BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 00:45

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 781 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 40  Następna strona

Na jakÂą partiĂŞ oddasz swĂłj gÂłos?
Ankieta wygasła 4 września 2007, 23:09
Krajowa Partia Emerytów i Rencistów (KPEiR) 2%  2%  [ 2 ]
Liga i Samoobrona (LiS) 2%  2%  [ 3 ]
Partia Kobiet (PK) 1%  1%  [ 1 ]
Platforma Obywatelska (PO) 40%  40%  [ 53 ]
Polskie Stronnictwo Ludowe (PSL) 2%  2%  [ 3 ]
Prawo i Sprawiedliwość (PiS) 23%  23%  [ 31 ]
Prawica Rzeczypospolitej (PR) 0%  0%  [ 0 ]
Lewica i Demokraci (LiD) 11%  11%  [ 15 ]
Inna 2%  2%  [ 3 ]
P******* nie idę 16%  16%  [ 21 ]
Liczba głosów : 132
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 września 2007, 23:10 
Uzależniony od forum :)

Bagor napisał(a):
Linków nie oglądałem i nie mam zamiaru.

Moze warto zobaczyc co Twój FUHRER wygaduje za bzdury?czy juz masz takie klapki na oczach ze nie musisz?

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 28 września 2007, 23:13 
ZABIŁ :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 28 września 2007, 23:14 

Jarek...MORDO TY NASZA...spieprzaj dziadu!!!

Tytuł:
PostNapisane: 28 września 2007, 23:16 
Czarny_simr napisał(a):
Bagor, 200 tysięcy osób na tym zgromadzeniu to tylko czarne owce?

Czy te 200 tys. osób wyzywało reporterów TVN?

Czarny_simr napisał(a):
Czy może obawa przed stwierdzeniem, że PiS żeruje na takich ludziach obłudnie obiecając im to i owo :zdegustowany: Bo ja myślę po stylu Twoich wypowiedzi, że jednak to drugie. Doskonale sobie zdajesz z tego sprawę.

Głos jest głos ;)

Kornelio, na każdego polityka można coś takiego przygotować. Taka jest polityka.
Kaczyński nie jest moim fuhrerem, ma wady jak każdy inny człowiek, ale w moim przekonaniu chce coś zrobić dla Polski. Po prostu mu ufam.

Tytuł:
PostNapisane: 28 września 2007, 23:16 

http://www.youtube.com/watch?v=3FMp9Ec3 ... ed&search=

Tytuł:
PostNapisane: 28 września 2007, 23:17 

Moje BMW: 535i
Kod silnika: N55
Chyba musze zagłosować na PO.. Jarek sobie zyczy bym glosował na LiD.... takie odnosze wrazenie po jego ostatnich perfidnych ruchach, wiec chyba trzeba wybrać PO i mieć nadzieje ze nie wejdą z PiSem w koalicje.

Tytuł:
PostNapisane: 28 września 2007, 23:17 
Specjalista

Cytuj:
Wszyscy zwolennicy RM rzucają tymi epitetami

...bo mają już mączkę z mózgu przygotowaną do wypieku

Aby zrozumieć jak było za czasów MO, SB-eka, UB-ka, należałoby w tamtym okresie się znależć i przyjrzeć się realiom w jakich gospodarzyli.
Czy ktoś wówczas liczył sięzfaktem, że coś zmieni się diametralnie na ich niekorzyść za służbę którą sprawowali ?? Ludzi do ich pełnienia trzeba było brać i musieli oni być.....ktoś nimi musiał być

Czasy się jednak zmieniły i obecnie zawsze i wszędzie będzie się takich ludzi wytykać palcem.....jakby to od nich zależało indywidualnie, że takie gówno musiało istnieć.

Całe te wybory to tylko walka na wytykanie palcem, a konkretów brak. Zamiast słyszeć o punktach programowych popartych argumentacją, to słyszymy o łapówach w interesach innych "rywali", nieudacznictwie i kogo by tu usunąć (złatwić na dobre) przedstawiając rzeczywistość jaka zapowiada się u innych.

Ż A Ł O S N E ! ! !

.....ale, co tam program.... OBIETNICE niech sobie w tyłek wsadzą a w kampani jakichś argumentów należy użyć......ooooo......moher, UB-ek, SB-ek, funkcjonariusz MO lub Żyd, Antysemita itd. itd. itd

Coś chyba z Nami Polakami jest nie Halo !!!

Tytuł:
PostNapisane: 28 września 2007, 23:20 
Bagor napisał(a):
Czy te 200 tys. osób wyzywało reporterów TVN?

Bagor, nie bądź naiwny. Wiesz jaki mają Ci ludzie stosunek do TVN. Skoro słuchają radia, które prowadzi antysemita, to w ogóle o czym my rozmawiamy.

Tytuł:
PostNapisane: 28 września 2007, 23:21 

Bagor napisał(a):
Po prostu mu ufam

ufasz komus kto oszukuje? niezle...

najpier sie jarek nagadal swoich madrosci i prawidel a potem zachowuje sie jak przekupna kurewka...

Tytuł:
PostNapisane: 28 września 2007, 23:24 

stones1 napisał(a):
Chyba musze zagłosować na PO.. Jarek sobie zyczy bym glosował na LiD.... takie odnosze wrazenie po jego ostatnich perfidnych ruchach, wiec chyba trzeba wybrać PO i mieć nadzieje ze nie wejdą z PiSem w koalicje.

dobrze prawisz Macieju...nasz strateg Jarosław tak sobie to zaplanowal.W poniedzialek debata z Olkiem, ale ewentualna debate z Donaldem bagatelizuje probujac zepchnac najwiekszego konkurenta na boczne tory...a w tych wyborach niestety ale nie koniecznie bedzie mozna zaglosowac wedle przekonan.Kaczki trzeba wyplewic sposobem... :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 28 września 2007, 23:24 
Czarny_simr napisał(a):
Bagor, nie bądź naiwny. Wiesz jaki mają Ci ludzie stosunek do TVN. Skoro słuchają radia, które prowadzi antysemita, to w ogóle o czym my rozmawiamy.

