Siema jestem nowym użytkownikiem forum-mam problem z moją Beatką-samochodzik z 1991r od 96r jeżdzi w gazie-dwa miesiące temu rozsadziło mi przepływomierz i póżniej drugi- wymieniłem kopółke palec filtr powierza świece i przewody i wszystko ok jednak ostatnio pojawiła sie kolejna usterka-zacz3ła mi skakać wskazówka ekonomizera a wraz z nia zauważyłem drżenia wskazówki temperatury-silnik podczas skoku wskazówki przygasa dzieje sie to bardzo szybko i wraca wszystko do normalności i po chwili znowu to samo czy to na gazie czy na benzynie (a gaz mam nowy) Na początku myślałem że to stacyja bo miałem uszkodzoną ale po jej wymianie to samo-nie mam pojecia co to może być a strzela mi w przepływke od tego jak ze skrzyżowań ruszam i boje sie że kolejne 2 stówy będe musiał wyrzucić-podczas jazdy też zauważyłem szarpnięcia a wskazówka ekonomizera tak ja na wolnych obrotach odskakuje po czym wraca do swojej poprzedniej pozycji-dokładnie to wygląda tak jak by mi cos odcinało na setną sekundy prąd- jak ktoś ma jakiś pomysł to prosze pisać