BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 20:20

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 399 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Smoleńskie teorie spiskowe - artykuł z "Polityki"
PostNapisane: 30 października 2012, 21:00 
Forumowicz

Cytuj:
Widać po prawej stronie trwa walka

Która to w Polsce strona jest prawa? Bo nie potrafię odróżnić żadnych stron w tej czerwonej masie, a na teatrzyki się nie łapię.

A tak w ogóle to nie rozumiem (na serio) jak można się przejmować katastrofą jakiegokolwiek samolotu, podczas gdy socjalizm bankrutuje, cała Europa umiera w agonii i niedługo muzułmanie będą nam odcinać powoli głowy jak Rosjanom w Dagestanie. Co by zmieniło gdyby ten samolot nie spadł? Że rabowano by nam w podatkach nie 80, a 90% wypracowanych dóbr? Dzień wolności podatkowej przypadałby we wrześniu, a nie w czerwcu? Byłyby w szkołach 3 godziny religii zamiast dwóch? Liczba urzędników zwiększyłaby się z 500 000 na 550 000, czy zmalałaby na 490 000 i moglibyśmy odetchnąć z ulgą?

Nieprzebrane masy ludzi wierzą, że rozwikłanie tejże sprawy (domniemanego zamachu) jest kluczowe dla Polski, a nawet dla całego świata i wszystkich istnień ludzkich! Naprawdę chciałbym, żeby któregoś dnia mi to ktoś wyjaśnił.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 30 października 2012, 21:09 
Uzależniony od forum :)

Jak można nie łączyć faktu katastrofy lotniczej Prezydenta z PISu z pracą syna Premiera z PO w najbardziej przekręciarskiej linii lotniczej?

To przecież oczywista oczywistość!

PostNapisane: 30 października 2012, 21:13 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
Kucharz napisał(a):
Dla mnie katastrofa w Smoleńsku jest prosta: była mgła, przesarżowali, spotkali się z ziemią. Resztę uznaję jako groteskę.

A dla mnie sprawa jest jeszcze prostsza- nie wiadomo co się dokładnie tam stało, brygady rosyjskich żołdaków blokowały wejscie na miejsce dla polskich dziennikarzy, zwłoki ofiar spakowano jak śmietnik do worków, byle jak, byle sztuki sie zgadzały, całe śledztwo prowadzone tak,zeby czasem nie dojsc do jakichkolwiek realnych, zgodnych ze stanem faktycznym wnioskow i przez 2 lata z polskiego rządu robi się idiotów. Widocznie w dobie Mao- Tse - Tuska takie procedury mają racje bytu i są do przyjecia przez społeczenstwo. Na szczescie nie całe.

KotSylwester napisał(a):
Jak można nie łączyć faktu katastrofy lotniczej Prezydenta z PISu z pracą syna Premiera z PO w najbardziej przekręciarskiej linii lotniczej?

To przecież oczywista oczywistość!

Istotnie, syn Premiera zupełnie przez przypadek pracował w tej najbardziej przekręciarskiej linii lotniczej.

Po prostu ze wszystkich firm wybrał własnie tę.

:rotfl:

PostNapisane: 30 października 2012, 21:35 
Forumowy terrorysta

Cytuj:
BOR też nie za bardzo się tym przejmował... na lotnisku było tylko dwóch funkcjonariuszy.

BOR poległ, a mimo tego szef BORu dostał II gwiazdkę generalską i szukują dla niego ciepła posade w Orlenie, by żyło sie lepiej kolegom :rotfl: .

PostNapisane: 30 października 2012, 22:07 
Zacna persona forum

renoraines napisał(a):
Cytuj:
BOR też nie za bardzo się tym przejmował... na lotnisku było tylko dwóch funkcjonariuszy.

BOR poległ, a mimo tego szef BORu dostał II gwiazdkę generalską i szukują dla niego ciepła posade w Orlenie, by żyło sie lepiej kolegom :rotfl: .

a motloch bedzie zadowolony placac podatki na pensje janickiego i cala rzesze jemu podobnych gradow. Placcie dalej

Obrazek

PostNapisane: 30 października 2012, 22:11 
Specjalista

Moje BMW: Infiniti
Kod silnika: VQ37VHR
kolejne ciekawostki :
Cytuj:
Z Wojskowej Prokuratury Okręgowej w Warszawie wyciekły protokoły z zeznaniami składanymi przez pilotów Jaka-40, który lądował 10 kwietnia 2010 roku w Smoleńsku na godzinę przed prezydenckim Tu-154M. Wystarczy poświęcić kilka minut, aby znaleźć je w internecie. Zamieszczone w sieci fotografie dokumentów zawierają dokładne dane osobowe, w tym adresy i numery telefonów pilotów. Ze składanych przez załogę zeznań wynika, m.in. że kontrolerzy lotów ze Smoleńska, chwilę po katastrofie nie byli w stanie powiedzieć, jakie dane podawali pilotom Tu-154M.

