Za
festyn raczej tego nie uważam.Znudzi mi się to wywale,jak narazie wygląda dobrze i tak pozostanie!
Zresztą dla jednego bedzie to
festyn a dla innego fajny dodatek.Więc na temat blendy,uważam post za zamknięty,a raczej moje pytanie.
Gust gustowi nie równy.Najważniejsze,że właścicielowi się podoba to co robi przy swoim aucie,nie każdego stać na M-pakiet orginalny czy inne udoskonalenia,a jeśli robi to z przyjemnościa,jako takim gustem,to uważam że nawet brewki jak czasem widze- ładnie wyglądają,choć sam ich nie założe,to samo ktoś uzna blende za zbedną rzecz.Ja odwrotnie.
Dzięki wszystkim za wypociny,teraz ktoś kto szuka odpowiedzi ją znajdzie i niech sam sobie na to pytanie odpowie czy zakładać czy nie> a powiem krótko nikt nie zadecyduje za niego,co widać po odpowiedziach.To samo bedzie na inny temat(brewki,dokładki,spoilery itp)
Pozdrawiam wszystkich tych za i przeciw! i jeśli ktoś ma jescze foteczki te z blendą zapraszam do wrzucania ich...wkońcu to forum,więc ktoś kto nie wie jak wygląda blenda dowie się,reszta zależy od własciciela