tommy80 napisał(a):
te są praktycznie identyczne. Te Vermiliony mi się podobają, ale te dotz też fajne. Wieczorem jeszcze powstawiam kilka linków jak będę miał chwilę czasu,to mi coś doradzicie,bo felga to u mnie MUS.
Roznic jest troche (przyjrzyj sie im dokladniej), nasze felgi maja chocby sporo ciensze ramiona, co tez przeklada sie na wage (i bezposrednio osiagi).
tommy80 napisał(a):
A co to użytkownika Vermilion - zajmujesz się sprzedażą tych felg,czy tylko masz taki nick? Bo jak mam kupić w sklepie,to wole kupić u 'znajomego' z forum. Pozdrawiam
Tak, mozesz je kupic na felgi.pl albo bezposrednio u nas, w obu przypadkach wyjda z tego samego miejsca.
renoraines napisał(a):
Co do felg vermiliona, jak sam zauwazyles
tommy80 napisał(a):
właśnie przejrzałem, dupy żadne mi nie urywają.
i skoro przejrzałes zauważysz ten wzor tylko z innym deklem np Ascari Konkorse
http://bmw-driver.net/forum/showthread. ... 307&page=6 .
Proponuje wlaczyc myslenie, zobaczyc kiedy pokazalem Gravisy na tym forum oraz to z ktorego roku jest ten temat...
renoraines napisał(a):
Kupisz co zechcesz, jednak jak płacic to za renomowany i znany szeroko produkt, na ktorego ewentualnej przyszlej odsprzedazy niewiele stracisz.
W kwestii renomy, ocena uzytkownika produktu
Pafu napisał(a):
Na fotkach Vermiliony nie wypadają tak dobrze jak na żywo - popytaj kolegów którzy widzieli 650i na żywo w Toruniu na zlocie.
Są bardzo wytrzymałe - moje przez te półtorej roku zaliczyły kilka studzienek i dziur i nadal są proste .
dziekuje, dobranoc, kolejna wypowiedz eksperta, ktory nie widzial nic na zywo

Moze pora wrocic do rozliczania km autostrad?
Smutne musisz miec zycie kupujac to co mozna komus dobrze odsprzedac, a nie to co sie podoba i jest dobrze wykonane