BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 19:30

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Pomyłka parkingowa
PostNapisane: 16 lipca 2012, 21:25 
Zacna persona forum

Moje BMW: Ford Mondeo
Kod silnika: Freunde am Fahren
Kamil_ napisał(a):
Parę lat temu miałem hydraulika w firmie co latał pomarańczowym "sejczento". Robiliśmy kotłownie w małym pensjonacie w Nałęczowie, a że terminy były napięte to naginali chłopaki od rana do nocy. Pewnego późnego wieczoru, Mirek podchodzi do seja, a sej zamknięty.... no to szukanie kluczy... ale nigdzie nie ma. Mirek miał zwyczaj zostawiać je w stacyjce, zaglądamy do środka w stacyjce nie ma. No ale musiały zostać w środku i z przyzwyczajenia zatrzasnął drzwi. Zmęczenie i brak myślenia wzięło górę i poleciała tylna szyba..... włączył się alarm i wyleciała Pani Inwestorka z wielkim krzykiem co my K.... robimy :rotfl: :rotfl: :rotfl: Okazało się że Sej Mirka stoi w domu w garażu, a na budowę podrzucił go kumpel bo Mirek nie był w stanie rano jeździć ;) Pani Inwestorce trzeba było wymienić tylną szybę.

Słyszałem wiele wpadek, ale to przebija k**wa wszystko :rotfl: :rotfl: :rotfl:

I Obrazek Poland Kurde!
Jeśli mogę Ci pomóc, służę pomocą!

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 16 lipca 2012, 21:29 
Forumowicz

Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=117788
Co do kluczyków - to dawno, dawno temu byłem z rodzicami Skodą 120SE nad wodą. I jak zawsze zatrzaśnięcie drzwi, tyle że tym razem kluczyki zostały w środku... No to spacer po parkingu - znaleźli Skodę 105L, pogadali z właścicielem - kluczyk od baku pasował do drzwi :) Stacyjki nie sprawdzali.

PostNapisane: 16 lipca 2012, 21:32 
Zacna persona forum

Moje BMW: E46
Kod silnika: M47N
Glimcio napisał(a):
Kamil_ napisał(a):
Parę lat temu miałem hydraulika w firmie co latał pomarańczowym "sejczento". Robiliśmy kotłownie w małym pensjonacie w Nałęczowie, a że terminy były napięte to naginali chłopaki od rana do nocy. Pewnego późnego wieczoru, Mirek podchodzi do seja, a sej zamknięty.... no to szukanie kluczy... ale nigdzie nie ma. Mirek miał zwyczaj zostawiać je w stacyjce, zaglądamy do środka w stacyjce nie ma. No ale musiały zostać w środku i z przyzwyczajenia zatrzasnął drzwi. Zmęczenie i brak myślenia wzięło górę i poleciała tylna szyba..... włączył się alarm i wyleciała Pani Inwestorka z wielkim krzykiem co my K.... robimy :rotfl: :rotfl: :rotfl: Okazało się że Sej Mirka stoi w domu w garażu, a na budowę podrzucił go kumpel bo Mirek nie był w stanie rano jeździć ;) Pani Inwestorce trzeba było wymienić tylną szybę.

Słyszałem wiele wpadek, ale to przebija k**wa wszystko :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Ważne, że wszystko dobrze się skończyło :D Chociaż fakt, historia konkret :D

PostNapisane: 16 lipca 2012, 21:36 
E34 lover

Glimcio, Daniel_85, generalnie z Mirkiem zawsze były konkretne jaja... Kiedyś rano wpadam już na inną budowę... stoi "sej", drzwi otwarte, noga wystawiona z auta.... Mirek walną kolejnego browara wieczorem i zasnął siadając do fury... dobrze że się nie obudził bo by musiał po pijaku do domu wracać, a tak to go zerwałem od razu do roboty :)

PostNapisane: 16 lipca 2012, 21:41 
Zacna persona forum

Kamil_, załóż temat w dziale humor "Przygody Mirka" i codziennie dodawaj po jednej przygodzie, będzie szał na forum :hyhy:

I Obrazek Poland Kurde!

