BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 17:01

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 781 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 40  Następna strona

Na jakÂą partiĂŞ oddasz swĂłj gÂłos?
Ankieta wygasła 4 września 2007, 23:09
Krajowa Partia Emerytów i Rencistów (KPEiR) 2%  2%  [ 2 ]
Liga i Samoobrona (LiS) 2%  2%  [ 3 ]
Partia Kobiet (PK) 1%  1%  [ 1 ]
Platforma Obywatelska (PO) 40%  40%  [ 53 ]
Polskie Stronnictwo Ludowe (PSL) 2%  2%  [ 3 ]
Prawo i Sprawiedliwość (PiS) 23%  23%  [ 31 ]
Prawica Rzeczypospolitej (PR) 0%  0%  [ 0 ]
Lewica i Demokraci (LiD) 11%  11%  [ 15 ]
Inna 2%  2%  [ 3 ]
P******* nie idę 16%  16%  [ 21 ]
Liczba głosów : 132
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 września 2007, 10:24 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: 535i
Kod silnika: N55
wydaje sie jasne ze akurat wygląd nie ma znaczenia przy wyborze polityków.. tylko jednak Kwasniewski chyba głównie temu ze sie podobał panią wygrał wybory. Dno.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 27 września 2007, 10:52 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 530dAt
Kod silnika: M57
wg mnie chodzi tutaj bardziej o schludnośc a nie o wygląd. to niechlujstwo rządzących jest krytykowane, bo na to każdy ma realny wpływ, na wygląd fizyczny, wrodzony raczej nie. a przeciez to rządzący reprezentują nas za granicą i w kraju, to na nich skupiona jest uwaga. niechlujstwem jest udzielanie wywiadu w obdartych butach, występowanie publiczne w przepoconej koszuli, tłuste włosy, zaczeska od pleców do czoła czy marynarka ze starszego brata. niechlujne mówienie, arogancja wobec rozmówców, dziennikarzy. a już szczytem niechlujnosci i to umysłowej jest "czarowanie rzeczywistości" np. w postaci komentarzy na temat debaty Kaczyński-Kwaśniewski...

Boogie - w czym Ci przeszkadzają męskie kosmetyki? wg mnie Twoja teoria jest oderwana od rzeczywistości - poczytaj, jak, niewątpliwie postacie wielkiego formatu jak Łomnicki czy Kałużyński byli postrzegani prywatnie - jako niechluje! ale tego z ekranu nie widac i nie czuc... mówisz, zeby nie patrzec na medialny wizerunek, ale Ty, wydaje mi się, patrzysz właśnie na taki, bo nie wiesz jak niechluje sa odbierani prywatnie, w rzeczywistości.

Tytuł:
PostNapisane: 27 września 2007, 11:06 

Moje BMW: 535i
Kod silnika: N55
bierute napisał(a):
wg mnie chodzi tutaj bardziej o schludnośc a nie o wygląd. to niechlujstwo rządzących jest krytykowane, bo na to każdy ma realny wpływ, na wygląd fizyczny, wrodzony raczej nie. a przeciez to rządzący reprezentują nas za granicą i w kraju, to na nich skupiona jest uwaga. niechlujstwem jest udzielanie wywiadu w obdartych butach, występowanie publiczne w przepoconej koszuli, tłuste włosy, zaczeska od pleców do czoła czy marynarka ze starszego brata. niechlujne mówienie, arogancja wobec rozmówców, dziennikarzy. a już szczytem niechlujnosci i to umysłowej jest "czarowanie rzeczywistości" np. w postaci komentarzy na temat debaty Kaczyński-Kwaśniewski...

.

tu się w pełni z Tobą zgodze. Chociaż Boogiemu chyba chodziło o to że czasem ktoś oddaje głos na danego polityka "bo przystojny" ;)

Tytuł:
PostNapisane: 27 września 2007, 16:28 
Specjalista

Moje BMW: M6
Kod silnika: S85 S62 M60
Garaż: było: M5e39 '01,
e34 540i '94
bierute napisał(a):
Boogie - w czym Ci przeszkadzają męskie kosmetyki? wg mnie Twoja teoria jest oderwana od rzeczywistości - poczytaj, jak, niewątpliwie postacie wielkiego formatu jak Łomnicki czy Kałużyński byli postrzegani prywatnie - jako niechluje! ale tego z ekranu nie widac i nie czuc... mówisz, zeby nie patrzec na medialny wizerunek, ale Ty, wydaje mi się, patrzysz właśnie na taki, bo nie wiesz jak niechluje sa odbierani prywatnie, w rzeczywistości.