Obrazek
Obrazek

http://wiadomosci.wp.pl/kat,36474,title ... omosc.html

Jak ktoś znajdzie dokumenty o których mowa powyżej dajcie znać

PostNapisane: 30 października 2012, 23:10 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e31 850i
Kod silnika: M70B50
Frank napisał(a):
zwłoki ofiar spakowano jak śmietnik do worków

a czy im to robiło różnicę? bez jaj

Frank napisał(a):
brygady rosyjskich żołdaków blokowały wejscie na miejsce dla polskich dziennikarzy

chwała Bogu, bo dopiero teraz bysmy mieli wysyp zdjęć w sieci, które nikogo nie interesują, poza wyznawcami Yarokaczynizmu oczywiscie :)

Obrazek

PostNapisane: 31 października 2012, 06:52 
Zacna persona forum

Moje BMW: F10 550i
Kolego Byczuś, wiedze, na temat katastrofy masz dużą, tylko zmień informatorów, a zobaczysz, że zmienisz podejście do sytuacji :)

Byczus napisał(a):
na otrzeźwienie po coraz to nowszych sensacjach; http://wyborcza.pl/1,75968,12749268,Po_katastrofie_smolenskiej_przegrywa_prawda.html?utm_medium=twitter&bo=1&utm_source=dlvr.it

Byczus napisał(a):
Cytuj:
"Pomyliliśmy się pisząc dziś o trotylu i nitroglicerynie. To mogły być te składniki, ale nie musiały" - napisała w specjalnym oświadczeniu redakcja "Rzeczpospolitej" w odpowiedzi na konferencję wojskowej prokuratury. Oskarżyciele stwierdzili, że na wraku tupolewa nie znaleziono materiałów wybuchowych.

http://www.tvn24.pl/rzeczpospolita-oswiadcza-pomylilismy-sie-piszac-o-trotylu,285853,s.html

Byczus napisał(a):
podsumuje cytatem Lisa;
Cytuj:
Zobaczyliśmy dziś znowu prawdziwego, a nie udawanego Kaczyńskiego. Znowu był sobą, w pełnej krasie, prawdziwy, jedyny w swoim rodzaju. Jak ktoś chcę, to niech się do Polskęzbawa modli o to, by ratował Polskę. Ewentualnie o to, by Polskę uratowano przed nim.

Chyba gorszych mediów od Telewizji Tuska i gazety żyda michnika niemogłeś wybrać :rotfl:

PostNapisane: 31 października 2012, 07:42 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E38 730d
Kod silnika: M57
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=153718
naprawdę dziwię się Wam, że chce Wam się bić pianę i szukać wielu rzeczy i wątków wokół, tym samym oddalając się od tematu

Obrazek

PostNapisane: 31 października 2012, 09:02 
Specjalista

Moje BMW: F07 535dx
Kod silnika: n57
Kiedy wszyscy zrozumiecie że jesteście sterowaną, manipulowaną masom...
Wasz świat to matrx -media podają na tacy do zjedzenia, to na co im się pozwoli albo każe.

Procedury proste i stosowane praktycznie na całym świecie ! kłamstwo powtarzane wielokrotnie staje się prawdą , do tego zamieszanie , dezorientacja . Podważanie autorytatywnych wypowiedzi ,ośmieszanie lub całkowita likwidacja ludzi świadomych i stawiających opór. Polska od dawna nie jest polska .

"Lemingi" no tak mówią o nas na salonach ,mięso armatnie ,swołocz, jesteście tylko po to aby utrzymywać dobrobyt w świecie o którym wam się nawet nie śniło.

PostNapisane: 31 października 2012, 09:07 
Częsty bywalec

Moje BMW: Z3 Coupe M-Power
Kod silnika: S50B32
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=84460
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

polecam http://www.filmweb.pl/Teoria.Spisku
Obrazek

nie moge wyjsc z podziwu dla niektorych... tylko pogratulowac, ze pomimo tej ogromnej manipulacji, rzadzenia masa, wplywaniu na nia itp itd Wy potraficie sie odnalesc, przeciwstawic ba! zyc normalnie :rotfl: dobrze, ze sie nie zatraciliscie i "mgla" nie przyslania wam oczu :rotfl:

PostNapisane: 31 października 2012, 10:17 
Forumowicz

Moje BMW: E46 318i
Kod silnika: N46B20
Frank napisał(a):
Do mnie się zwracasz ?

