byku1600 napisał(a):
Waldek100581,dobrze wygląda na tych zimówkach,bo jest niskie et jak na e36 i fajnie się zgrywa z nadkolem
Nie to co u mnie,zimówki mam tak schowane w nadkolach,że trzeba je szukać,żeby zobaczyć
u mnie natomiast na letnich bbs'ach jest tak jak u ciebie na zimówkach
reke po łokieć można włożyc

..ale bedą dystanse na letni sezon
byku1600 napisał(a):
Dobre zakupy,teraz 3er po wdepnięciu hamulca będzie w miejscu stawać
napewno hamowanie sie polepszy,ostatnio jezdziłem zwykłym fordem transitem z nowymi tarczami i klockami-normalnie stawał dęba
Nightfox napisał(a):
Waldek100581, Na zdjęciu pudełka wyszły jak by tam felga była
no, nazbierało sie tego

szczęki od ręcznego sobie tylko darowałem bo 3 miesiące temu wstawiłem nowe więc pewnie te jeszcze na długo zostaną
Nightfox napisał(a):
5) Tytuł tematu piszemy w postaci "Użytkownik -->> ModelAuta, krótki opis"
dobrze że piszesz

trzeba bedzie to jakoś zaraz zmienić bo jak mnie moderatory zaraz tu za to pojadą to tylko galerie mi popsują
Dejmon napisał(a):
Obyś nie miał podobnych przygód z tarczami bosch jak mój dobry kolega. Wg. mnie BOSCH to może zrobić czujnik a nie tarcze...
Robią dla bmw tarcze itp nie od dziś,nie sądze by coś sie zmieniło

to dobre tarcze.
Te które teraz wymieniam (stare) to tesz chyba bosch a przelatały jak tak patrze na nie, nie mało.
Nie brałem nawiercanych,nacinanych,twardych itp bo nie jeżdże po torze tylko po mieście,na codzień
Do mojej jazdy te tarcze bedą jak każde podobne,
Prestiz23 napisał(a):
smiechu1986, masz rację , dla mnie stalówka na zimę najlepsza , jak w krawężnik wypier.. albo coś to felge dokupi taka samą albo z małą różnicą w wyglądzie, z alu już będzie gorzej a jeździć z jedną inną felga trochę lipa. Chyba , że kolega nie szaleje w zimie, w co wątpie

:D
Jazda po śniegu itp to niezły fun
Co do jakiś wypadków itp to nie sądze ,,"driftuje na śniegu" na placach marketów ,jest szeroko i bezpiecznie
do licha the "czarna stal"