BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 15:41

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 134 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Epidemia tłuszczycy.
PostNapisane: 14 października 2012, 23:03 
Forumowicz

Moje BMW: to gowno
jiGsaw napisał(a):
Desperatów nie brakuje.

nie nazywaj odmiennego gustu desperacja
dobrze, ze tak jest, dobrze, ze sa rozni ludzie, dzieki temu wszyscy sa zadowoleni :)

mi tam tlusciochy nie przeszkadzaja, w wiekszosci fajni ludzie, nie mnie oceniac

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 15 października 2012, 05:53 
Uzależniony od forum :)

Adamie, pamiętaj - grubababa mąci wodę.

PostNapisane: 15 października 2012, 09:53 

Moje BMW: e65
Kod silnika: N62
Garaż: 3er http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=89854

7er http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=100011&start=0
Dżordż napisał(a):
Mówicie, że Polki są grube - nie widzieliście Angielek... wierzcie mi. To co tutaj widzę dopiero woła o pomstę do nieba.
Batoniki, chipsy, KFC, McD, restauracje na każdym kroku. Do tego pół kilo szpachli na ryj i leginsy...
Ale są wyjątki - Nie wiem jak w PL się to ma, ale w każdym większym mieście jest mnóstwo club fitnessu czy siłowni i na prawdę widać, że młodzi ludzie coś z sobą robią.

Hobby. Kobieta bez hobby to nie kobieta, nie sztuką jest odpalić TVP2 i załączyć Lucka jak naakurwia z Kiesielem w szachy.

Dobrze gada !!! U nas coraz więcej ma nadwagę tam są nadgabaryty do tego z tak obrażonym wyrazem twarzy, że strach spytać nawet o godzinę.

W Norwegii jakie dinozaury chodzą, wszedłem na impreze i uciekłem do domu !!!

e65 745i http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=127319
e38 http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=116406&start=0

"To jest Polska stary, tu się ciężko oddycha..."

brak zgody na reklamę

PostNapisane: 15 października 2012, 13:21 
Pierwsze kroki

A mnie w tej całej dyskusji przeraża, jak faceci postrzegają kobiety. Że niby pasji nie mamy? Błagam nie generalizujcie. Mam pasji całkiem sporo (i nie są to buty i makijaż), za to nie trzeba się daleko rozglądać, żeby odnaleźć sporo mężczyzn, którzy po pracy zasiadają przed telewizorem z puszką piwa.
Otyłych nie dyskryminuję, furii tylko dostaję jak słyszę, kiedy narzekają że są grubi a nic z tym nie robią.

PostNapisane: 15 października 2012, 13:27 
Forumowy terrorysta

Jak mawiała kobieta pracujaca ''na wyglad trzeba zapracować'' :rotfl: Czas 0.50

PostNapisane: 15 października 2012, 17:58 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46
Isia napisał(a):
A mnie w tej całej dyskusji przeraża, jak faceci postrzegają kobiety. Że niby pasji nie mamy? Błagam nie generalizujcie. Mam pasji całkiem sporo (i nie są to buty i makijaż), za to nie trzeba się daleko rozglądać, żeby odnaleźć sporo mężczyzn, którzy po pracy zasiadają przed telewizorem z puszką piwa.

Błagam nie generalizuj! Będziesz się teraz "przepychać", która płeć ma więcej zainteresowań?
Jeżeli ktoś za swoją pasję uważa wspomniane przez ciebie buty lub makijaż lub zasiada przez telewizorem z piwem żeby obejrzeć mecze to ma być gorszy od kogoś, kto pasjonuje się chociażby motoryzacją? Może się okazać, że ten mężczyzna ma ogromną wiedzę na temat którejś ligi, a kobieta pasjonująca się makijażem wykonuje je świetnie i zna najnowsze trendy. Co do butów - cóż... czasem ma się to we krwi, ale będę doceniać jeżeli ktoś mi opowie ciekawostki o kolekcjach Manolo Blahnika czy Christiana Louboutina ;) Według mnie jeżeli ktoś ma super wiedzę w danej dziedzinie to nie należy go skreślać tylko dlatego że nie interesuje się tym co ty...

