A napisał(a):
Nie wiem co sie tak uczepieliscie wygladu m6. Przeciez m3 wyglada bardziej pospolicie na drodze, z racji duzej ilosci cywilnych trojek E92, dodatkowo w srodku wyglada tez jak normalna trojka.
No to racja, zauważyłem nawet jak mocno głowami kręcą właściciele nowiutkich beemek, jak M6 jedzie

--==Mały==-- napisał(a):
e92 wygląda młodziej
tego akurat nie ogarniam, za stary może już jestem, dla mnie oba te auta mają na sobie ślad bunglowskiego ukąszenia, i w obu jeszcze nie ogarniam niektórych linii
335i napisał(a):
A co ze zmianami mechanicznymi? Wiązały się jakieś z liftingiem czy nie?
Raczej nie za bardzo, zmiany były dokonywane cały czas w mechanice, podczas produkcji, nawięcej w 2005roku, potem już nie za bardzo, zmiany we wnętrzu, ale też bardzo niewielkie.... no może ostatni rok produckji zmienił idrive, ale tak to nie było takich rewolucji we wnętrzu jak np w e39 M5
335i napisał(a):
Boogie, miałeś jakieś problemy z odbyciem jazdy próbnej? Bo co innego samemu kierować autem a co innego być przewiezionym.
Ja nie miałem, trzeba byc po prostu konkretnych człowiekiem

jeździłem ile chciałem,
nawet jednen mafiozo ze Śląska w ogóle nie powzolił mi być przewiezionym, tylko od razu dał mi kluczyki i wio...
335i napisał(a):
co miałeś na myśli?
to, że to smg, nie automat, i ta skrzynia jest bardzo specyficzna, zwłaszcza w mieście potrafi mocno irytować, średnio sie do miasta nadając, o czym pisałem wcześniej cytując, z czego sie nabijał jeden mądrala heheh
Ogólnie jest to wszytsko jak playstation, ale bardzo mocno zajawkowe i wciągające, kiedy moge to sobie jeżdże

335i napisał(a):
ale wygląd M6 można nazwać kontrowersyjnym, dlatego zdania są podzielone M6 robi wrażenie bo jest tego mało na ulicach.
w końcu to M, i musi coś robić w tej materii hehehe