BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 20:12

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 134 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Epidemia tłuszczycy.
PostNapisane: 12 października 2012, 12:54 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: e65
Kod silnika: N62
Garaż: 3er http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=89854

7er http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=100011&start=0
Kyokushin napisał(a):
mani210 napisał(a):
Jakieś 9% kobiet w miare czynnie uprawia jakikolwiek sport chociażby hobbistyczn

Nie chcę już nic mówić, ale bardzo wąski odsetek kobiet w ogóle ma jakieś hobby inne niż patrzenie się w ścianę.

Niestety smutna w ch... prawda i niestety przez to często nas ograniczają i odciągają od naszych pasji.

e65 745i http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=127319
e38 http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=116406&start=0

"To jest Polska stary, tu się ciężko oddycha..."

brak zgody na reklamę

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 12 października 2012, 14:10 
Forumowy terrorysta

Wiele kobiet dba o siebie, bo chca złapac faceta. Gdy złapia to przestają i sie dziwia, ze sa zdrady czy rozstania.

Marky napisał(a):
ale nigdy, przenigdy nie wezmą się za rozwiązanie najprostsze
REGULARNE ĆWICZENIA!

Dokladnie najprostsze, regularne cwiczenia, ktore mozna wykonywac w domu przed tv czy ekranem komp, jakie proponuje np Chodakowska. Pierwszy z brzegu filmik

PostNapisane: 12 października 2012, 14:17 

Garaż: Mercedes E63 AMG 514KM 2007
Audi A4 b9 2.0TFSI 252KM 2018
renoraines napisał(a):
Wiele kobiet dba o siebie, bo chca złapac faceta. Gdy złapia to przestają i sie dziwia, ze sa zdrady czy rozstania.
mają i już nie trzeba się starać... a facetowi wypomni, że zbudował sobie brzuszek przez wakacje albo po świętach :P a co do braku hobby kobiet... to mam przykład w domu... moja żona nie ma żadnego hobby, oprócz ciuchów i butów-zero sportu, zero motoryzacji...

PostNapisane: 12 października 2012, 14:44 
Zacna persona forum

Moje BMW: e87
Kod silnika: n45b16
moim zdaniem jak się Kocha swoją kobietę to trzeba jej pomóc znaleźć hobby i zajęcie - związek to partnerstwo. Często kobiety mają na głowie dom, dzieci i jeszcze nie raz pracę. Jak facet jej nie umożliwi, nie odciąży z części obowiązków to kiedy ma się wyrwać z domu żeby znaleźć czas na własne zainteresowania ? Pamiętajcie że wszystko działa w dwie strony. Poza tym jak komuś nie pasuje to że partnerka przestaje o siebie dbać jak już się jest w trakcie związku to nie wierze, że gdy podczas szczerej rozmowy usłyszy to od ukochanej osoby to nie weźmię się za siebie. Trzeba tylko rozmawiać, a nie tłumaczyć zdrady po fakcie.

PostNapisane: 12 października 2012, 14:47 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e91
Kod silnika: N52B25
Elliot napisał(a):
moja żona nie ma żadnego hobby

Elliot napisał(a):
zero sportu, zero motoryzacji...

haha :rotfl: w sumie racja, takie zbieranie znaczków itd to nie hobby :rotfl: ;) patrząc w tych kategoriach to mianem "hobbystek" można określić tylko sportsmenki i Martynę Wojciechowską z Agnieszką Szulim :rotfl:
jak wszystko "co dobre" i ta moda z US&A do nas przychodzi.

PostNapisane: 12 października 2012, 15:12 
Forumowicz

Moje BMW: Mercedes 190E 2.0
Kod silnika: M102
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=55&t=107790
Potwierdza się stara zasada, że faceci to najwięksi plotkarze :D
Ale co Mi tam, jako, że nie tak dawno wyszedłem z liceum, to muszę przyznać rację, naprawdę dużo jest młodych, otyłych dziewczyn, a na WF'ach jak to zwykle bywało, większość siedziała ze zwolnieniem na ławeczce jedząc przy tym kolejnego pączka, lub coś innego ;)
Chociaż znam kilka przykładów, które nie uprawiają żadnego sportu, jedzą tyle, że głowa mała a brzuszki mają zupełnie płaskie, nie wspominając o reszcie ciała. No ale wiadomo, że nie każda dziewczyna/kobieta może mieć taki metabolizm ;)

PostNapisane: 12 października 2012, 16:18 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E91 LCI
Kod silnika: N53B30A
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=157967
Kyokushin napisał(a):
mani210 napisał(a):
Jakieś 9% kobiet w miare czynnie uprawia jakikolwiek sport chociażby hobbistyczn

Nie chcę już nic mówić, ale bardzo wąski odsetek kobiet w ogóle ma jakieś hobby inne niż patrzenie się w ścianę.

Zawsze za hobby można uznać pranie, prasowanie, zmywanie etc.

wojtas385 napisał(a):
Chociaż znam kilka przykładów, które nie uprawiają żadnego sportu, jedzą tyle, że głowa mała a brzuszki mają zupełnie płaskie, nie wspominając o reszcie ciała.

