Zrobiło się trochę cieplej i powrócił problem z oświetleniem kabiny tj włącza się i gaśnie mimo woli. Auto stoi wyłączone gra muzyka to bas powoduje iż światło włącza się i wyłącza w rytm muzyki, myślałem że jakiś pakiet dyskotekowy czy coś

Auto stoi puknie się je gdziekolwiek to to samo, czasami wiatr również je włącza. Jest pewna zależność a mianowicie temperatura zewnętrzna, jak tylko się zrobi trochę cieplej to się to zjawisko pojawia. W zeszłe lato problem był ten sam ale w okolicach września pojawił się dodatkowo problem z opodającą szybą kierowcy, opadała po zamknięciu drzwi o ten 1cm jak to w coupe i wracała spowrotem pod uszczelkę i tak w kółko i włączało to alarm więc wziąłem się za czyszczenie styków w module komfortu. Jakby pomogło, szyba nie opada, ale problem powrócił ze światłem bo się znów zrobiło cieplej. Podejrzewałem krańcówki ale w takim przypadku powinno się pojawić informacja na desce rozdzielczej o otwartych drzwiach a takowej brak.
Macie może jakieś pomysły gdzie szukać przyczyny? Gdzieś masa ucieka czy coś? Słyszał ktoś o podobnej przypadłości?
Już sam nie wiem gdzie szukać