Zapomniałam we wcześniejszym poście wspomnieć, że nie zgadzam się co do jednego - charakteru uzależnionego od wagi :)

Coupe, czyli historia o tym jak kupić seryjne auto i nie dać się zwariować

PostNapisane: 15 października 2012, 18:22 
Pierwsze kroki

Ania napisał(a):
Błagam nie generalizuj! Będziesz się teraz "przepychać", która płeć ma więcej zainteresowań?
Jeżeli ktoś za swoją pasję uważa wspomniane przez ciebie buty lub makijaż lub zasiada przez telewizorem z piwem żeby obejrzeć mecze to ma być gorszy od kogoś, kto pasjonuje się chociażby motoryzacją? Może się okazać, że ten mężczyzna ma ogromną wiedzę na temat którejś ligi, a kobieta pasjonująca się makijażem wykonuje je świetnie i zna najnowsze trendy. Co do butów - cóż... czasem ma się to we krwi, ale będę doceniać jeżeli ktoś mi opowie ciekawostki o kolekcjach Manolo Blahnika czy Christiana Louboutina ;) Według mnie jeżeli ktoś ma super wiedzę w danej dziedzinie to nie należy go skreślać tylko dlatego że nie interesuje się tym co ty...

Zapomniałam we wcześniejszym poście wspomnieć, że nie zgadzam się co do jednego - charakteru uzależnionego od wagi :)

Nie wycinaj z kontekstu. Stwierdziłam tylko, że zarówno w jednej jak i w drugiej grupie są ludzie, którzy pasji jako takiej nie mają. I bzdurą jest zdanie że uważam tych ludzi za gorszych i że skreślam ich dlatego że nie interesują się tym co ja... Ale fakt. Ludzi bez pasji uważam za mniej ciekawych. To że ktoś ma ogromną wiedzę to też jakąś pasję musi mieć skoro ją nabył prawda?
A jeśli chodzi o kobiete to kocham buty i interesuję się modą i makijażem ale dobrego wyglądu nie uważam za pasję. Fakt, jeśli ktoś się poświęca temu to może to być pasją. Chodziło mi o jakiś post wcześniej że kobiety są sprowadzone do poziomu nieciekawych postaci, które pindrzą się przed lustrem.

PostNapisane: 15 października 2012, 18:24 
Zacna persona forum

Moje BMW: e36 325 tds touring
Manolo Blahnika czy Christiana Louboutina hmmm czlowiek cale zycie sie uczy ;p nam chodzi glownie o to, ze ludzie nie dbajacy o siebie nie sa zbyt atrkacyjni i tak oooo, a jesli ktos sie czyms interesuje to szacunek mu za to, ale tu zupelnie o cos inego nam chodzi, bo nie jest powiedziane, ze osoba, ktora o siebie nie dba nie ma zainteresowan i powinno sie ja zutylizowac, tylko o to, ze uprawiajac jakikolwiek sport zyje sie lepiej, jest lzej i przyjemniej przedewszystkim, przynajmniej ja sie tak czuje po zrzuceniu 10+ kilo.

PostNapisane: 15 października 2012, 18:25 
jiGsaw Twój temat szybko się rozwinął widzę. :hyhy:

Przy okazji wakacji odwiedż np. Norwegię doznasz szoku już na promie .Zwiedzając ten piękny kraj sam dojdziesz do wniosku że 80 % tutejszych kobiet to naprawdę wielkie baby. Weż ze sobą prochy na uspokojenie. :rotfl: :rotfl:

PostNapisane: 15 października 2012, 18:38 
Forumowicz

Nie czytałem całego tematu, ale gdzieś tam up padł post z tym, że polki są grube, zapraszam do Holandii to jest dopiero masakra. Dziewczyna z buzi bardzo ładna 18, 19 lat, a dupa wielka jak u wieloryba.. :|

PostNapisane: 15 października 2012, 18:45 

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
Poca napisał(a):
Nie czytałem całego tematu, ale gdzieś tam up padł post z tym, że polki są grube, zapraszam do Holandii to jest dopiero masakra. Dziewczyna z buzi bardzo ładna 18, 19 lat, a dupa wielka jak u wieloryba.. :|

Akurat J.Lo i Kim Kardashian to wyjątki od reguły !