Jak cyca nie ma to też niedobrze :/

Typer EURO 2016 - I miejsce

PostNapisane: 12 października 2012, 16:42 
Forumowicz

Moje BMW: E30
Kod silnika: S85B16
Nie tylko cyckami człowiek żyje. Wolę zgrabne ciało aniżeli fajne cycki przyklejone do kostki smalcu.

PostNapisane: 12 października 2012, 17:27 

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
jiGsaw napisał(a):

Problem jest też taki, że facet jak to facet, lekka nadwaga większości nie szkodzi, ale kobieta już dużo traci niestety.

:rotfl: Hahaha Taaaaaa ! Facet z brzuszkiem jest sexy i męski ! :rotfl:

jnx napisał(a):
ja tam tego tak nie zauważyłem... uważam wręcz odwrotnie! młode siksy wydają mi się teraz bardziej zadbane jak kiedyś.

Ja też nie przypominam sobie żeby za moich czasów tyle lachonów było :oczami:

Kyokushin napisał(a):
mani210 napisał(a):

Smutne ale prawdziwe. Chyba że za hobby uzna się doklejanie rzęs i zakupy.

KubaCK napisał(a):
moim zdaniem jak się Kocha swoją kobietę to trzeba jej pomóc znaleźć hobby i zajęcie - związek to partnerstwo.

:zdziwko: Jak można być z tak intelektualnym ułomem :zdziwko: Chyba że ma zajebist.e cycki.

KubaCK napisał(a):
Często kobiety mają na głowie dom, dzieci i jeszcze nie raz pracę. Jak facet jej nie umożliwi, nie odciąży z części obowiązków to kiedy ma się wyrwać z domu żeby znaleźć czas na własne zainteresowania ?

Kobieta się rodzi z dzieckiem i domem na głowie ? No a praca to chyba coś normalnego :zdziwko:

Laski mają to do siebie że będą pudrować syfy, wklepywać kremy, jeść jedno jabłko na dzień, kupować pasy wyszczuplające ale jedna na milion ruszy tą swoją leniwą dupę żeby spalić trochę kalorii. Nie lubię grubasów którzy się nad sobą użalają że są grubi i brzydcy, takich to bym kijem gonił ! Przestań żreć to schudniesz. Co do tycia to 90% ludzi po ślubie przestaje cokolwiek ze sobą zrobić w myśl zasady "Zapłacone trzeba zjeść" :D Wystarczy zebrać tych żonatych i singli a od razu się wyłapie który to który :D Zawsze mnie bawią u mnie w pracy te wszystkie spaślaki które w pracy wcinają sałatki czy marchewki a z miesiąca na miesiąc tylko powiększają swoją objętość :) Szczerze mam głęboko w dupie ich samopoczucie i czy się obrażają jak mówię "rusz tą grubę dupę" przecież wiedzą że wyglądają jak szafa trzydrzwiowa z nadstawką. Rozumiem że nie każdy musi być wyrzeźbiony i wyglądać jak z okładki magazynu fitness ale żeby nie być grubym nie potrzeba ani trochę wysiłku, wystarczy mniej żreć.

A tak na koniec chciałem dodać że przecież każdy z nas wie dlaczego mamy taki stan rzeczy... TO WSZYSTKO WINA TUSKA !

PostNapisane: 12 października 2012, 17:46 
Zacna persona forum

Moje BMW: F10 550i
Bobby Vintage napisał(a):
TO WSZYSTKO WINA TUSKA !

Wkońcu ktoś to głośno powiedział :D

A tak poważne, to teraz jest masa fast foodów. Kiedyś, tzn. z 12-15l at temu nie było tyle tego... a największą atrakcją na wycieczce szkolnej było zatrzymanie się w MC Donaldzie.... (oczywiście pomijając osoby z miast + 150 tys. bo tam MCD czy KFC były zawsze :D
A druga sprawa to ile osób uprawia sport czynnie? :D każdy gdy kończy szkołe średnią, konczy praktycznie ze sportem. Ci bardziej ambitni chodza jeszcze na siłownie/basen/rower czy czasami pograć w jakieś gry zespołowe, a reszta zmeczona po robocie, albo główne hobby to imprezy, a później płacz, żę wygląda się jak piknik :D

A co do kobiet, to mi osobiście wydaje się, że obecnie bardziej dbają o siebie. Spotka się też spuchnięte, ale one są poprostu leniwe :rotfl:

PostNapisane: 12 października 2012, 17:51 

Tomek-E46 napisał(a):
A tak poważne, to teraz jest masa fast foodów. Kiedyś, tzn. z 12-15l at temu nie było tyle tego...

Ale to że jest nie znaczy że od razu trzeba tam wejść i żreć zestaw XXL. Kiedyś ich nie było i ludzie z głodu nie umierali na ulicach.

