BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 16:16

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 134 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Epidemia tłuszczycy.
PostNapisane: 12 października 2012, 09:13 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
http://www.sfora.pl/Prokurator-Poltonow ... tka-a48389

Jako, że od zawsze NIE byłem zagorzałym fanem grubychbab (zarówno z uwagi na ich prezencję, jak i charatker) to ten artykuł skłonił mnie do wynurzeń na moim ulubionym forum. Co o tym sądzicie? Bo jak dla mnie to jakaś patologia totalna już. Czy Wy też zauważyliście, że w dzisiejszych czasach laski (i to te w Polsce!!!!) są coraz większe? Jak tak sobie chodzę po ulicy czasem i widzę te siksy (gimnazjum - liceum) to przecieram nieraz oczy z niedowierzania. Jakie one wielkie - rozlazłe uda, wystające brzuchy, parówkowate, wręcz obłe kończyny górne, napuchnięte twarze. Często się widzi taką jeszcze z pączkiem w ręce albo batonikiem itp. Za moich czasów też oczywiście takie się trafiały, ale teraz to istna patologia, jakiś wysyp. Jak te dziewczyny będą wyglądały za 10 lat? :szok: U Was też w szkole 3/4 lasek migało się od zajęć z wychowania fizycznego? Potem takie efekty i narzekanie na swój wygląd, a zamiast coś z nim zrobić to kolejny baton zapity colą i zagryziony czipsami. Ilu z Was jest gotowych psychicznie posiadać grubą dziewczynę lub żonę? Niedługo wielu może podjąć tak desperackie kroki z uwagi na brak wyboru na rynku. Połowa tyje masowo po ciążach, bo oczywiście "trzeba jeść "ZDROWO"" i potem zamiast +10 kg to jest +20 - 30 i reszta zostaje, często już do końca życia, bo po co o siebie zadbać skoro chłop jest, rodzinka jest, ślubik jest. Ostatnio siedziałem sobie na bulwarze i spostrzegłem grupę rencistów/emerytów uprawiających sport ekstremalny jakim jest nordic walking (to ci, którzy zgubili narty i same kijki im zostały). No i jakieś 20 metrów za całym peletonem grzebała się grubababa lat około 25 i WLOKŁA dosłownie te kije za sobą, a jej mina mówiła "jeszcze tylko 300 metrów i czeka na mnie moja ulubiona pizza serowa oraz serial, nigdy więcej "sportu"". Doznałem szoku widząc to zjawisko. Zapraszam do dyskusji.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł: Re: Epidemia tłuszczycy.
PostNapisane: 12 października 2012, 09:28 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: e65
Kod silnika: N62
Garaż: 3er http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=89854

7er http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=100011&start=0
Przejdź się na jakąkolwiek więszką siłownie w mieście.

80% to faceci idz na basen to samo...
Baby idą coś z sobą zrobić po rozstaniu z facetem dopiero wted...
Jakieś 9% kobiet w miare czynnie uprawia jakikolwiek sport chociażby hobbistycznie.

e65 745i http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=127319
e38 http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=116406&start=0

"To jest Polska stary, tu się ciężko oddycha..."

brak zgody na reklamę

PostNapisane: 12 października 2012, 09:28 

Moje BMW: E30 E46 E83
Kod silnika: M20B25 FTMW!!!
Garaż: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Napisałeś to tak jakby to mężczyzn nie dotyczyło a jest dokładnie tak samo. Za małolata połowa zwolnienia z wuefu, na studiach to wiadomo, anoreksja od przepicia a potem na 30 urodziny BMI też 30 :/

Jest: '90 E30 325i 2d diamantschwarz/leder bison schwarz (M3), '05 E46 330ci stahlblau/leder schwarz, '08 E83 X3 3.0si alpinweiss 3/leder nevada tabak

PostNapisane: 12 października 2012, 09:30 

Moje BMW: e39
Kod silnika: m52b28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?p ... 0#p2043810
Myslenie ze gruba baba ma paskudny charakter zaczerpnales z filmow z Eddiem Murphym. To ze otylosc jest choroba cywilizacyjna wszyscy wiedza. Po ciazy zmienia sie gospodarka hormonalna, z wiekiem zwalnia metabolizm co przy zachowaniu tej samej diety/ trybu zycia prowadzi do nadwagi- normalna sprawa. Wiele osob ma siedzaca prace. Sam mam 180cm i 92kg i jeszcze wygladam rozsadnie, ale moj ojciec w najgorszym czasie wazyl 130kg i byl nieco nizszy, przez co mam genetyczna tendencje do tycia. Dla mnie jest to ostatni dzwonek, zeby zrzucenie chociaz 5-10 kg bylo mozliwie szybkie i nieszkodliwe dla zdrowia. W innym przypadku zostaje zapuscic dluga brode i kupic Harleja :P

Na silowni widuje coraz wiecej kobiet wlaczacych z otyloscia, podobnie na basenie, z kijkami takze dominuja panie (chociaz pewnie dlatego, ze wiekszosc facetow uwaza to za pedalski sport :hyhy: ). Ja bym nie genralizowal, mysle ze swiadomosc ludzi rosnie i coraz wiecej zdrowo sie odzywia i uprawia sport.

