BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 08:07

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 196 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2007, 20:39 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: 535i
Kod silnika: N55
Martin_j80 napisał(a):
Bo nowe jest nowe I ta przyjemność wybrania sobie koloru wyposażenia warta jest te pare tys.

jasne, wiadomo teksty typu "kupa" sa nie na miejscu, kazdy kupuje wedlug swojego gustu i mozliwosci, ale wrzucanie aut uzywanych do jednego worka to tez wielkie nieporozumienie.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2007, 20:41 
elebele napisał(a):
Szczerze mowiac to ja wogole nie rouzmiem kupowania nowych aut z salonu ... po co kupowac takie auto skoro mozna kupic roczne [chodzi o ten sam model oczywiscie] w podobym stanie za xx k mniej ?? np z udokumentowanym przebiegiem ktory rowniez bedzie wynosil tylko xx k ?? hem? :zdziwko:

Nie wiem jak brat... ja kupilem nowe bo utrata wartosci auta za 60k to kilka tys rocznie... powiedzmy ze do przyjecia. Pozatym nie kupowalem tego na handel i nie przejmuje sie utrata wartosci. Chcialem nowe, mam nowe. Teraz chodze za touaregiem i tu wybor padnie napewno na uzywke... bo tu te same % daja nie kilka a kilkadziesiat tys. straty wartosci.

Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2007, 20:42 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
Chłopaki, spokojnie :D kazdy ma to co lubi i na co go stac.

Nie ma co sie sprzeczac.

Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2007, 20:43 
Forumowicz

Tak ale twój samochód Maciek wyłamuje się spod kategorii auto użytkowe. Bo taki samochód ma dawać frajde z jazdy itp. A ja szukałem auta użytkowego z dobrym wyposażeniem rozsądnymi osiągami, a np nowe BMW 1 to ma urok trabanta kombi a kupowanie gołej BMW 3 za 120 tys to bezsens

Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2007, 20:44 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Było E39. Jest E88
Kod silnika: N52B30
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=171542
Cytuj:
Bo nowe jest nowe I ta przyjemność wybrania sobie koloru wyposażenia warta jest te pare tys.

Cytuj:
ten zapach

to jest napewno mocny argument przemawiajacy za nowym autem

Cytuj:
Szczerze mowiac to ja wogole nie rouzmiem kupowania nowych aut z salonu

jakby kazdy tak myslal nie mial bys od kogo kupic auta uzywanego ;)

majac do wydania np 80 tys, za ta kwote mozna juz przebiarac w niektorych autach z salonu np. nowy passat, vectra itp wolabym super zadbana e39 lub e60 po lekkiej stluczce. ale kazdy lubi co innego. uwazam ze kazdy jak go stac powinien sprobowac auta z salonu.

co do citroena to C4 3drzwiowy to najladniejszy citroen w historii marki, puki sie nie wsiadzie za kolko, osobiscie wnetrze dla mnie to porazka.

stwierdzenie ze civic to kupa jest mocno przesadzone, ktos kto tak mowi, nawet jesli tak sadzi tez ma kupe ale nie powiem gdzie

Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2007, 20:47 

Martin_j80 napisał(a):
Tak ale twój samochód Maciek wyłamuje się spod kategorii auto użytkowe. Bo taki samochód ma dawać frajde z jazdy itp. A ja szukałem auta użytkowego z dobrym wyposażeniem rozsądnymi osiągami, a np nowe BMW 1 to ma urok trabanta kombi a kupowanie gołej BMW 3 za 120 tys to bezsens

racja. Dlatego mowie "kupa" no nowe auta - przesada, złom na uzywane - również.

Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2007, 20:54 
stones1, napewno nie wybralbys takiego auta jesli mialoby sluzyc do wozenia dzieci w fotelikach z tylu, przyworzenia ziemniakow z tesco itp. Auto jest swietne... ale jako drugie. Jako jedyny srodek transportu dla mnie odpada... bo jest za malo praktyczne.

i tak z ciekawosci... dajesz merca swojej kobicie zeby pojechala sobie na miasto po sklepach pochodzic ?? :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2007, 20:57 
Częsty bywalec

webchris napisał(a):
elebele napisał(a):
Szczerze mowiac to ja wogole nie rouzmiem kupowania nowych aut z salonu ... po co kupowac takie auto skoro mozna kupic roczne [chodzi o ten sam model oczywiscie] w podobym stanie za xx k mniej ?? np z udokumentowanym przebiegiem ktory rowniez bedzie wynosil tylko xx k ?? hem? :zdziwko:

Nie wiem jak brat... ja kupilem nowe bo utrata wartosci auta za 60k to kilka tys rocznie... powiedzmy ze do przyjecia. Pozatym nie kupowalem tego na handel i nie przejmuje sie utrata wartosci. Chcialem nowe, mam nowe. Teraz chodze za touaregiem i tu wybor padnie napewno na uzywke... bo tu te same % daja nie kilka a kilkadziesiat tys. straty wartosci.

w sumie to masz racje nie pomyslalem o autach kosztujacych w salonie 60k ale jesli chodzi o te 'lepsze'-drozsze to chyba mam racje?