PostNapisane: 16 lipca 2012, 21:55 
Zacna persona forum

Dokładnie :D Z tego co piszesz Kamil ten Mirek to wyjątkowo barwna postać :D

PostNapisane: 17 lipca 2012, 08:05 
Uzależniony od forum :)

Ja miałem niedawno przygodę na parkingu :) wychodzimy z Lidla i patrzymy z dala, że ktoś na środku przejazdu stoi niedaleko naszego auta, podchodzimy blizej a tu nie tylko stoi ale jest i oparty o bujemke :] Czekamy, i opbstawiamy co to za sierota przyjdzie, czy jakaś blondi, czy starsza zamotana babka, ale pełne zdziwko, wyszło 2 chłopeczków z lodami :rotfl: :rotfl:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

nic się nie stało to i awantury nie robiłem, chociaż ładna grupka gapiów się zebrała, już po zakupach, ale nie odjeżdżali czekając na rozwój wydarzeń. Nie wiem, myśleli że po mordach będe lał, czy co :luka:

PostNapisane: 17 lipca 2012, 09:36 

Kod silnika: BCY+
Sylwek_ch napisał(a):
myśleli że po mordach będe lał, czy co :luka:

Marka zobowiązuje, nic żeś sie nie popisał.

PostNapisane: 17 lipca 2012, 10:20 
Zacna persona forum

Benyy napisał(a):
Sylwek_ch napisał(a):
myśleli że po mordach będe lał, czy co :luka:

Marka zobowiązuje, nic żeś sie nie popisał.

W takim wypadku chłopaczki powinni odjechać w Twoim bagażniku Sylwek :D

PostNapisane: 17 lipca 2012, 10:25 
Częsty bywalec

Moje BMW: e46
Kod silnika: 330cd
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... 0#p1412400
Tak jak koledzy wyżej piszą, nie ma innej opcji :rotfl:

PostNapisane: 17 lipca 2012, 10:41 

Kod silnika: BCY+
Sylwek_ch, wychodzi chłopaczek, podchodzi do auta, ty podchodzisz od niego i mowisz "Widzisz synu co zrobiles? Teraz ku'wa będziesz oglądał dno przez worek, a jak masz jeszcze jakiś problem to wezme tego twojego ciapowatego koleżke, żeby ci sie nie nudziło"

Poleciałem...... :rotfl: :rotfl:

PostNapisane: 17 lipca 2012, 11:00 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Przypomniało mi się jak taki znajomy, wielkiej postury, wyglądający przerażająco w długich włosach, chory na schizofrenię BEEM, do znajomego swojego, który mieszka z babcią rzekł w pełni poważnym tonem "wiem gdzie mieszkasz, spalę Ci babcię!". :rotfl:

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 17 lipca 2012, 11:41 
Zacna persona forum

Benyy napisał(a):
Sylwek_ch, wychodzi chłopaczek, podchodzi do auta, ty podchodzisz od niego i mowisz "Widzisz synu co zrobiles? Teraz ku'wa będziesz oglądał dno przez worek, a jak masz jeszcze jakiś problem to wezme tego twojego ciapowatego koleżke, żeby ci sie nie nudziło"

Poleciałem...... :rotfl: :rotfl:

Wtedy to juz żaden z nich by się nigdy o żadną bawarkę nie oparł :rotfl: Uraz do marki na całe życie :rotfl:

