ja już nie używam, bo lecę żyletką od jakiegoś czasu, ale miałem philipsa kupionego za 70zł, chyba 3lata temu i strzygłem się nią ja i mój brat raz w tyg. Polecam coś z serii Philipsa, z tym że bez sensu przepłacać skoro to tylko do użytku domowego. A co do higieny to żele pod prysznic adidasa, żyletki do golenia Gillette, żel Gillette, dezodoranty Adidasa albo Playboya, perfumy Lamborghini i Armani+kilka tanich
_________________ Kiedy ostatni raz wstałeś i pojechałeś na przejażdżkę. Nie dokądś, nie po coś-po prostu by pojeździć. To jest wspaniałe. Bez Telefonu. Nic mi nie przeszkadza. Tylko ja w mojej małej metalowej skorupie. Czas do myślenia, uporządkowania myśli.Jeremy Clarkson
Panowie używa ktoś maszynki do włosów ? Na lato tnę głowę na bardzo krótko wiec wole jednorazowy wydatek niż 20 zł co 2 tygodnie na fryzjera. Ktos coś poleci ?
Jesli poszukujesz naprawde dobrego sprzetu pro, z czystym sumieniem polecam maszynke Panasonic ER 1610 (nowszy ER1611, roznica w dodatkowam zasilaniu na 110V). Przerabialem juz Philips-y, Remington-y i powiem, ze wczesniej czy pozniej tracily na dokladnosci scinania i trzeba bylo kilka razy jezdzic w tym samym miejscu. ER 1610 uzywam od okolo 4 lat i jestem mega zadowolony, po dzis dzien tnie tak samo jak przy pierwszym uzyciu - brzytwa.
Posty: 826 Lokalizacja: Elbląg Moje BMW: mondeo ghia x Kod silnika: duratec HE
od 12-14 lat nie chodzę do fryzjera tylko strzygę się samemu maszynką, polecam dobre marki, jaguar, moser itp. osobiście używam mosera bezprzewodowego i jest git... philipsy itp marketowe sprzęty nie mają podejścia.
Warto wydać raz a konkretnie, bo kasa, którą oszczędzamy na fryzjerze szybko pokrywa zakup dobrej maszynki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 45 gości