PostNapisane: 12 października 2012, 10:29 
Częsty bywalec

Moje BMW: E39 525iaT, E46 325
Kod silnika: M54B25
Jednak jakieś ziarno prawdy w teorii Jiga jest. Babki wypróbują wszystkie możliwe odchudzające suplementy (po 3 tabletki z każdego), wszystkie diety cud (ale max tydzień), kupią ćwiczące za nich hiperturboburbowysyaczetermokurczącospowalniającoobniżająceIQtvshopbesselerkalafiory w ulubionym kanale bambo.tv, zaczerpną porady wróża Macieja, przyjaciela geja, siostry Marioli, kozaczka, zapiszą się do grupy wsparcia i pójdą na sesję zakończoną wieczorkiem integracyjnym w MaX Dupaldzie
ale nigdy, przenigdy nie wezmą się za rozwiązanie najprostsze
REGULARNE ĆWICZENIA!

Nie wiem z czego to wynika, wrodzona niechęć do ruchu fizycznego? Od tego jest facet?

E46 323i --> SPRZEDANY

E36 316i Compact --> SPRZEDANY

E36 320i Coupe --> SPRZEDANY

PostNapisane: 12 października 2012, 10:35 

Moje BMW: E30 E46 E83
Kod silnika: M20B25 FTMW!!!
Garaż: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Teoria niestety wali się w zestawieniu z badaniami. A to że bardziej zauważacie grube baby to naturalne, no chyba że ktoś na chłopców zwraca większą uwagę :rotfl:

IŻiŻ:

Cytuj:
Ponad 60 proc. mężczyzn i 50 proc. kobiet w Polsce cierpi na otyłość lub ma nadwagę, Co trzecie dziecko i co dziesiąty dorosły uprawia sport - alarmuje Instytut Żywności i Żywienia

(...)

Badanie przeprowadzone w 16 województwach w Polsce pokazało, że u 62 proc. mężczyzn i 50 proc. kobiet w wieku od 20 do 74 lat stwierdzono otyłość i nadwagę według wskaźnika BMI (wskaźnik mniejszy lub równy 25). 45 proc. mężczyzn i 30 proc. kobiet ma nadwagę, a 17 proc. mężczyzn i 15 proc. kobiet jest otyłych. Także duży odsetek dzieci i młodzieży kwalifikuje się do stanu przedotyłościowego, czyli nadwagi (do 20 proc.).

TNS OBOP:

Cytuj:
Problem nadwagi częściej dotyka mężczyzn, osób starszych (powyżej 50 roku życia), pochodzących z największych miast - zwłaszcza z województwa mazowieckiego i łódzkiego, z wykształceniem zasadniczym i zawodowym, będących w związkach.

Wyniki badań wskazują, że 18% Polaków przynajmniej raz w swoim życiu odchudzało się. Znacznie częściej trud odchudzania podejmują kobiety (29%) niż mężczyźni (6%). Również częściej są to osoby posiadające wykształcenie średnie, policealne, wyższe i licencjackie, deklarujące łączny miesięczny dochód gospodarstwa domowego powyżej 3000 zł netto.

Jest: '90 E30 325i 2d diamantschwarz/leder bison schwarz (M3), '05 E46 330ci stahlblau/leder schwarz, '08 E83 X3 3.0si alpinweiss 3/leder nevada tabak

PostNapisane: 12 października 2012, 11:02 
Przyjaciel forum

ded - no niestety, ale grubebaby są wredne, zazdrosne, niedoruchane itp. często się z takimi spotykałem. Oczywiście są wyjątki od reguły. Jednak sam po spotkaniu kilku takich opracowałem nowy typ kobiety - grubababa z charakteru.

Problem jest też taki, że facet jak to facet, lekka nadwaga większości nie szkodzi, ale kobieta już dużo traci niestety. Wszak uroda to główny atut kobiet, nie facetów. Faceci w starszym wieku mam wrażenie, że mniej o siebie dbają, a laski od młodego. :(

WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 12 października 2012, 11:09 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 535d++
Kod silnika: N57S
ja tam tego tak nie zauważyłem... uważam wręcz odwrotnie! młode siksy wydają mi się teraz bardziej zadbane jak kiedyś.