A uważasz się za internetowego eksperta?
"Konsument gdy wie, że to jest w modzie, rozmawia o wojnie na Wschodzie". Kiedy Kubica skacze, można usłyszeć lub poczytać ludzi, którzy nagle stają się znawcami od opon, nart, wiatru, silników wyczynowych i tak dalej. Tutaj można znaleźć ekspertów od balistyki, doświadczonych pirotechników, oblatywaczy myśliwców, think-tanków od mechanizmów sprawowania władzy, a także biegłych w problematyce sowieckiej. Nigdy nie wiadomo, kiedy w człowieku odezwie się powołanie :>

Tomek-E46 napisał(a):
Tylko, że jakby przyszło co do czego, to "Ci" ludzie, ze stadionów poszliby walczyć za kraj, a reszta pizdusiów by uciekła za granice, żeby bronić własne 4 litery ;)

Bo uleję. Ci ludzie, o ile można tak nazwać pijane agresją bydło, nie powinni nigdy dostać ostrej amunicji ani broni palnej do ręki, bo pierwsze co by zrobili, to rozwalili tych, co noszą inne kolory szalików. Obrońcy kraju, o bogowie moi.

3.6 litra i 249 KM łącznie.
Obrazek

PostNapisane: 31 października 2012, 11:44 

Dokładnie, kiedy naród się obudzi z Matrixa a jego Twórca KaCze odpowie za to co wyprawia? Kiedy?

PostNapisane: 31 października 2012, 12:49 
Specjalista

KotSylwester, proponuję utworzyć szwadron i likwidować , starych , brzydkich ,biednych ,wrogich no i oczywiście antysemitów.

To nie dotyczy PO laków i יהודים

O kurde trochę przysnąłem .... już przecież tak jest.
Dobrze że się obudziłem może obudzą się inni. ;) :kwasny:

PostNapisane: 31 października 2012, 12:56 

Roger-Nysa napisał(a):
KotSylwester, proponuję utworzyć szwadron i likwidować , starych , brzydkich ,biednych ,wrogich.To nie dotyczy PO laków i יהודים

Skąd w Tobie taka agresja, nie znałem Cię od tej strony. Może jeszcze jak Korwin, chcesz zlikwidować niepełnosprawnych?

PostNapisane: 31 października 2012, 13:10 
Specjalista

KotSylwester napisał(a):
chcesz zlikwidować niepełnosprawnych?

Nie pisałem czego chcę ...nie wciskaj mi niczego w usta ;) o niepełnosprawnych zapomniałem :wstyd: ci również już są likwidowani wraz z chorymi.

Muszę ważyć słowa ,wróg musi być wyeliminowany , רק תגיד לי שאני אנטישמי

PostNapisane: 31 października 2012, 13:22 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46Coupe
Garaż: /E46Turbo
320Cd @ 2.5 M50Turbo.
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=86&t=94261
Zboczenia zawodowe ?:)

A to co ? OT ...a może jak kto woli spam? albo zaczepka ?
Nie widzę merytoryki zatem ..ost ?

Parę stron wcześniej była mowa, że nie ma być OT bo będą osty, a tu powyżej same OTy...

Sprawa jak dla mnie nadal jest prosta. Zrzucili paliwo, wiedzieli co się święci. To była zła decyzja, gdyby nie pośpiech polecieli by na inne i by żyli. 101% iż była presja na pilotach. Nie pierwszy i nie ostatni raz.

Temat należało by przenieść do działu polityka, bo jej tutaj najwięcej...

Ostatnio edytowano 31 października 2012, 13:57 przez deejeys, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 31 października 2012, 13:29 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e31 850i
Kod silnika: M70B50
Dzis zmarł brat marii kaczyńskiej, KGB czuwa :rotfl:

Obrazek

PostNapisane: 31 października 2012, 14:03 

Roger-Nysa, pisałeś co proponujesz, jak się coś proponuje to zwykle się czegoś chce. Zapomniałeś o arabach. :P

PostNapisane: 31 października 2012, 14:34 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 530dAt
Kod silnika: M57
heh, poziom dyskusji w Polsce siega dna. nawet merytoryczni dyskutanci w kwestiach motoryzacyjnych dostaja piany w sprawach światopoglądowych. horror. zupełnie jak alkohol. unaocznia i uwypukla najgorsze instynkty. znamienne, ze jest to charakterystyczne szczególnie dla zwolenników pewnej opcji, chyba na wzór jej politycznego lidera, któremu w bezczelności i bezkompromisowości trudno dorównać, choc jego zwolennicy nie ustają w wysiłkach... dla tejze opcji równie charakterystyczne jest przekonanie o niezmiennej prawdziwosci własnych osądów i potrzeba ich implementacji dla ogółu bez wzgledu na cenę... upodlenie jest tym większe, ze przestaje wzbudzac poczucie własnego wstydu - wystarczy popatrzec na te poczciwe babiny i pokornych na codzień dziadków jak rzucają się do gardeł dziennikarzy z kur*ą na ustach.

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 399 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1