Kolego Bierutecie, masz dar do zmiany nurtu dysputy.
Nie wyrazilem sie dokladnie, nie chodzi o higiene, a o upiekszanie - pudry, podklady, pomadki - dla facetow.
O Kalużyńskim slyszalem, ale o Łomnickim nie.
Nieważne to zresztą, bo nic nie wnosi do tematu odnośnie glosowania ludzi na wygląd.

Dziś czytalem na jednym forum zarzuty do premiera:
nie ma konta w banku, nie ma prawa jazdy, nie ma żony ani dziewczyny no i jeszcze niski.
Oto jest najczystszy przejaw demokracji.

http://imageshack.com/a/img689/1772/78er.jpg

Sprzedam MANUAL 6-b z M5e39 ~ 3.000 PLN

Tytuł:
PostNapisane: 27 września 2007, 16:44 
Zacna persona forum

hehe... Boogie... prawko - może się boi jeździc, żona - może woli chłopców, niski - może jak był mały to spał w skrzyni na pościel; OK; ale z tym kontem... to sam musisz przyznac... trochę lipa...

Tytuł:
PostNapisane: 27 września 2007, 16:56 
Zacna persona forum

wiem, ze wiele osób nie daży GW specjalnym szacunkiem, ale fakty sa faktami, i czasem wydaje mi się jakbym obudził się gdzieś około 1984-85roku:

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... 26377.html

Tytuł:
PostNapisane: 27 września 2007, 17:15 
Specjalista

Moje BMW: M6
Kod silnika: S85 S62 M60
Garaż: było: M5e39 '01,
e34 540i '94
Nadużycie, kiedy tak mówisz.
Takie jaja ZAWSZE ludziska robią jak przyjeżdża ktoś ważny.
NIe wiem skąd się to bierze, bo raczej sam Kaczyński tego nie kazal robić.
Największe jaja byly jednak przy wizytach Ojca Świętego, malowanie krawężników sam widzialem.
Największe jaja się szykują na Euro 2012.

http://imageshack.com/a/img689/1772/78er.jpg

Sprzedam MANUAL 6-b z M5e39 ~ 3.000 PLN

Tytuł:
PostNapisane: 27 września 2007, 17:45 
Pytanie do wyborców PO. Widzicie, że Platforma "skręca na lewo"?
Oficjalnym powodem odejścia Nelly Rokity z PO jest to, że PO zbytnio brata się z postkomunistami. Jan Rokita znany przeciwnik jakichkolwiek sojusz z postkomunistami, został odsunięty na dalszy plan, aż w końcu odszedł. Z list PO na PIERWSZYM miejscu w Katowicach wystartuje Kazimierz Kutz :!: Związany od lat z lewicowym środowiskiem. To ten sam, który uczestniczył w naradach PZPR. To ten sam, który skrytykował Bareję (twórca kultowego filmu "Miś") i potem nie mógł przez dwa lata nakręcić żadnego filmu. Każdy scenariusz był odrzucany. Jak tacy ludzie przychodzą do PO i są przyjmowani z otwartymi ramionami, to jest coś na rzeczy. Dalej. PO obroniło immunitet posłanki Ostrowskiej z SLD wplątanej w sprawę mafii paliwowej. Za co później Platforma przepraszała (przeprosiny przeprosinami, ale nadal robią to samo). Komorowski pytany o ewentualny sojusz z SLD nie zaprzeczył. Powiedział, że każdy będzie dobry, byle nie z PiS. W końcu się wydało kto nie chciał i nadal nie chce koalicji POPiS. Wszystko na to wskazuje, że jeśli wybory wygra PO będziemy mieli POLiD (polip...)