PostNapisane: 12 października 2012, 11:30 
Zacna persona forum

Moje BMW: e87
Kod silnika: n45b16
ded, z tego co wiem to jeden z moderatorów ganiał swojego czasu z kijkami - nie chcę zapeszać, ale musisz się pilnować przed urlopem od forum :rotfl:

jiGsaw, musisz zacząć uzdrawiać babki bardziej przy kości dobrym seksem - uzdrowisz ludzkość przy odrobinie wysiłku i poświęcenia :cwaniak:

Ostatnio edytowano 12 października 2012, 11:35 przez KubaCK, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 12 października 2012, 11:34 

Grycanki pierwsze do uzdrowienia :rotfl:

PostNapisane: 12 października 2012, 11:46 
Przyjaciel forum

KubaCK,jeden już taki był co niby seksem uleczał,teraz chyba odsiaduje za swoje :rotfl:

jiGsaw,nie przesadzaj,różni ludzie muszą być na świecie,przez to byłby zbyt nudny i monotonny :D
Jeśli ktoś jest gruby na własne życzenie to jego sprawa,widocznie jest mu z tym dobrze.Wiadomo,że coraz więcej ludzi cierpi na otyłość,bo wiadomo,nieregularne posiłki,a do tego złe,czyli wszelkiego rodzaju fast foody i tym podobne rzeczy.
Coraz więcej tworzy się miejsc z takim jedzeniem,każdemu się spieszy,każdy chce szybko zjeść,nie zważając zbytnio uwagi do końca na to co je,a do tego wszystkiego brak ruchu i jest jak jest.

Wygląd ma się nijak do charakteru i odwrotnie.
To,że akurat masz takie doświadczenia a,nie inne,nie dowodzi,że zawsze tak jest ;)
Napisałeś,że są oczywiście wyjątki,ale tak samo tez jest w drugą stronę.

Dobra,zgłodniałem od tego pisania,zamawiam pizzę :rotfl:

PostNapisane: 12 października 2012, 11:50 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
mani210 napisał(a):
Jakieś 9% kobiet w miare czynnie uprawia jakikolwiek sport chociażby hobbistyczn

Nie chcę już nic mówić, ale bardzo wąski odsetek kobiet w ogóle ma jakieś hobby inne niż patrzenie się w ścianę.

PostNapisane: 12 października 2012, 11:56 
Zacna persona forum

Moje BMW: e36
Kod silnika: M52B20
Garaż: Jest: E36 320iC
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=142418&start=0
Było: E36 323i:
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=104755&start=0
Tak swoją drogą, jak "definiujemy" grubą kobietę? :hyhy:

To taka, o okrąglejszych kształtach i powiedzmy "odstającym" brzuszku, czy dopiero taka która wylewa się z ubrań i nie mieści się na siedzisku stadionowym? ;)

PostNapisane: 12 października 2012, 11:58 
Przyjaciel forum

Bloody napisał(a):
Tak swoją drogą, jak "definiujemy" grubą kobietę?

jiGsaw jako autor tematu powinien to określić dokładnie :D

PostNapisane: 12 października 2012, 12:01 
Przyjaciel forum

Zgadzam się. Kobitki rzadko mają jakieś hobby. Zazwyczaj wszystko kręci się wokół: śniadanie temat zarąbistego twarożka "prozdrowotnego" tak pysznego że zjem go 300g bo ma mniej tłuszczu a zwykłego zjadła by 150g i na to samo wychodzi :) no czas na zakupy i tutaj zaczyna się jazda... trzeba kupić coś o czym będe mogła opowiadać jak się z kimś spotkam, czyli co ostatnio kupiłam. I teraz rozgraniczamy na te Nianie i Imprezowiczki. Te pierwsze jarają się ostro dzieciakami i oglądają m jak miłość, te drugie jarają się i opowiadają gdzie ostatnio nie były i ile nie wypiły i jak to się nie NAEBAY na deser oczywiście serial Julia czy inne ścierwa na których widać tą lepszą Stolyce :)

Żeby z którąś kobietą porozmawiać na jakiś konkretny temat to rzadkość, no ale tak są one skonstruowane i tyle :)

btw. ja gustuję w Nianiach które są ładniutkie i właśnie z taką chce spędzić resztę mojego życia :)