PostNapisane: 17 lipca 2012, 11:57 
Częsty bywalec

Moje BMW: 320d+
Kod silnika: M47D20
Dwa lata temu dobry znajomy mojego ojca pojechal na gielde do Lubina, zostawil auto na parkingu i po kilku godzinach wraca, a tam auta nie ma. Jako ze furacz to Passat to oczywiscie pierwsza mysl ze gwizdneli i jest juz w czesciach w stodole w jakiejs zapadlej dziurze. Telefon na 997, przyjechala policja, spisywanie danych bla bla bla bla. Panowie policjanci stwierdzili, ze zrobia jeszcze rundke po okolicy ze znajomym i wiece co... znalezli szpachelwagena. Stal na innym parkingu :rotfl: :rotfl: :rotfl: Nie dosc, ze nerwow kupa ze auto zawineli to jeszcze siara jak ch*** ze sie jest taka sierota zeby zapomniec na ktorym parkingu stalo auto :rotfl: :rotfl: :rotfl:

PostNapisane: 17 lipca 2012, 12:18 
Zacna persona forum

Krzysiek_E34, kary nie było za "nieuzasadnione" wezwanie? :D

I Obrazek Poland Kurde!

PostNapisane: 17 lipca 2012, 16:05 
Częsty bywalec

Moje BMW: e32
kiedyś pojechaliśmy do marketu ze znajomymi busem t4 zostawiliśmy go i poszlismy do środka..a w miedzy czasie za naszą ustawiała sie taka sama t4, ja wyszedłem wczesniej nie chciało mi sie stac w kolejce i wsiadłem do tego 2 busa.. siedziałem z tyłu. aż nagle wsiadło 2 panów w kaskach robotniczych których nie widziałem bo pisałem smsa nie dostrzegając mnie odpalili busa i chcieli odjeżdzac..troche głupio było mi się przyznac ale cóż

PostNapisane: 17 lipca 2012, 16:19 
Zacna persona forum

Bawaryjczyk napisał(a):
kiedyś pojechaliśmy do marketu ze znajomymi busem t4 zostawiliśmy go i poszlismy do środka..a w miedzy czasie za naszą ustawiała sie taka sama t4, ja wyszedłem wczesniej nie chciało mi sie stac w kolejce i wsiadłem do tego 2 busa.. siedziałem z tyłu. aż nagle wsiadło 2 panów w kaskach robotniczych których nie widziałem bo pisałem smsa nie dostrzegając mnie odpalili busa i chcieli odjeżdzac..troche głupio było mi się przyznac ale cóż

Dobrze, że trafiłeś na wyrozumiałych ludzi bo różnie mogli potraktować takie przebywanie w ich samochodzie :)

PostNapisane: 17 lipca 2012, 22:52 
Forumowicz

Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=117788
Bawaryjczyk napisał(a):

Hahah...

Przypomniało mi się, tak z dala od motoryzacji, jak piliśmy z kolegą w mieszkaniu na 4-piętrze. On wyszedł przed budynek, wrócił do mieszkania, siada na kanapie i ogląda TV. Za chwilę jakiś gość, obok wystraszonej kobiety z wałkami na głowie, mówi, że chyba powinien iść piętro wyżej... Wszedł do mieszkania piętro niżej i zaległ komuś na kanapie :)

PostNapisane: 18 lipca 2012, 19:24 
Częsty bywalec

Moje BMW: 320d+
Kod silnika: M47D20
Glimcio napisał(a):
Krzysiek_E34, kary nie było za "nieuzasadnione" wezwanie? :D

Nie, nie bylo, albo przynajmniej sie nie chwalil ;)

Swoja droga jesli chodzi o pomylki mieszkaniowe to zastanawiam sie jak ludzie moga nie zamykac drzwi od mieszkania :) Dobrze, ze nie bylo tez zadnego psa... :hyhy:

PostNapisane: 18 lipca 2012, 20:37 
Spotkalem kiedys kolezanke na zakupach i poszedlem ja odprowadzic na parking. Na parkingu panika ze ukradli auto bo przeciez "tu zostawilam". Rozgladam sie,patrze a auto 25 metrow dalej, zaparkowane w innym aucie, okazala sie ze kolezanka zostawila na luzie i nie zaciagnela recznego :rotfl: :rotfl:

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1