Są też oczywiście transfery szokujące, jak przejście Kutza do Platformy. Trochę mnie ten transfer niepokoi, bo jeśli ktoś tak nienawidzący PiS-u jak Kutz przechodzi do Platformy, to musi mieć pewność, że powyborcza koalicja będzie z LiD-em a nie z PiS-em. Nie wierzę, że przeszedłby do Platformy gdyby dopuszczał myśl, że po wyborach wyląduje w koalicji z tym strasznym Kaczorem. Jestem przekonana, że nie poszedł w ciemno i przed ogłoszeniem przejścia do Platformy upewnił się sto razy u Tuska i Schetyny co do powyborczych planów koalicyjnych PO. Musiał dostać gwarancję, że żadnego sojuszu z "kaczystami" nie będzie. To kolejna - po eliminowaniu frakcji Rokity w PO i Millera w SLD przesłanka za nieuchronnością koalicji PO-LiD. Dla wiecznych sierot po PO-PiS-ie to bardzo zła wiadomość.

Warto przeczytać: http://www.tvn24.pl/0,1522820,0,1,wiadomosc.html

Ostatnio edytowano 27 września 2007, 17:47 przez Bagor, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 27 września 2007, 20:12 
Naczelny bimbrovnik

Moje BMW: e30
Kod silnika: m52b28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=77118
Bagor, skąd my to znamy, tylko od drugiej strony - "Nigdy nie będzie koalicji PiS z Samoobroną" :D

To jest polityka a nie szlachetne zabieganie o głosy wyborców :) To jest szambo, niestety.

Biorąc pod uwagę tradycyjne rozumienie pojęcia "lewica" i założenia ruchów lewicowych to najbardziej lewicowymi partiami w Polsce są... LPR i Samoobrona :D A że w Polsce lewica utożsamiana jest jedynie z postkomunistami... Cóż...

Tytuł:
PostNapisane: 27 września 2007, 20:37 

Siec komorkowa wprowadza nowa usluge: MORDO TY MOJA - 5 numerow bez billingow :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 września 2007, 20:46 
Mówisz o Borowskim jak powiedział do Kwacha "mordo Ty nasza"? :rotfl:
Od siebie dodam, że ta "morda" bywała raz większa, raz mniejsza :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 27 września 2007, 21:39 
Pierwsze kroki

Boogie napisał(a):
Jeszcze takie jedno zaslyszane sporztrzeżonko.

Piszę o tym, bo tylko tak można wytlumaczyc w jaki sposob krytykuje sie Kaczynskich, i glownie za co.
Że maly, że Kaczyńska brzydka ( to dla mnie bylo zchamienie na maksa jakiego Polska nie widziala - porownywanie jej do jakichś kadrów z filmów, jakichś potworków), że koślawy, że się sepleni.

Jest jeszcze coś takiego jak kultura osobista, której oczywiście bracia mają nadmiar
spieprzaj dziadu(...)
te słowa skierował bym w kierunku całej partii PIS.
A nawet je przekształcił - A poszli wy w PIS du.

Ostatnio edytowano 27 września 2007, 21:57 przez 792238975, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 27 września 2007, 21:47 
792238975 napisał(a):
A poszli wy w PIS du.

Widać coś Ci mocno zaszli za skórę. Przeszkadzają robić niejasne interesy co? :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 27 września 2007, 21:49 
Bagor, przecież napisał, że chodzi mu o kulturę osobistą... to po co szukasz zaczepki?

Tytuł:
PostNapisane: 27 września 2007, 22:01 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36
Kod silnika: M43B16
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=53724
Bagor napisał(a):
Przeszkadzają robić niejasne interesy co? :hyhy:

tak wszystkim tylko nie sobie :mur: , zaczna rządzić następni to wyciągną PiS-u brudne interesy i gierki .

Tytuł:
PostNapisane: 27 września 2007, 22:07 
biały, zapewne daleko szukać nie będzie trzeba... no ale cóż, nikt nie jest doskonały :]

Tytuł:
PostNapisane: 27 września 2007, 22:18 
Pierwsze kroki

Nie szukam zaczepki, próbuje wyjaśnić wypowiedź Boogi
Wybory to rzecz osobista każdy ma prawo zagłosować na kogo chcę, ale obawiam się że jak tak dłużej pójdzie to nasza demokracja zostanie obalona przez kilka osób która zrobi wszystko by nie oddać stołka.
chcę aby w naszej ojczyźnie coś się zmieniło, nie wiem czy PO to sprawi, ale jedno wiem napewno dwóch braci przy najważniejszych stanowiskach w państwie to nie jest dobre rozwiązanie bo brata z bratem trzymają więzi rodzinne a co za tym idzie ... Czy ktoś z was ośmieszył by brata na łamach mediów ??? Chyba nie więc wiemy że zawsze będą trzymali ze sobą. A po za tym cóż oni zrobili dobrego przez okres swoich rządów??? Sady 24h i ... no właśnie co?
Cyt. z innego forum - przypadkowo