A czym oni się różnią od zwolenników TVNu? Obie stacje są równie propagandowe. Jedna stacja ciągle atakuje drugą i vice versa. Wyzwiska lecą z obu stron. TVN jest czymś lepszym niż RM? Nie widzisz jaką propagandę sieje TVN i jak manipuluje ludźmi?

Tytuł:
PostNapisane: 28 września 2007, 23:26 
Kornelio napisał(a):
ufasz komus kto oszukuje? niezle...

najpier sie jarek nagadal swoich madrosci i prawidel a potem zachowuje sie jak przekupna kurewka...

A powiedz mi, który polityk nie oszukuje?! Znajdź mi takiego! Skoro głosujesz na SLD, to ufasz Kwaśniewskiemu, po tym co "zrobił" dla tego kraju?

Tytuł:
PostNapisane: 28 września 2007, 23:31 
Bagor, w TVP nie pokazali, jak krzyczą SPIEPRZAJ DZIADU, bynajmniej nie zauważyłem, mimo, że specjalnie oglądałem ostatnio wiadomości. TVP jest bardziej rzetelna? Czy rozumiem, że wg. Ciebie Radio Maryja i Trwam jest bardziej rzetelne? Cóż, TVN dla mnie to też łobuzy, bo mnie przycięli na jakieś15 zł. zdaje się :super:
Z resztą, to prowadzi donikąd, jak robertbmw słusznie zauważył, każdy argument da sie odeprzeć...

Kornelio napisał(a):
nasz strateg Jarosław

Nie ma co... Jarek jest wybitnym strategiem politycznym i trzeba mu to przyznać. To jest prawda. Wie co i jak należy wykorzystać, by uzyskać korzyści dla siebie.

Prawda? :]

Tytuł:
PostNapisane: 28 września 2007, 23:31 

Bagor jakich bym przekonan nie mial to zeby pozbyc sie kaczek i zakonczyc ta szopke musze zaglosowac na PO.

BTW mam nadzieje ze w wyborach prezydenckich bedzie startowal Radek Sikorski...

Tytuł:
PostNapisane: 28 września 2007, 23:35 
Chodzi mi naturalnie o incydent w Łodzi i o pana krzyczącego do Jarka właśnie w ten sposób.
Tą panią pokazali, ale krzyczącego gościa SPIEPRZAJ DZIADU nie...

Tytuł:
PostNapisane: 28 września 2007, 23:36 

Kornelio napisał(a):
stones1 napisał(a):

dobrze prawisz Macieju...nasz strateg Jarosław tak sobie to zaplanowal.W poniedzialek debata z Olkiem, ale ewentualna debate z Donaldem bagatelizuje probujac zepchnac najwiekszego konkurenta na boczne tory...a w tych wyborach niestety ale nie koniecznie bedzie mozna zaglosowac wedle przekonan.Kaczki trzeba wyplewic sposobem... :hyhy:

nie bedzie mi Jarek mówił co mam zrobic :hyhy: każe na LiD ? To zaglosuje na PO :hyhy: tym bardziej ze Olejniczak i Olek brzydko postąpili z Leszkiem M. :niepewny: oj brzydko...

Tytuł:
PostNapisane: 28 września 2007, 23:39 

robertbmw napisał(a):
Cytuj:
Wszyscy zwolennicy RM rzucają tymi epitetami

...bo mają już mączkę z mózgu przygotowaną do wypieku

Aby zrozumieć jak było za czasów MO, SB-eka, UB-ka, należałoby w tamtym okresie się znależć i przyjrzeć się realiom w jakich gospodarzyli.
Czy ktoś wówczas liczył sięzfaktem, że coś zmieni się diametralnie na ich niekorzyść za służbę którą sprawowali ?? Ludzi do ich pełnienia trzeba było brać i musieli oni być.....ktoś nimi musiał być

Czasy się jednak zmieniły i obecnie zawsze i wszędzie będzie się takich ludzi wytykać palcem.....jakby to od nich zależało indywidualnie, że takie gówno musiało istnieć.

o !!!

racja, ale jednak wybrali łatwą droge. Poza tym to PiS chce degradować gen. Jaruzelskiego, to PiS chce odbierać emerytury tym ludziom, a maja Milicjanta w swych szeregach. To jest prawdziwe dno.

Tytuł:
PostNapisane: 28 września 2007, 23:41 
Specjalista

Czy to jest temat o wyborach rządowych, czy wyboru Mistera partii do kalendarza na przyszły rok ??

...po co ja zadaję to pytanie.....przecież to pewne :mur:

Tytuł:
PostNapisane: 28 września 2007, 23:42 
Zacna persona forum

Moje BMW: E39 530d M-pakiet
Kod silnika: M57D30
Do mnie trafiaj argumenty Stones'a Kornelia i Czarnego - popierwm Was chłopaki i będę głosował na PO - Kaczek trzeba sie pozbyć :ok:

Obrazek

Ostatnio edytowano 28 września 2007, 23:44 przez Enigmate, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 28 września 2007, 23:43 
robercie, jak widać, wybory mają podwójne dno :)

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 781 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 40  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1