Wojt4590 - filmik montował Waldek, fajnie to wyszło. Jak będę miał chwilkę czasu to podjadę do znajomych którzy montują teledyski,filmiki itd, będę chciał żeby coś oni też fajnego ulepili

RoMaN - dzięki, chyba się skuszę, ranty też pomaluję. Jeszcze to przemyślę :p
Dewan - odpiszę tutaj jakby ktoś jeszcze się zastanawiał. Hotel zdecydowanie polecam ten w którym byliśmy my. Dorint Am Nürburgring Hocheifel - hotel idealnie umiejscowiony, z tarasu widok na tor, pokoje na najwyższym poziomie,a byłem w kilku 'fajnych' hotelach, śniadania bardzo dobre, nie chciało się wychodzić z restauracji, cena według mnie jak na takie warunki BARDZO DOBRA. Mimo że miałem pokój jednoosobowy, to miałem dwa spore łóżka. Na basenie poszliśmy,ale okazało się że jakieś techniczne bajery mieli i był nie czynny przez nasz pobyt. Na tor auto możesz obniżyć,pod warunkiem że na tych takich ostrych zakrętach gdzie jest tak jakby taka płyta to nie polecam wjeżdżać, jak będziesz oglądał filmik z mojego przejazdu to zobaczysz kiedy ja jadę do okoła,a Porsche mnie wyprzedza i Waldek się mnie spytał dlaczego nie jadę tamtędy - było mi szkoda auta. Ale myślę,że śmiało możesz obniżać. Co do cen - hotel 670zł, jedno kółko na torze 26 euro, paliwo kwestia indywidualna, jakieś dodatkowe przyjemności też raczej bez sensu pisać. Wyjazd ogólnie do tanich nie należy (ja jechałem sam,nikt mi się nie dorzucał do chociażby paliwa),ale każdy miłośnik motoryzacji w miarę możliwości powinien Nurburgring odwiedzić. Jakbyś miał jeszcze jakieś pytania to wal śmiało

jak otworzy się 11 strona tematu,to napiszę podsumowanie o użytkowaniu auta odkąd je kupiłem, o weekendowych przejażdżkach,spalaniu i takie tam, tutaj już nie chce pisać bo jest dużo zdjęć i wiele osób pewnie zamyka temat,żeby nie przejeżdżać w dół przez te wszystkie zdjęcia