Co do touarega to wlasnie w tym roku nabylismy takiego paro-latka za bardzo mala kase w srodku jak nowy z zewnatrz tak samo .. jak widac PRAWIE nowy nie zawsze robi wielka roznice :hyhy:

e30 kiler 3xx

Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2007, 21:01 

W qp wyglądałby lepiej(ta szyba z tylu troche nie teges :zdegustowany: , a mają coś takiego robić w nowych BMW :przestraszony: ) a juz qp Type-R to już calkiem :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2007, 21:03 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
webchris napisał(a):
stones1, napewno nie wybralbys takiego auta jesli mialoby sluzyc do wozenia dzieci w fotelikach z tylu, przyworzenia ziemniakow z tesco itp. Auto jest swietne... ale jako drugie. Jako jedyny srodek transportu dla mnie odpada... bo jest za malo praktyczne.

ja swoimi jezdze na codzien , chociaz 740 juz na sprzedaz bo nikt nie da rady jezdzic dwoma autami naraz. Ale fakt- nie daje kierownicy nikomu :hyhy:

Tytuł:
Zacna persona forum

kazdy kupuje co chce...
chociaz ja uwazam ze zamiast kupowac np. nowego mondeo z salonu lepiej kupic mondeo 3 miesieczne z przebiegiem okolo 7 tys... praktycznie to samo auto a mozna sporo zaoszczedzic...

E30 316iA 05/1990
E32 750i 09/1991
http://www.e12e28.pl

Tytuł:
Forumowicz

Nie wiem o chodzi z tą szybą i to jest Type S nie Civic 5d

Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2007, 21:04 
Sylwek_ch napisał(a):
W qp wyglądałby lepiej(ta szyba z tylu troche nie teges :zdegustowany: , a mają coś takiego robić w nowych BMW :przestraszony: ) a juz qp Type-R to już calkiem :hyhy:

przeciez to jest coupe

Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2007, 21:07 
Zacna persona forum

elebele napisał(a):

Wzorcowy przykład myślenia kogoś kogo nie stać na nowy samochód :) Jak ma się hajs to się nie kombinuje tylko kupuje i ma się resztę gdzieś ! Szukanie sprawdzanie, a może bity a może licznik cofany ten kolor nie do końca taki jaki bym chciał fotel tu lekko przetarty... A to w końcu 60tyś zł ! Trzeba być zadwolonym w 100% jak się tyle wydaje chyba nie ? W salonie się mówi taki taki taki proszę pieniądze, dziękuję, dowidzenia :]

Obczaj Mój Najszybszy w Mieœcie Wóóóóz Wariat ! E28 520i Edition

Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2007, 21:07 

to nie coupe a wersja 3D...poki co ten model Civica w wersji coupe nie jest produkowany...

Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2007, 21:09 
Forumowicz

Moje BMW: W202 '96
Cytuj:
to nie coupe a wersja 3D...poki co ten model Civica w wersji coupe nie jest produkowany...
jest, jak najbardziej, ale tylko na USA

Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2007, 21:11 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Było E39. Jest E88
Kod silnika: N52B30
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=171542
Dixi napisał(a):
chociaz ja uwazam ze zamiast kupowac np. nowego mondeo z salonu lepiej kupic mondeo 3 miesieczne z przebiegiem okolo 7 tys... praktycznie to samo auto a mozna sporo zaoszczedzic...

tylko pytanie jest takie - kto kupuje auto za 100 tys a potem sprzedaje je 20% taniej?? gdzie tu logika?? przewaznie takie auta maja jakas niespodzianke

Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2007, 21:11 

webchris napisał(a):

i tak z ciekawosci... dajesz merca swojej kobicie zeby pojechala sobie na miasto po sklepach pochodzic ?? :rotfl:

po sklepach mercedesem? Nie no przewaznie porusza sie na nogach, przez futryne merc nie moze sie przecisnac :(

KOBITA?? A co to? :zdziwko:

Ostatnio edytowano 30 września 2007, 21:13 przez stones1, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2007, 21:12 
Częsty bywalec

MAJSU_WuWuA napisał(a):
Wzorcowy przykład myślenia kogoś kogo nie stać na nowy samochód :)

O moj stan konta sie nie martw kolego :zdziwko: . Wiem co pisze i uwazam ,że szkoda wyrzucić cięzko zarobione pieniadze na np. nowego touarega ok 300k niż np. 100k na paroletnia używke w tym samym modelu i malo naruszonym stanie.

e30 kiler 3xx

Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2007, 21:12 
Forumowicz

Jest już produkowany Civic Si coupe model na USA

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 196 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1