BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 07:49

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 196 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2007, 21:14 
Częsty bywalec

GP-T1000 napisał(a):
Dixi napisał(a):
chociaz ja uwazam ze zamiast kupowac np. nowego mondeo z salonu lepiej kupic mondeo 3 miesieczne z przebiegiem okolo 7 tys... praktycznie to samo auto a mozna sporo zaoszczedzic...

tylko pytanie jest takie - kto kupuje auto za 100 tys a potem sprzedaje je 20% taniej?? gdzie tu logika?? przewaznie takie auta maja jakas niespodzianke

Moim zdaniem sa to przewaznie ludzi ktorzy nagle zaczeli miec problemy finansowe itp... i potrzebuja na gwalt gotowki , oczywiscie sa tez niespodzianki ale wedlug mnie sporadyczne

e30 kiler 3xx

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2007, 21:15 
Zacna persona forum

elebele napisał(a):
MAJSU_WuWuA napisał(a):
Wzorcowy przykład myślenia kogoś kogo nie stać na nowy samochód :)

O moj stan konta sie nie martw kolego :zdziwko: . Wiem co pisze i uwazam ,że szkoda wyrzucić cięzko zarobione pieniadze na np. nowego touarega ok 300k niż np. 100k na paroletnia używke w tym samym modelu i malo naruszonym stanie.

Ja się o nie nie martwię i zyczę żeby saldo rosło z jak na drożdżach :]

Obczaj Mój Najszybszy w Mieœcie Wóóóóz Wariat ! E28 520i Edition

Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2007, 21:15 
stones1 napisał(a):
webchris napisał(a):
stones1,
i tak z ciekawosci... dajesz merca swojej kobicie zeby pojechala sobie na miasto po sklepach pochodzic ?? :rotfl:

po sklepach mercedesem? Nie no przewaznie porusza sie na nogach, przez futryne merc nie moze sie przecisnac :(

Wiesz o co mi chodzi :kwasny: zaparkowac sobie pod parkiem 111, pochodzic troche... pozniej pojechac 500m dalej bo deszcz pada i isc sie nie chce.. o to mi chodzi. Takie auto jest nie poreczne. I mimo wielu zalet bajerow dla mnie ma ta jedna WIELKA wade ze jest duze i je to wyklucza jako JEDYNE auto. jako drugie - jak najbardziej.

Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2007, 21:18 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
MAJSU_WuWuA napisał(a):
W salonie się mówi taki taki taki proszę pieniądze, dziękuję, dowidzenia :]

A co, pracujesz jako sprzedawca w jakims salonie?

Tytuł:
Częsty bywalec

MAJSU_WuWuA napisał(a):
Ja się o nie nie martwię i zyczę żeby saldo rosło z jak na drożdżach :]

dzieki i wzajemnie :super: :rotfl:

e30 kiler 3xx

Tytuł:
Zacna persona forum

Frank napisał(a):
MAJSU_WuWuA napisał(a):
W salonie się mówi taki taki taki proszę pieniądze, dziękuję, dowidzenia :]

A co, pracujesz jako sprzedawca w jakims salonie?

Nie. Mam salon.

Obczaj Mój Najszybszy w Mieœcie Wóóóóz Wariat ! E28 520i Edition

Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2007, 21:19 
Uzależniony od forum :)

Martin_j80 napisał(a):
Jest już produkowany Civic Si coupe model na USA

a fakt juz jest oferowany... :)

Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2007, 21:22 
Forumowicz

Właśnie mniej więcej tak wygląda kupowanie samochodu w salonie, wybierasz co chcesz , potem tylko przywiezie cię ktoś do wydziału komunikacji na drugi dzięń auto czeka umyte zatankowane w salonie do odbioru

Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2007, 21:24 

powiem wam ze jak jakis czas temu wracalem z Poznania to na wylocie stanalem sobie w ASO Vw chwilke odpoczac przed traska to jak sie przymierzylem do nowego Passata z Recaro i bezowym wnetrzem to wysiadac nie chcialem :P super autko...tylko cena byla nieciekawa... :/ :(

Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2007, 21:45 
Dzikus napisał(a):
ale na tyle szanuje swoje cieżko zarobione pieniadze ze na takie straty wartosci jakie sa na nowych autach mi szkoda kasy poprostu, za szybko mi sie nudza auta i lubie je czesto zmieniac, kiedys sie porwałem na megane z salonu i do dzis załuje...wole stare beemki. Pozdro..

zgadzam sie w 100%

auto mi sie podoba bardzo ladne dobry motor,auto wytrzymale,super

gratulacje :hurra:

Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2007, 22:00 

Moje BMW: 535i
Kod silnika: N55
Kornelio napisał(a):
powiem wam ze jak jakis czas temu wracalem z Poznania to na wylocie stanalem sobie w ASO Vw chwilke odpoczac przed traska to jak sie przymierzylem do nowego Passata z Recaro i bezowym wnetrzem to wysiadac nie chcialem :P super autko...tylko cena byla nieciekawa... :/ :(

super super :ok: , nie wątpie :ok: . Taki Pasek to jest cos :ok:

Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2007, 22:05 

MAJSU_WuWuA napisał(a):
elebele napisał(a):
Szczerze mowiac to ja wogole nie rouzmiem kupowania nowych aut z salonu ... po co kupowac takie auto skoro mozna kupic roczne [chodzi o ten sam model oczywiscie] w podobym stanie za xx k mniej ?? np z udokumentowanym przebiegiem ktory rowniez bedzie wynosil tylko xx k ?? hem? :zdziwko:

Wzorcowy przykład myślenia kogoś kogo nie stać na nowy samochód :) Jak ma się hajs to się nie kombinuje tylko kupuje i ma się resztę gdzieś ! Szukanie sprawdzanie, a może bity a może licznik cofany ten kolor nie do końca taki jaki bym chciał fotel tu lekko przetarty... A to w końcu 60tyś zł ! Trzeba być zadwolonym w 100% jak się tyle wydaje chyba nie ? W salonie się mówi taki taki taki proszę pieniądze, dziękuję, dowidzenia :]

a v12 macie?

Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2007, 22:15 
Dzikus napisał(a):
A ja tam wole moje przechodzone 330Ci, e38 było za duże e39 takie jakies nijakie, e46 coupe jest dobre na miasto...mogłem za to kupic cos nowego lub dołożyc troche i kupić M3 tez żaden problem ale nie musze leczyć swoich kompleksów jak to nazwali koledzy...ale na tyle szanuje swoje cieżko zarobione pieniadze ze na takie straty wartosci jakie sa na nowych autach mi szkoda kasy poprostu, za szybko mi sie nudza auta i lubie je czesto zmieniac, kiedys sie porwałem na megane z salonu i do dzis załuje...wole stare beemki. Pozdro..

I Tobie wierze... jesli kogos stac na nowe... ale swiadomie i nie z przymusu wybiera uzywane. Sam chcę kupic uzywanego vw... ale rowniez pojde po niego do salonu, powiem co chcę i beda chlopaki szukac po dilerach w calej polsce. Bede mial wszystkie przywileje jakie ma kupujacy nowe auto... a przy tym parenascie-paredziesiat tys w kieszeni. Ty zmieniasz czesto auta... a ja nie. C4 zostanie dla zony i bedzie nim jezdzila napewno pare lat, dla siebie jak kupie to tez szybko sprzedawac nie bede. Ty robisz tak... ja tak, kto robi lepiej ? nikt. Wydaje mi sie ze temat juz wyczerpany...

Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2007, 22:16 

stones1 napisał(a):
Kornelio napisał(a):

Maciek jak patrze na wnetrze np. E60 czy E90 to mnie bierze na wymioty a np wnetrze Passka podoba mi sie bardzo:

Obrazek

Samochodzik, ktory bardzo mi sie podoba i ktory bardzo chcialbym posiadac.Nie ma 400ps, 5,2387583953475353 do 100 km/h, nie ma v12 ani nie ma RWD...I CO Z TEGO :)

Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2007, 22:19 

wszytsko zależy czego ktoś oczekuje od samochodu i po co go kupuje. No i od $$$$ jak zawsze. Wiadomo ze nie kupie nowego CL, bo trzeba mieć 1 000 000 :znudzony: , ale również nie wyobrazam sobie wsiaść do nowego Passata za 150 000, bo to bylby koszmar jak dla mnie i głupota.

Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2007, 22:21 

Kornelio napisał(a):
stones1 napisał(a):
Kornelio napisał(a):

Maciek jak patrze na wnetrze np. E60 czy E90 to mnie bierze na wymioty a np wnetrze Passka podoba mi sie bardzo:

[url=http://images13.__prosze_uzyc_innego_hostingu_do_zdjec_/120/c705cba582c819d2m.jpg]Obrazek[/URL]

Samochodzik, ktory bardzo mi sie podoba i ktory bardzo chcialbym posiadac.Nie ma 400ps, 5,2387583953475353 do 100 km/h, nie ma v12 ani nie ma RWD...I CO Z TEGO :)

nie ma też rudej prawda? Nie no Kornel nic z tego, wiesz w misce też można się umyc, po co wanna?

Dla scisłosci CL ma 6,23 do 100 :rotfl: , ale nie w tym jego urok i nie w tym przepasc miedzy np. serią 7 sprzed 10 lat a nowym Passacikiem.

Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2007, 22:24 

stones1 napisał(a):
Dla scisłosci CL ma 6,23 do 100

a ja myslalem ze 6,24 ło matko i co teraz? :D

co do autek.bardzo tez podoba mi sie Phaeton... :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2007, 22:30 

Kornelio napisał(a):
stones1 napisał(a):
Dla scisłosci CL ma 6,23 do 100

a ja myslalem ze 6,24 ło matko i co teraz? :D

co do autek.bardzo tez podoba mi sie Phaeton... :hyhy:

nic :] , Twoja strata.

Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2007, 22:32 
Zacna persona forum

passat wydawal mi sie fajnym autkiem dopoki nie pojedzilem sobie takim 2,0 tdi 140ps w wersji comfotrline.... straszna lipa... ladnie wyglada ale wykonczenie marne... to samo tyczy sie nowej A4 czuc w niej VW jak nic...

E30 316iA 05/1990
E32 750i 09/1991
http://www.e12e28.pl

Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2007, 22:32 
Forumowicz

Jak kogoś stać na nowe auta z salonu to pogratulować dobrej sytuacji materialnej i koniec a nie wypominać że można kupić auto troszkę starsze i tańsze. Jego pieniądze i każdy wydaje je jak chce. Ja jakbym jakimś cudem nagle dostał worek pieniędzy to oddałbym auto do fusa i kazał zrobić tak żeby było jak nowe. Puki co wolę auta co mają jakąś duszę i jak będę miał taką możliwość to w przyszłości też bym takimi chciał jeździć. Ale jak ktoś woli nówki z salonu to ok. Nie wiem jak będzie gdy na przykład będę miał kiedyś rodzinę, być może wtedy będę też chciał nowe auto z salonu. np logana kombi ;)

Nie piszcie tez proszę że kupujemy bmw żeby sie pokazać sąsiadom albo poprawić swoje ego bo robimy sobie w ten sposób we własne gniazdo tą waszą kupę o którą się tak kłócicie. A można mieć też przecież kupę szczęścia, albo kupę radości z auta.

Po za tym odechciewa mi sie czasami czytać to forum jak widzę że co temat to kłótnia i obrzucanie się błotem.

http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?p=155862#155862

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 196 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1