Witam w koncu zmobilizowalem sie do zrobienia zdjec bmw 318is 95r silnik m44 wyposazenie calkiem dobre Airbag, abs, wspomaganie, centralny zamek z pilota z domykaniem szyb, autoalarm, elektr. szyby,elektr.lusterka, komputer pokldadowy, klimatyzacja dwustrefowa, biala skora troszke juz zniszczona ale nie jest jeszcze z nia tak zle, regulacja kierownicy, immobilazer,
Zrobilem: m-pakiet przod, alufelgi 16 205/55, lampy tyl mialyc od m ale sa clary i tez jest dobrze, i powymienialem kilka czesci mechanicznych, w sumie pociagla mnie 3,5tys
Do zrobienia: gleba planuje tak jak ma rorafalki bilstein b-4 i sprezyny eibach albo vogtland -3 to jest dla mnie naj.. rozwiazanie, i dokonczyc m-pakiet biale kierunki na blotnikach z przodu i kierownica chce od m zalozyc tylk ojeszcze nie moge sie dogadac z kolega zeby mi ja sprzedal ta co jest out i jeszcze pewnie cos dojdzie.. ale narazie musze poczekac bo fundusze mam nadzieje ze zrozumiecie
jeszczeprzerobione podswietlanie zegarow to robil poprzedni wlasciel podswietlaja na niebiesko na zdj wygla moze to sztucznie ale na zywo jest naprawde super efekt delikatne swialto niebieskie