PostNapisane: 12 października 2012, 12:04 

Moje BMW: E90 2.0d
Kod silnika: M47N2
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=119539 BMW E39
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=55&t=164448 AUDI 80
byku1600 napisał(a):
Coraz więcej tworzy się miejsc z takim jedzeniem,każdemu się spieszy,każdy chce szybko zjeść,nie zważając zbytnio uwagi do końca na to co je
O to to! :kwasny: tj tez duzy problem,sam tez czasem łapie sie na takiej sytuacji ze jestem na miescie i jesc mi sie chce,no przeciez nie bede na chate jechal zeby zjesc kilka kanapek tylko ciach szybki kebab czy zapiex i hajda dalej

a co do tych grubych bab to tez troche racji jest,tez nie raz i nie dwa obserwowalem czy to na ulicy czy w jakims hipermarkecie,ze dzieci sie tuczy juz od malego,dzieci w wieku 10-15 lat potrafia sporo wazyc i wiadac to golym okiem,kiedys w niedziele po obiedzie bralo sie dziecko na lody(fakt ze tez kaloryczne to jest)a teraz to do Mac'a sie je zabiera na obiad + lody i z tego dziecko ma wieksza frajde niz z kilku gałek loda i przy okazji dostanie zabawke w zestawie hepi mill :D

tak sobie mysle o tym linku z pierwszego postu,tez ogladam na TLC ten program,"nastolatki XXL" czy jak to sie tam nazywa,to nie moze byc z samego jedzenia,wydaje mi sie ze zeby doprowadzic sie do takiego stanu to nie wystarczy tylko duzo i tlusto jest,to musi jakas choroba przeciez

PostNapisane: 12 października 2012, 12:07 
Przyjaciel forum

yogi7456 napisał(a):
byku1600 napisał(a):
Coraz więcej tworzy się miejsc z takim jedzeniem,każdemu się spieszy,każdy chce szybko zjeść,nie zważając zbytnio uwagi do końca na to co je
O to to! :kwasny: tj tez duzy problem,sam tez czasem łapie sie na takiej sytuacji ze jestem na miescie i jesc mi sie chce,no przeciez nie bede na chate jechal zeby zjesc kilka kanapek tylko ciach szybki kebab czy zapiex i hajda dalej

a co do tych grubych bab to tez troche racji jest,tez nie raz i nie dwa obserwowalem czy to na ulicy czy w jakims hipermarkecie,ze dzieci sie tuczy juz od malego,dzieci w wieku 10-15 lat potrafia sporo wazyc i wiadac to golym okiem,kiedys w niedziele po obiedzie bralo sie dziecko na lody(fakt ze tez kaloryczne to jest)a teraz to do Mac'a sie je zabiera i z tego dziecko ma wieksza frajde niz z kilku gałek loda i przy okazji dostanie zabawke w zestawie hepi mill :D

tak sobie mysle o tym linku z pierwszego postu,tez ogladam na TLC ten program,"nastolatki XXL" czy jak to sie tam nazywa,to nie moze byc z samego jedzenia,wydaje mi sie ze zeby doprowadzic sie do takiego stanu to nie wystarczy tylko duzo i tlusto jest,to musi jakas choroba przeciez

jak widze otyłych rodziców którzy przyprowadzają do McDonalda swoje dzieci i kupują im te świństwa to mam ochote podejść i wpierniczyć te całe żarcie wraz z pudełkami w paszcze ojczulka żeby się zapchał a w dupsko wbić kołek żeby czasem nie wyszło nic.

PostNapisane: 12 października 2012, 12:15 
Przyjaciel forum

Ludzie,rodzice stają się teraz coraz bardziej wygodni,wolą pójść np.do Maca,KFC,czy gdzieś tam,kupią zestaw dla całej rodziny,dzieci się cieszą,bo im smakuje,a rodzice,że dzieci są zadowolone i każdy jest happy :D

PostNapisane: 12 października 2012, 12:26 

Moje BMW: E90 2.0d
Kod silnika: M47N2
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=119539 BMW E39
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=55&t=164448 AUDI 80
byku1600 napisał(a):
Ludzie,rodzice stają się teraz coraz bardziej wygodni,wolą pójść np.do Maca,KFC,czy gdzieś tam,kupią zestaw dla całej rodziny,dzieci się cieszą,bo im smakuje,a rodzice,że dzieci są zadowolone i każdy jest happy
i wlasnie stad biorą sie "przerośnięte" dziewczęta,ktore za 10 lat beda wygladac jak szafa mojej babci :/ do tego dojda problemy zdrowotne,cisnienie,nadkwasota,problemy z watrobą itp

PostNapisane: 12 października 2012, 12:29 
Przyjaciel forum

byku1600 napisał(a):
Bloody napisał(a):
Tak swoją drogą, jak "definiujemy" grubą kobietę?

jiGsaw jako autor tematu powinien to określić dokładnie :D

Obrazek

Tu britney, nieco już chyba przesadzona:

Obrazek

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 134 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1