ok wkońcu 11 strona,a więc wklejam notkę pisaną przedwczoraj

weekend się skończył i takie lekkie podsumowanie odnośnie spalania:

ok.800 kilometrów - głównie trasy po Wrocław-Wołów, Wołów-Wrocław, trochę po Brzegu Dolnym,trochę po Wołowie i trochę po Wrocławiu, ogólnie 80% trasa, 20% miasta. Raz w stronę Wołowa usiadło mi na tyłek nowe chyba A8 (nie odróżniam tych nowych A4,A6,A8 bo każde wygląda tak samo), ale po tym jak mnie dochodziło to sądzę że było to A8 4.2 tdi, więc lecieliśmy takim ogniem, że spalanie na tej trasie miałem 22-24 litry, całe szczęście było w miarę pusto na trasie, ale i tak jak dojechałem do dziewczyny to przepraszałem felgi za tą przejażdżkę, wszystkie pozostałe trasy jechałem spokojnie,w mieście też bez wariactw, no i udało się wykręcić średnie spalanie 12,4, póki co to mój rekord :p po ostatnich wieczornych jazdach po mieście ze znajomymi średnie spalanie 34 litry.
Przez ostatni miesiąc zrobiłem prawie 9 tys km, póki co moje odczucia - jestem zakochany w dynamice, wydechu i wyglądzie (ale tylko profilu i tyłu, bo przód uważam za trochę brzydki). Strasznie denerwuje mnie brak możliwości odczytu mp3, słabe nagłośnienie (w poprzednim aucie miałem zrobione car audio) więc porównując dupy nie urywa i przy głośniejszej muzyce coś z tyłu mi pierdzi,jeżeli uda się zrobić mp3 albo ipoda,to od razu robię nagłośnienie, totalna dyskoteka ma być w środku. No i spalanie w mieście mogłoby być ciut mniejsze (bo na mieście nie udało mi się jeszcze zejść poniżej 20 litrów nawet przy spokojnej jeździe)

a tutaj spalanie z dzisiejszych 130 kilometrów, spokojna trasa,spalanie i średnia prędkość wyzerowana po wyjeździe z Wrocławia,a zdjęcie zrobione po powrocie do Wrocławia: