BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 19:01

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 399 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Smoleńskie teorie spiskowe - artykuł z "Polityki"
PostNapisane: 31 października 2012, 14:37 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E30 E46 E83
Kod silnika: M20B25 FTMW!!!
Garaż: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
bierute napisał(a):
szczególnie

Powiedziałbym że "między innymi" bo zwolennicy dwuliterowych partii wcale inni nie są.

Jest: '90 E30 325i 2d diamantschwarz/leder bison schwarz (M3), '05 E46 330ci stahlblau/leder schwarz, '08 E83 X3 3.0si alpinweiss 3/leder nevada tabak

PostNapisane: 31 października 2012, 14:45 
Częsty bywalec

bierute napisał(a):
heh, poziom dyskusji w Polsce siega dna. nawet merytoryczni dyskutanci w kwestiach motoryzacyjnych dostaja piany w sprawach światopoglądowych. horror. zupełnie jak alkohol. unaocznia i uwypukla najgorsze instynkty. znamienne, ze jest to charakterystyczne szczególnie dla zwolenników pewnej opcji, chyba na wzór jej politycznego lidera, któremu w bezczelności i bezkompromisowości trudno dorównać, choc jego zwolennicy nie ustają w wysiłkach... dla tejze opcji równie charakterystyczne jest przekonanie o niezmiennej prawdziwosci własnych osądów i potrzeba ich implementacji dla ogółu bez wzgledu na cenę... upodlenie jest tym większe, ze przestaje wzbudzac poczucie własnego wstydu - wystarczy popatrzec na te poczciwe babiny i pokornych na codzień dziadków jak rzucają się do gardeł dziennikarzy z kur*ą na ustach.

Do slowa "babiny" myslalem, ze piszesz o partii rzadzacej. Powaznie!

http://www.youtube.com/watch?v=CQcVJsNxPNs

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 31 października 2012, 14:50 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 530dAt
Kod silnika: M57
np. moze dlatego:

partii napisał(a):
maaaad napisał(a):
Kaczyński wyświadcza przysługę Rosji.
http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,102433,1276 ... abi_i.html

maaaad, Aleksander Smolar jest dla Ciebie osoba opiniotworcza? Aj waj! Ja natomiast temu Panu podziekuje.

po pierwsze warto popatrzec do słownika, jak nie rozumie się znaczenia uzywanych słów. bo to po prostu wstyd. opiniotwórcza to moze byc np moja dupa, bo pewnie fakt jej istnienia mógł wpłynąć na wyrobienie sobie na jej temat zdania, choc przyznaję, temat mało pociagający. natomiast, jezeli ktoś chce się wysilic na zdezawuowanie czyjegoś, bądź co bądź niebanalnego zyciorysu to powie o braku autorytetu a nie o opiniotwórczości. stąd się bierze brak umiejetności czytania ze zrozumieniem - brak wiedzy na temat uzywanego języka. a o jawnym przejawie antysemityzmu w powyzszej wypowiedzi, który jak wszelkie przejawy braku tolerancji dla wiary, rasy, koloru skóry czy orientacji seksualnej w kregu ludzi wykształconych jest uznawany za nietakt (delikatnie mówiąc) nie chce mi sie dyskutować, bo brak tu wspólnego mianownika do dyskusji.

PostNapisane: 31 października 2012, 15:45 
Forumowy terrorysta

bierute napisał(a):
heh, poziom dyskusji w Polsce siega dna. nawet merytoryczni dyskutanci w kwestiach motoryzacyjnych dostaja piany w sprawach światopoglądowych. horror. zupełnie jak alkohol. unaocznia i uwypukla najgorsze instynkty. znamienne, ze jest to charakterystyczne szczególnie dla zwolenników pewnej opcji, chyba na wzór jej politycznego lidera, któremu w bezczelności i bezkompromisowości trudno dorównać, choc jego zwolennicy nie ustają w wysiłkach... dla tejze opcji równie charakterystyczne jest przekonanie o niezmiennej prawdziwosci własnych osądów i potrzeba ich implementacji dla ogółu bez wzgledu na cenę... upodlenie jest tym większe, ze przestaje wzbudzac poczucie własnego wstydu - wystarczy popatrzec na te poczciwe babiny i pokornych na codzień dziadków jak rzucają się do gardeł dziennikarzy z kur*ą na ustach.

Opis podanego wczesniej w tym temacie filmiku

Cytuj:

PostNapisane: 31 października 2012, 16:27 
Zacna persona forum

renoraines - dziękuję, otworzyłes mi oczy.

PostNapisane: 31 października 2012, 16:28 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E91 LCI
Kod silnika: N53B30A
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=157967
Obrazek

http://wyborcza.pl/1,75248,12774823,Rad ... ynkow.html

Typer EURO 2016 - I miejsce

PostNapisane: 31 października 2012, 16:32 
Forumowicz

Moje BMW: E46 318i
Kod silnika: N46B20
No, grunt, że znów społeczeństwo podzielone i skłócone. To zapewnia na jakiś czas święty spokój od obaw, że obywatele się wkurwią i zorganizują, by pogonić tę bandę, żyjącą wygodnie na koszt owych obywateli. Mission accomplished.

3.6 litra i 249 KM łącznie.
Obrazek

PostNapisane: 31 października 2012, 16:37 
Forumowy terrorysta

bierute napisał(a):
renoraines - dziękuję, otworzyłes mi oczy.

Prosze :rotfl: i ciag dalszy.

bierute napisał(a):
po pierwsze warto popatrzec do słownika, jak nie rozumie się znaczenia uzywanych słów. bo to po prostu wstyd. opiniotwórcza to moze byc np moja dupa, bo pewnie fakt jej istnienia mógł wpłynąć na wyrobienie sobie na jej temat zdania, choc przyznaję, temat mało pociagający. natomiast, jezeli ktoś chce się wysilic na zdezawuowanie czyjegoś, bądź co bądź niebanalnego zyciorysu to powie o braku autorytetu a nie o opiniotwórczości. stąd się bierze brak umiejetności czytania ze zrozumieniem - brak wiedzy na temat uzywanego języka. a o jawnym przejawie antysemityzmu w powyzszej wypowiedzi, który jak wszelkie przejawy braku tolerancji dla wiary, rasy, koloru skóry czy orientacji seksualnej w kregu ludzi wykształconych jest uznawany za nietakt (delikatnie mówiąc) nie chce mi sie dyskutować, bo brak tu wspólnego mianownika do dyskusji.

Tak, warto popatrzec do slownika, bo wstydem jest uzywanie słow jakich sie nie rozumie, aj waj to okrzyk wyrazajacy zdziwnie.
Brak tolerancji dla wiary, rasy,koloru skory itd maja wlasnie zydzi, wystarczy sprawdzi co napisane jest o gojach ( nie zydach) w Torze, ile tam jest jadu i nienawisci. Warto tez sprawdzic o pisza o sexie z maloletnimi, bo taki sex dopuszczaja, co w kregu ludzi normalnych, odpowiedzialnych wywoluje obrzydzenie. Mozna sobie rowniez pogooglowac ile zydowskich pedofili uniknelo odpowiedzialnosci, bo broniła ich zydowska machina.
Oczywiscie znajdzie sie tez ktos, kto nazwie mnie antysemitą, bo nazwałem zyda zydem :rotfl: :rotfl: :rotfl:

PostNapisane: 31 października 2012, 17:01 
Częsty bywalec

bierute napisał(a):
np. moze dlatego:

partii napisał(a):
maaaad napisał(a):
Kaczyński wyświadcza przysługę Rosji.
http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,102433,1276 ... abi_i.html

maaaad, Aleksander Smolar jest dla Ciebie osoba opiniotworcza? Aj waj! Ja natomiast temu Panu podziekuje.

Bierute, daruj sobie prosze wywody nt. uzytego przeze mnie slowa. Gwarantuje Ci rowniez, ze z moim czytaniem oraz pisaniem ze zrozumieniem jest wszystko w porzadku. Twoje stwierdzenie o jak to nazwales „jawnym przejawie antysemityzmu” na podstawie powyzszego zdania jest conajmniej smieszne, gdyz najwyrazniej to ty nie rozumiesz znaczenia slowa „ semityzm”. Nie mam nic przeciwko narodom semickim! I prosze pokaz mi w ktorym momencie jestem przeciwko tym narodom? Nie bierz wszystkiego tak bardzo do siebie . Zarzuty w stosunku do rozmowcy w jak to napisales wyksztalconym towarzastwie o braku tolerancji i tym calym nietakcie tez juz powoli sie przejadly i sluza juz tylko i wylacznie jako straszak oraz narzedzie do zamykania ludziom ust, ulegasz poprostu indoktrynacji.

Pozdrawiam serdecznie

http://www.youtube.com/watch?v=CQcVJsNxPNs

PostNapisane: 31 października 2012, 17:09 
Forumowicz

Cytuj:
Oczywiscie znajdzie sie tez ktos, kto nazwie mnie antysemitą, bo nazwałem zyda zydem

Ja Cię tak nazwę, ponieważ prawda jest iście antysemicka. Spójrzmy np. na kilka zebranych faktów przez tego mądrego człowieka:

Jak widać, Izrael to niewinne, łagodne, tolerancyjne państwo, na które wszyscy (a w szczególności potworny terrorystyczny Iran) się uwzięli!

PostNapisane: 31 października 2012, 17:10 
Zacna persona forum

renoraines, chłopie, zajmij sie moze czyms pozytecznym, bo najwyraźniej nie łapiesz meritum i nie rozumiesz kontekstu wypowiedzi do której sie odnosisz, wskazuje na to z resztą gwałtowna reakcja nakierowana na jedną z góry założoną tezę.. uzywasz jakichs uogólnień mających byc argumentem na poparcie własnej ignorancji, weź sie w garść zamiast powtarzac jakieś banały...

PostNapisane: 31 października 2012, 17:15 
Forumowy terrorysta

bierute napisał(a):
renoraines, chłopie, zajmij sie moze czyms pozytecznym, bo najwyraźniej nie łapiesz meritum i nie rozumiesz kontekstu wypowiedzi do której sie odnosisz, wskazuje na to z resztą gwałtowna reakcja nakierowana na jedną z góry założoną tezę.. uzywasz jakichs uogólnień mających byc argumentem na poparcie własnej ignorancji, weź sie w garść zamiast powtarzac jakieś banały...

A slonce ''wschodzi na zachodzie, a zachodzi na wschodzie'' :rotfl: . ( to celowe, nie błąd w stronach swiata).

PostNapisane: 31 października 2012, 17:18 
Zacna persona forum

Moje BMW: F10 550i
Panowie ale temat jest o Smoleńsku, a nie o żydach... mam wyj****ne na nich...

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... omosc.html

PostNapisane: 31 października 2012, 17:21 
Forumowicz

O Smoleńsku:

http://niepolezieorzelwgwna.i8.com/antydziad.html

Całkiem ciekawy zbiór faktów i dokumentów, jest nad czym się zastanawiać.

PostNapisane: 31 października 2012, 19:15 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
bierute, Dyskusja z ignorantem nie ma sensu tak jak gra w szachy z gołębiem.
Nieważne jak dobry jesteś w szachy, gołąb przewróci figury, nasra na planszę i będzie się puszył jakby wygrał.
Szkoda klawiatury.

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

PostNapisane: 31 października 2012, 19:34 
Forumowy terrorysta

inrzynjer napisał(a):
Cytuj:
Oczywiscie znajdzie sie tez ktos, kto nazwie mnie antysemitą, bo nazwałem zyda zydem

Ja Cię tak nazwę, ponieważ prawda jest iście antysemicka. Spójrzmy np. na kilka zebranych faktów przez tego mądrego człowieka:

Jak widać, Izrael to niewinne, łagodne, tolerancyjne państwo, na które wszyscy (a w szczególności potworny terrorystyczny Iran) się uwzięli!

;) , coz zrobic, ze wielu przedstawicieli narodu wybranego jest w mediach, wojsku, sluzbach takze w randze pulkownika.
W necie po polsku i po ang jest artykuł 22 rodzaje tajnej broni zydow http://jewise.wordpress.com/the-22-secr ... he-jews-2/ http://stopsyjonizmowi.wordpress.com/mo ... oni-zydow/ punkt 1 dotyczy glupoty i ignoracji, a ktoz na to sie powolywal? Skad to znamy... :rotfl:

PostNapisane: 31 października 2012, 20:11 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
Kucharz napisał(a):
a czy im to robiło różnicę? bez jaj

Niektorzy moze faktycznie byli tam bez jaj, co nie zmienia faktu, ze tylko nasz rzad jest w stanie dopuscic do takich cyrków, teraz mamy dzieki temu falę ekshumacji i rodziny muszą na nowo przezywac koszmar pogrzebu :)

Kucharz napisał(a):
chwała Bogu, bo dopiero teraz bysmy mieli wysyp zdjęć w sieci, które nikogo nie interesują, poza wyznawcami Yarokaczynizmu oczywiscie :)

Raczej chwała Putinowi :)

Nie rozumiem tego powszechnego zacietrzewienia - nie lubisz partii rządzącej, nie podobają ci sie poczynania rządu, interesuje cię dlaczego jakiś rosyjski zjeb wrzuca foty ofiar do sieci, wiec jestes fanatykiem PiS'u ... płytkie to troche :)

jonas napisał(a):
A uważasz się za internetowego eksperta?
Nie pytałem CIę za kogo się sam uważam, tylko czy zwracałeś się bezpośrednio do mnie. A to z uwagi na fakt, iz Twoja wypowiedz następowała bezposrednio po mojej. To proste pytanie, opcje odpowiedzi są góra trzy - tak, nie , nie wiem.

bierute napisał(a):

Masz rację , Niesiołowski nie powinien w najbliższym czasie mieć styczności z dziennikarzami.

Co do pozostałej części Twojej wypowiedzi, można ją odnieść do dowolnej partii, nie tylko aktualnie rządzącej. Kwestia interpretacji i poglądów politycznych. Jeden zobaczy tam PO, inny PiS, a jeszcze inny Ruch Palikota. Moze poza PSL, bo czasy się zmieniają ale Pawlak zawsze jest w koalicjach.

bierute napisał(a):
po pierwsze warto popatrzec do słownika, jak nie rozumie się znaczenia uzywanych słów. bo to po prostu wstyd. opiniotwórcza to moze byc np moja dupa, bo pewnie fakt jej istnienia mógł wpłynąć na wyrobienie sobie na jej temat zdania, choc przyznaję, temat mało pociagający. natomiast, jezeli ktoś chce się wysilic na zdezawuowanie czyjegoś, bądź co bądź niebanalnego zyciorysu to powie o braku autorytetu a nie o opiniotwórczości. stąd się bierze brak umiejetności czytania ze zrozumieniem - brak wiedzy na temat uzywanego języka.

Bierute,z całym szacunkiem, ale Twoja dupa opiniotwórcza być nie może, bo nijak nie podoła zadaniu tworzenia i upowszchniania opinii na jakikolwiek temat. Analogicznie owa dupa ani rako ani promieniotworcza nie będzie, nawet jesli bez gaci na kopule reaktora w Czernobylu bedziesz siedział przez tydzien. Za to napromieniowana i owszem. Moze za to byc gazotwórcza, jak odpowiednio pojesz grochówki przekąszając kapuśniaczkiem.

Pewne osoby, z racji czy autorytetu czy tez szerokiego dostepu do mediów ( nie zawsze rzeczy te idą w parze ) mozna okreslac mianem opiniotwórców - ich opinie mogą wpływać na kształtowanie opinni innych. Stad wynika okreslenie, iz są osobami opiniotworczymi. Naczelny wieszcz narodowy, K. Wojewódzki lubi parać się tym mianem :)

PostNapisane: 31 października 2012, 21:39 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
A kto by chciał być osobą opiniotwórczą ? Co za siara... jak to brzmi :wstyd: Lepiej być trendsetterem jak Olivier :cool:

PostNapisane: 31 października 2012, 22:37 
Specjalista

Moje BMW: F07 535dx
Kod silnika: n57
Frank, zaraz zostaniesz złapany za słowo, bo dupa nie może być również gazotwórcza. Nie chcę wnikać co tak naprawdę robi gazy.
Ustalmy jedno dupa może być na pewno skopana
I jeśli komuś należy się kopniak, warto to zrobić.
bierute, temat około polityczny ...ludzie dzielą się spostrzeżeniami , jedni bardziej drudzy mniej trafnymi ,próbują polemizować.
Poziom w Twoim mniemaniu może i niski . W moim mniemaniu nikt nie wypowiadał się tu tak agresywnie jak Ty.
Wyluzuj ...
Pułkownik Zuber, tak przy temacie i poza nim trochę , ramki wszystkim pakujesz w materiały w których przychodzą do mnie. ;) Chyba będę je kupował tylko ze względu na nie.
Nie mogłem przestać czytać. Wyślij mi coś może jeszcze na maila :ok:

Pozdrawiam Krzysiek

PostNapisane: 31 października 2012, 22:44 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
Roger-Nysa napisał(a):
Pułkownik Zuber, tak przy temacie i poza nim trochę , ramki wszystkim pakujesz w materiały w których przychodzą do mnie. Chyba będę je kupował tylko ze względu na nie.
Nie mogłem przestać czytać. Wyślij mi coś może jeszcze na maila

To czekam na zamówienie. ;)
Wyślę Ci coś tym razem o hindusach, albo mieszkańcach Wysp Trobriandzkich... ale to może nieco obalić Twoją teorię... haha :oczami:

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 399 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1