Witam.
Mam nadzieję, że w dobrym miejscu zakładam temat (jeśli nie to pewnie moderator przeniesie do odpowiedniego działu).
Mam pytanie dotyczące komputera pokładowego. W moim E46 komputer pokładowy mam w radiu - radio kaseciak z wyświetlaczem monochromatycznym, nawigacją, zmieniarką i właśnie komputerem pokładowym taki jak tu:
http://img189.imageshack.us/img189/2945/dscn4203m.jpgCzy mogę przełożyć funkcję komputera pokł. w miejsce licznika? Uruchamiany z manetki kierunkowskazów? Czy wystarczy wymienić manetkę na taką z BC i aktywować w jakiś sposób czy nie da rady?
Niektórzy mnie tu od razu pojadą po całości (i wcale im się nie dziwię) ale zastanawiam się nad zmianą radia. Wiem, że brzydko będzie wyglądać ale mam w szafie b.dobre radyjko, które miałem w poprzednim aucie z wbudowanym zestawem głośnomówiącym, mp3 i pilotem bo mnie już denerwuje, że muszę się zatrzymywać jak ktoś do mnie dzwoni i to, że na wszystkich 6-ciu płytach audio w zmieniarce mieści się tyle utworów co na jednej płycie mp3...
Mam nadzieję, że mi pomożecie... Pozdrawiam!