Co obiecywał kaczor?
NO TO PRZYPOMNIJMY KŁAMCZUCHOWI TE JEGO ZASADY!!
1. Nie będę premierem, gdy mój brat bedzie prezydentem
2. Nie będzie koalicji z Samoobroną
3. Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną
4. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie
drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie bedziemy
5. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub przeciwko komu
toczą sie sprawy sadowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS
6. V-ce minister sprawiedliwosci nie scigał i nie osadzał w
więzieniu działaczy opozycji w latach 70
7. Wybudujemy trzy miliony mieszkań
8. Wprowadzimy szybko niższe podatki.
9. Wycofamy wojsko polskie z Iraku.
10. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa.
11. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD.
12. Marcinkiewicz, to premier na całą kadencje.
13. Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld).
14. Zredukujemy administrację państwowa
15. W rządzie nie będzie byłych członków PZPR.
"Dla mnie, raz dane słowo, jest święte..". (Jarosław Kaczyński
10 VII 2006)

Głosując na PiS kupujesz swojemu dziecku bilet w jedną stronę do Anglii! :super:

Interesy, interesami gdybym takowe prowadził to myśle że bez względu czy rządzi PIS czy PO w naszym kraju i tak nie byłoby większych problemów aby przekupić odpowiednie osoby.
Mydlą oczy dla polaków tymi swoimi reklamówkami, premier za swoją kilkusekundowa reklame w TVP zapłacił 400tys zł ciekawe z czyich pieniędzy.
Dodam na koniec może małe zachęcenie do głosowania

http://luckycrown.ovh.org/downloads/img ... Berety.jpg

Tytuł:
PostNapisane: 27 września 2007, 22:18 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e31 850i
Kod silnika: M70B50
Boogie w poważaniu mam jak wygląda Kaczyński, czy jego bratowa Marysia, ale oni wartość merytoryczną mają taką samą jak wygląd, nikczemną

Bagor co Ty masz z tymi interesami, zacznij się dorabiać, to nie będziesz innym zazdrościł
co do koalicji PO z LiD-em, wolałbym, żeby PO wygrała samodzielnie, ale jeżeli będzie zawiązywać koalicję to wolę by była ona z LiD niż z PIS, po drugie i tak nie pobiją wyczynów PIS jak zrobili koalicję z LPR i Samoobroną na oczach wyłącznie rydzykowej publiki :)

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 27 września 2007, 22:29 
792238975 napisał(a):
Głosując na PiS kupujesz swojemu dziecku bilet w jedną stronę do Anglii! :super:

Dorośnij, nie bądź naiwny. Myślisz, że jak wygra PO, to nagle ludzie przestaną wyjeżdzać?!
Ludzie wyjeżdżają, bo mają taką możliwość! Jadą tam, gdzie jest większa kasa. Proste i logiczne, ale jednak nie dla wszytkich.

792238975 napisał(a):
Mydlą oczy dla polaków tymi swoimi reklamówkami, premier za swoją kilkusekundowa reklame w TVP zapłacił 400tys zł ciekawe z czyich pieniędzy.

Najzwyklejsze w świecie kłamstwo. Podaj źródło skąd to wytrzasnąłeś lub to publicznie odwołaj. To jest pomówienie, wiesz, że za to jest kara przewidziana prawem?

Kucharz napisał(a):
Bagor co Ty masz z tymi interesami, zacznij się dorabiać, to nie będziesz innym zazdrościł

Ja nikomu nie zazdroszczę, nie jestem typem materialisty. W przeciwieństwie do Ciebie nie zakładam tematów ile wydałem na samochód :rotfl: Zeskanuj jeszcze paragony i faktury :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 27 września 2007, 22:33 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e31 850i
Kod silnika: M70B50
sprawiasz jednak takie wrażenie, jakbyś miał pretensje do innych, że im się udało, a mi nie, taki typ roszczeniowy, głównie z takich składa się elektorat PiS

Obrazek

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 781 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 40  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1