PostNapisane: 12 października 2012, 17:55 
Zacna persona forum

Moje BMW: F10 550i
Bobby Vintage, racja, ale pewnie wiesz z własnego doświadczenia, że jedząc na szybko 2 hamburgery w MCD, uspakajasz gastro... ale na 2 godziny ;) potem znowu żołądek się odzywa :)

PostNapisane: 12 października 2012, 18:04 
Forumowy terrorysta

KubaCK napisał(a):
moim zdaniem jak się Kocha swoją kobietę to trzeba jej pomóc znaleźć hobby i zajęcie - związek to partnerstwo. Często kobiety mają na głowie dom, dzieci i jeszcze nie raz pracę. Jak facet jej nie umożliwi, nie odciąży z części obowiązków to kiedy ma się wyrwać z domu żeby znaleźć czas na własne zainteresowania ? Pamiętajcie że wszystko działa w dwie strony. Poza tym jak komuś nie pasuje to że partnerka przestaje o siebie dbać jak już się jest w trakcie związku to nie wierze, że gdy podczas szczerej rozmowy usłyszy to od ukochanej osoby to nie weźmię się za siebie. Trzeba tylko rozmawiać, a nie tłumaczyć zdrady po fakcie.

Zwróc uwagę na to, że pokolenie naszych matek, babć potrafiło pogodzić prace z domem i nie miały postawy roszczeniowej. Dodatkowo obecnie bardzo często sie zdarza, ze jak kobieta sie dowie, ze jest w ciązy, to od razu L4.

PostNapisane: 12 października 2012, 18:05 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 535d++
Kod silnika: N57S
pamiętajmy że otyłość to tez choroba i niektóre osoby nie potrafią schudnąć, nie pozwala im na to cukrzyca, chore stawy, żylaki etc..
niektórzy mają poprostu takie geny... przysuńmy tutaj pare gwiazd sportu które spalaja kalorii tyle że nam się w głowie nie mieści a nadal sa/byli otyli... Wojnarowicz, ś.p Skolimowska itd na treningach litry potu sie wypluwa a jednak metabolizm nie pozwala na więcej.. nie będziesz jadł zrobi Ci się poprostu słabo i nic Ci z brzucha nie zleci..

oczywiście zgadzam się że świadomych obżarciuchów łapał bym za kark bo później to my płacimy za ich leczenie !!!

PostNapisane: 12 października 2012, 18:11 

Tomek-E46 napisał(a):
Bobby Vintage, racja, ale pewnie wiesz z własnego doświadczenia, że jedząc na szybko 2 hamburgery w MCD, uspakajasz gastro... ale na 2 godziny ;) potem znowu żołądek się odzywa :)

Jestem człowiekiem myślącym więc wiem że jak nie chce wyglądać jak Cartman to lepiej sobie darować tego Maca i zjeść w domu.

jnx napisał(a):
pamiętajmy że otyłość to tez choroba i niektóre osoby nie potrafią schudnąć, nie pozwala im na to cukrzyca, chore stawy, żylaki etc..
niektórzy mają poprostu takie geny... przysuńmy tutaj pare gwiazd sportu które spalaja kalorii tyle że nam się w głowie nie mieści a nadal sa/byli otyli... Wojnarowicz, ś.p Skolimowska itd na treningach litry potu sie wypluwa a jednak metabolizm nie pozwala na więcej.. nie będziesz jadł zrobi Ci się poprostu słabo i nic Ci z brzucha nie zleci..

Bitch please... Normalnie ludzkie perpetum mobile, nie żre a żyje.

PostNapisane: 12 października 2012, 18:21 

Moje BMW: E39 @ e46 @ e36
Kod silnika: m52b20 @ m43b16
http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,T ... caid=6f553
Przecież ona tutaj podobno nie zawiniła :zdziwko:

Moja e39
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=93561

Moja 19letnia e36 (niestety aktualnie już była)
viewtopic.php?f=6&t=104802&p=1262357#p1262357

Ostatnio edytowano 12 października 2012, 18:24 przez COUPE, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 12 października 2012, 18:23 

Kod silnika: BCY+
Wpierdlają jak wieprze, to i dupy mają jak wieprze. Żadna choroba, czysty debilizm

PostNapisane: 12 października 2012, 18:26 
Częsty bywalec

Moje BMW: e46
Kod silnika: M54B30
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=116731
Benyy napisał(a):
Wpierdlają jak wieprze, to i dupy mają jak wieprze. Żadna choroba, czysty debilizm

Dokładnie !

Byłe e46 320d - >>KLIK<<

PostNapisane: 12 października 2012, 19:19 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
Hahaha Taaaaaa ! Facet z brzuszkiem jest sexy i męski !

Obrazek

Bitch please... Normalnie ludzkie perpetum mobile, nie żre a żyje.

Tekst tygodnia :D

Dieta MŻ to najlepsza dieta, nic tego nie zastąpi.

PostNapisane: 12 października 2012, 19:29 
Zacna persona forum

Moje BMW: E46 Turbo
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... &start=184
Co usłyszę, że otyłość to choroba to leże ze śmiechu :rotfl: No chyba, że psychiczna :rotfl:

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 134 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1