa kraju obstawiala ze dostaniemy po dupie w tym meczy ... zwalaszcza jak rozgromili Czechow ... a tu prosze ... tak grajaca reprezentacje Polski az chce sie ogladac ! .. mam nadzieje ze z Czechami naprawia niedociagniecia i wygraja a nie zremisuja ... 2x remis ... i mozna powiedziec jak zawsze - nie jest zle ALE powinno byc lepiej !

btw. kto z was obstawial 1-1 ? bo ja wlasnie tak stawialem :]

Byla -- viewtopic.php?f=6&t=86211
Obecna -- viewtopic.php?f=6&t=128243

Ostatnio edytowano 12 czerwca 2012, 22:58 przez DaRo25, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 12 czerwca 2012, 22:55 
Przyjaciel forum

Daniel_85 napisał(a):
Morfii napisał(a):

Taka nasza polska mentalność. Trzeba narzekać i już. Jeśli Polacy wyjdą z grupy to jest bardzo prawdopodobne, że Smuda zostanie bo nie będzie za co go zwolnić. Nie grają jak Brazylia ale wstydu nam nie przynoszą jak na wcześniejszych turniejach.

:zdziwko:
Zremisować dwa WAŻNE mecze, które BEZ WIĘKSZYCH PROBLEMÓW można było wygrać.

Cieszmy się !! :rotfl:
Sukces :mur:

Choć zatrudniając jako selekcjonera, amebę albo pantofelka, tudzież innego jednokomórkowca efekt byłby taki sam albo i lepszy a taniej.

PostNapisane: 12 czerwca 2012, 23:11 
Przyjaciel forum

Kod silnika: M42 & M52
Gumiś, ja mówię krótko... mądrować to się każdy umie a do pracy nie ma nikogo...
Nie ma szału ale chociaż był dobry mecz, a to Polakom od kilkunastu lat nie wychodzi :looka:
I za to im można dziękować. W większą dyskusję się nie wdaję bo nie widzę sensu ;)

Obrazek

PostNapisane: 12 czerwca 2012, 23:25 
Przyjaciel forum

Morfii napisał(a):
Gumiś, ja mówię krótko... mądrować to się każdy umie a do pracy nie ma nikogo...
Nie ma szału ale chociaż był dobry mecz, a to Polakom od kilkunastu lat nie wychodzi :looka:

Pewnie są, ino im leśne dziadki do głosu dojść nie dadzą ;)
A dobre mecze Polaków... a chociażby oba z Portugalią w kwalifikacjach EURO2008 za Leo.
Z kacapami fakt że zły mecz to nie był, ale gdybyśmy mieli selekcjonera grającego z, a nie przeciw, drużynie to nie dość że niezły mecz to i jeszcze fajny wynik by może był.

PostNapisane: 12 czerwca 2012, 23:29 
Forumowicz

brawo dla chłopaków za DOBRY mecz ...jak dla mnie to powinno być 2:1 gdyby nie sędzia który sędziował pod ruskich,spalony którego nie było, karny za faul Lewandowskiego

PostNapisane: 12 czerwca 2012, 23:34 
Specjalista

Moje BMW: Infiniti
Kod silnika: VQ37VHR
RafalGliwiceBMW, za nieskończoną dostawę paliwa od wujcia zza wschodniej granicy też byś głosował dla ruskich hehe :D

PostNapisane: 12 czerwca 2012, 23:40 
Forumowicz

Moje BMW: e46 325i
Kod silnika: m54
Mecz emocjonujący, do samego końca trzymał w napięciu. Polacy po raz kolejny po strzeleniu gola siedli, miałem nadzieję że ruszą za ciosem a skupili się na obronie.
Smuda dał popis zmieniając bardzo dobrze grającego Dudkę (wychodził do piłek, bardzo aktywny zwłaszcza w trudnych momentach). Dupa nie trener z niego ;)

PostNapisane: 12 czerwca 2012, 23:44 
Forumowicz

NANOCSmilosz, Ogulnie to bardzo nie lubię ruskich, wolałbym nie mieć tego paliwa i za gaz płacić nawet po 10zl za litr niż im pomagać.Dobrze,że troszkę utarliśmy im nosa i już nie są tacy pewni jak przed meczem

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 670 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 34  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1