Fanka,pytasz jakie były koszty przeróbek

hmmm... spore nawet sam nie jestem w stanie dokładnie ci odpowiedzieć,np.lakier kosztował 3000tys.zł wszelkie duperele to dodatkowo drastycznie rosnące koszta,żebym miał oddać samochód komuś żeby mi go tak zrobił to to koszta byłyby straszne.myślę że doprowadzenie samochodu od stanu w jakim się znajdował wcześnie a teraz to jakieś 11-12 tys. przy czym zaznaczam że robiłem go sam,lakiernik tylko lakier położył.ale wiesz nie żałuje wogóle i jestem dumny z tego że potrafiłem zrobić coś takiego z nienajmłodszej już beemki.moje e34 przeżywa swoją drugą młodość

zamiast zakatować i sprzedać za bezcen(dużo ludz tak robi)wolałem poświęcić pół roku i zrobic coś fajnego
Czarny_simr napisał(a):
ROMSI, jestem pod ogromnym wrażeniem!!
to jest to, co tygrysy lubią najbardziej!! jednak znaczki alpiny średnio są porządane... spojler z tyłu również.. hmmm fioletowe światło?? hmmm

no i trochę zabudowa audio mnie drażni, ale o tym juz rozmawialiśmy

ogólnie, wielki

za wkład i rzemieślniczą robotę, bo to doceniam najbardziej!!
znaczki alpiny są ponieważ całe auto jest stylizowane na alpinę( jest już za dużo stylizacji na m-power

) ultra fiolet w podświetlaniu wnętrza?? hmmm.. lubię taki pólmrok,jeśli potrzebuję dobrego światla w środku to mogę włączyć jupiterki(mam z przodu i z tyłu, świecą normalnym światłem)
a o zabudowie audio już rozmawialiśmy

Fajnie że wam się podoba
elektron85 napisał(a):
kiera mi sie nie podoba
rzecz gustu:) jak dla mnie jest fajna,dobrze mi się z nią jeździ,a seryjna była wielka jak od autobusu i się dla mnie nie nadawała.jest to oryginalna kierownica RAID dino.
cienki21 napisał(a):
Witaj Romsi
Autko piękne, tak się zastanawiam chyba często Jesteś w Ostrołęce i czasami autko widuje niedaleko basenu.
Pozdro

tak zgadza się ,często jestem w ostrolęce,nawet bardzo często

przeważnie moja bunia stoi na piłsudskiego koło psarskiego nidaleko basenu. może kiedyś się spotkamy
czesto stoisz na parkingu koło kupca?? bo coś mi świta że kiedyś wieczorem chyba cię widzialem,ale nie jestem na 100%pewny.Pozdrowionka
ostatno wymieniłem sobie zwykły zegarek z datą i temperaturą na największy 18 przyciskowy OBC
niestety mam jeszcze z nim malutkie problemy ale postaram się je jak nakszybciej rozwiazać
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?t=13393
zmieniłem również panele drzwiowe na skórzane bo wcześniej miałem welurowe i nie pasowały mi do foteli teraz jest super
Pozdro dla wszystkich