:D

PostNapisane: 15 października 2012, 19:06 
Zacna persona forum

Moje BMW: e36
Kod silnika: M52B20
Garaż: Jest: E36 320iC
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=142418&start=0
Było: E36 323i:
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=104755&start=0
Czy ten temat ma prowadzić do selekcji na forum? :hyhy: Każdy musi pokazać swoje foto, zostają tylko osoby <90kg, reszta ban? :hyhy: :rotfl:

PostNapisane: 15 października 2012, 19:52 

Moje BMW: E30 E46 E83
Kod silnika: M20B25 FTMW!!!
Garaż: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
DoReK napisał(a):
Manolo Blahnika czy Christiana Louboutina hmmm czlowiek cale zycie sie uczy

Ha, właśnie! Każde dziewczę zna te nazwiska a który facet wie kto to Koji Suzuki albo Dimiri Gomez? :D Można się mocno zdziwić na jak z pozoru błahe rzeczy ludzie mają mega zajawki ;)

Jest: '90 E30 325i 2d diamantschwarz/leder bison schwarz (M3), '05 E46 330ci stahlblau/leder schwarz, '08 E83 X3 3.0si alpinweiss 3/leder nevada tabak

PostNapisane: 15 października 2012, 20:16 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
Isia napisał(a):
Chodziło mi o jakiś post wcześniej że kobiety są sprowadzone do poziomu nieciekawych postaci, które pindrzą się przed lustrem.

Często nawet tego nie robią.

PostNapisane: 15 października 2012, 20:53 

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
Tomek napisał(a):
który facet wie kto to Koji Suzuki albo Dimiri Gomez?

Pewnie żaden heteroseksualny.

PostNapisane: 15 października 2012, 21:58 
Forumowicz

Moje BMW: E36
Kod silnika: m42b18
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=132866
Bloody napisał(a):
Czy ten temat ma prowadzić do selekcji na forum? :hyhy: Każdy musi pokazać swoje foto, zostają tylko osoby <90kg, reszta ban? :hyhy: :rotfl:

Prędzej z za dużym BF :D Bo przeglądając w niektórych tematach sylwetki co poniektórych to stawiam, że jest tutaj niejeden dobrze "wycięty" +90kg :hyhy:

PostNapisane: 16 października 2012, 06:57 
Zacna persona forum

Moje BMW: F10 550i
Bloody napisał(a):

Połowa osób pewnie odłączyłaby się od dyskusji, jakby miała pokazać swoją sylwetke :]

PostNapisane: 17 października 2012, 07:30 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
http://zyciegwiazd.onet.pl/302409,1,mar ... etail.html

Proszę bardzo, świetny przykład. Matka z córkami. Córki tak zalane ŁOJEM, że długo musiałem dociekać, która z nich to matka. No i matka najlepiej się prezentuje, koszmar. Jak im może być nie wstyd się upubliczniać. Jedna córka ma 19 lat :szok: i jest najgrubsza, ponoć tańczyć chce, ale ona to nawet na taniec brzucha jest zbyt nalana.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 17 października 2012, 08:40 

Moje BMW: E30 E46 E83
Kod silnika: M20B25 FTMW!!!
Garaż: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Bitwa pod Wedlem :rotfl:

Jest: '90 E30 325i 2d diamantschwarz/leder bison schwarz (M3), '05 E46 330ci stahlblau/leder schwarz, '08 E83 X3 3.0si alpinweiss 3/leder nevada tabak

PostNapisane: 17 października 2012, 08:41 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46 | E46 M3
Kod silnika: M54B30| S54B32
jiGsaw napisał(a):
Jedna córka ma 19 lat i jest najgrubsza, ponoć tańczyć chce, ale ona to nawet na taniec brzucha jest zbyt nalana.

Obrazek

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 134 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1