@Sebuś - dzięki:) no niestety tylko na takie E63 miałem, ale możliwe,że to nie moje ostatnie E63, bardzo fajnie się tym autem jeździ

Co do rzucania w oczy masz 100% racji, trójek jeździ od cholery, nawet w coupe robi się już nawał,tylko że większość to 20i albo 20d. Do trójki słuszny silnik to 30d, 35d albo 35i. Innego bym nie chciał do trójki, nie mówiąc od M3. Niestety żyjemy w takim kraju,że ludzi skręca jak widzą małolata w takim aucie, dlatego pod domem nawet jak idę na 30 min do domu to do garażu chowam, bo zaraz jakiś Kowalski kluczem przejedzie i będę miał dodatkowe koszty. Jedyny plus drugiego auta którym jeździłem cały czas,że aż tak się w oczy nie rzucało i Kowalskich aż tak nie bolało i spokojnie mogłem go na dworze zostawiać jak nie chciało mi się do garażu wjeżdżać.
335i po lifcie
@frrider - ledy faktycznie wyglądają na mocne, weź pod uwagę że zdjęcie było robione telefonem i autofokus był skierowany na tablicę, na żywo aż tak po oczach nie daje

@krzysiekOST - polowy jeszcze nie zrobiłem, dopiero kupiłem większość rzeczy. Jedyne czego nie będę wymieniał to bocznej tylnej tapicerki,bo nikt samych boczków nie sprzeda,tylko ze wszystkimi fotelami,aż tak mi to nie przeszkadza a aż tyle kasy w niego ładować nie będę,bo się to nigdy nie zwróci. Z listy którą zrobiłem na początku już większość rzeczy kupionych, czekam aż przyjadą i odrazu będę montował. Postaram się porobić dokładne zdjęcia 'przed i po' żeby było widać różnicę;) myślę,że do końca lipca już będzie odpicowane na maksa

Może auto mi się uda na dniach sprzedać,to kupuję od razu te BBSy co dałem linka z allegro

@sirek - taśma dobry pomysł, tyle że mi nie przeszkadzają te ledy i tak mało kto mnie wyprzedza, więc to większość osób ogląda moje ledy,a jak im się coś nie podoba to niech mnie wyprzedzą

W sobotę całkiem możliwe,że pierwszą trasę bumą zrobię -jest plan żeby pojechać na weekend nad morze

***EDIT***
sprzedałem dzisiaj auto, gościu przywiezie zaliczkę za 3 godziny, jutro wystawiam mu fakturę i auto odjeżdża. Także jutro odrazu kupuje te BBSy
http://allegro.pl/bbs-ch-r-bmw-e90-e63- ... 59332.html tylko powiedzcie mi czy to napewno oryginały?