Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj. Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów: [Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
Witam Mam problem zbyt niskiego cisnienia gazu. Red kme silver, wtryski valteki niebieskie, elektronika stag 200, miedz 8 mm
Wyczyscilem reduktor i gdy reguluje cisnienie śrubą w red to wkręcajac ciśnienie spada a gdy odkręcam rośnie do 0.6 i wiecej nie da rady, odłączyłem filtr z eletrozaworem ale to nic nie zmienia, miedz nie jest nigdzie zagięta, przewody do wielozaworu tez sprawdzone, cewki na elektrozaworach sprawne, filtry dobre.
Przy przegazowaniu na benzynie cisnienie spada do minimalnych wartosci nawet 0.02 ale niewiem czy na benz tak powinno byc?? Map za to rosnie, dodam filmik pozniej
Nikt nie ma żadnych pomysłów?? Reduktor wydaje sie byc sprawny skoro reaguje na regulacje. Czytałem o map sensorze i duzo ludzi pisze ze gdy pokazuje cisnienie jest sprawny. Moze wielozawor?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 30 gości