BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 07:15

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 781 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 40  Następna strona

Na jakÂą partiĂŞ oddasz swĂłj gÂłos?
Ankieta wygasła 4 września 2007, 23:09
Krajowa Partia Emerytów i Rencistów (KPEiR) 2%  2%  [ 2 ]
Liga i Samoobrona (LiS) 2%  2%  [ 3 ]
Partia Kobiet (PK) 1%  1%  [ 1 ]
Platforma Obywatelska (PO) 40%  40%  [ 53 ]
Polskie Stronnictwo Ludowe (PSL) 2%  2%  [ 3 ]
Prawo i Sprawiedliwość (PiS) 23%  23%  [ 31 ]
Prawica Rzeczypospolitej (PR) 0%  0%  [ 0 ]
Lewica i Demokraci (LiD) 11%  11%  [ 15 ]
Inna 2%  2%  [ 3 ]
P******* nie idę 16%  16%  [ 21 ]
Liczba głosów : 132
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 października 2007, 10:18 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: 535i
Kod silnika: N55
agrafga napisał(a):
stones1 napisał(a):

Owszem a ja głodnego dobrym słowem i obiecankami cacankami nakarmię....PYSZNE!

Jakie idealne i tanie;-)))

i lekkostrawne.

Agrafko to już chyba się wyjaśniło co znaczy hasło TANIE PAŃSTWO w praktyce :niepewny:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 6 października 2007, 10:35 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E84
Garaż: Było E36,E39,E60
agrafga, zwal wszystko na PiS :zdziwko: to jak Ci sie zyje to ich wina?to ze twoje dziecko jest chore to tez ich wina?Zreszta jak to w koncu jest?Raz piszesz ze Ci sie dobrze zyje i masz zamiar kupic nawet samochod,za chwile zmiana frontu :zdziwko: .
Mam pytanie na kogo bedziecie narzekac jak nie daj Boze wygra PO.To co partie sie wam skacza?Wasze zyciowe niepowodzenia zwalicie na nich?Czy dalej bedziecie mowic ze PiS rozwalil panstwo w 2 lata?Szczytem jest powiedzenie ze za komuny bylo lepiej :przestraszony: wymowka malo ambitnych ludzi.Jak bylo lepiej jedzcie do Chin,
Korei czy Rosji przeciez komunisci sa tacy fajni :niepewny:

stones1, Ty to wogole cieszyc sie powinienes przeciez to jakie mamy drogi zawdzieczamy PiSowi.Zle drogi to kasa dla Ciebie sprzedaz wiecej czesci do zawiechy,hamulcow itd.Pomysl o tym!Gdy Po dojdzie do wadzy w rok powstana setki a moze i tysciace autostrad.Ludzie beda jezdzic po super jakosci drogach,nie beda tak uzywac hamulcow,wiec spadna Ci obroty w sklepie.

Tytuł:
PostNapisane: 6 października 2007, 10:58 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 530dAt
Kod silnika: M57
LEGO napisał(a):
Jak bylo lepiej jedzcie do Chin

byłem i widziałem. w Chinach już pół roku temu było wszystko naszykowane na olimpiadę - teraz tylko kosmetyka. rząd PIS zmarnował już pół roku w sprawie Euro 2012 - wiadomo, bo lepiej dać przed wyborami wyborczą kiełbachę w postaci kasy np. lekarzom, mimo, że jeszcze miesiąc temu niby takich pieniędzy nie było, niż na przygotowania do Euro.

co do Twojego komentarza nt. kłopotów agrafgi jestem zażenowany - jest mi wstyd za Ciebie, bo w Twój wstyd nie wierzę. Tak swoją drogą sprawiasz wrażenie osoby, która jest wciąż na garnuszku mamusi, bo za nic masz przedsiębiorczość, prowadzenie własnego interesu (podobne jak Bagor) i borykanie się z codziennymi problemami skoro z nich kpisz - ale to jest charakterystyczne dla wyznawców Jarka K. - narodowy socjalizm i komuna skryte za zasłonką źle pojętego, giertychowskiego patriotyzmu.

dziwi mnie jednakowoż, że osoba, która z pogardą wyraża się o innych dyskutantach na forum jest jego modem czy adminem - podobnie jak dzisiejsza prokuratura - oskarża innych, rozdaje razy, sama nie podlega weryfikacji, bo sama rozdaje karty.

gratuluję!

Tytuł:
PostNapisane: 6 października 2007, 10:59 

LEGO napisał(a):

stones1, Ty to wogole cieszyc sie powinienes przeciez to jakie mamy drogi zawdzieczamy PiSowi.Zle drogi to kasa dla Ciebie sprzedaz wiecej czesci do zawiechy,hamulcow itd.Pomysl o tym!Gdy Po dojdzie do wadzy w rok powstana setki a moze i tysciace autostrad.Ludzie beda jezdzic po super jakosci drogach,nie beda tak uzywac hamulcow,wiec spadna Ci obroty w sklepie.

Wiesz jesli zgine na tych syfiastych "drogach" obroty nie będą mi za bardzo potrzebne :zdziwko:

w każdym razie spójrz moze obiektywnie na "pana" Polaczka, na starcie z GTC w sprawie A1, na przetarg na dalsza czesc A2... to jest normalne? dla zwolenników PiS?

Tytuł:
PostNapisane: 6 października 2007, 11:15 
Przyjaciel forum

bierute napisał(a):
co do Twojego komentarza nt. kłopotów agrafgi jestem zażenowany - jest mi wstyd za Ciebie

kolego Ja nie jestem i nie jest mi wstyd!bo nie ma czego!nie rozumie poprostu Jej zachowania raz pisze ze jest ok,ze ma nawet dobra prace.Po chwili pisze ze jest do d.... i to wina PiS gdzie tu logika?Czy obraziłem kolezanke agrafge,?chyba nie!
Po 1 nie mow tego czego nie powiedziałem!nie lubie kłamstwa!
Po 2 od sie od mojej Mamusi!
Po 3 prowadze własny interes (nie wierzysz zapytaj Kyo lub Labradora)
wiec nie wymyslaj!bo chciał bys byc taki taki przedsiebiorczy jak Ja ( a jestem 9 lat młodszy od Ciebie)

bierute, wiesz jak wypadało by Ci teraz powiedziec?MOZESZ TU BYC ALE NIE .....

Tytuł:
PostNapisane: 6 października 2007, 11:29 
Częsty bywalec

Moje BMW: E46 330i, było kilka
Kod silnika: M54B30
Agrafka spowodowała że musiałem się odezwac.

czytam ten temat od poczatku i co jak co ale Bagor jako jeden z nielicznych rzuca konkretami uzywając argumentów popartych danymi.
Jezeli pójde głosować to zagłosuje na PIS.

agrafga napisał(a):
Zarobek: 900 zł netto miesięcznie

nie wiem jak jest u Ciebie, ale u nas 450zł dochodu na jedną osobe kwalifikuje sie do tego by przyznano mieszkanie socjalne. Szwagierka czekała około 14 miesięcy na przyznanie i przyznano jej a co najlepsze nie przyjeła go, doszła do wniosku że jednak woli teściową hahahahahaa
Zarobek męża 2 tys zł podzielono na 3 czyli wychodzi niecałe 700zł netto na osobe. U ciebie to jest 450zł więc raczej możesz sie starac, ale pewnie nawet nie próbowałaś.

Tak jest źle w tym kraju?

najlepeij siedziec i płakać. nie wiem czy wiesz, ale możesz iśc do urzedu i starac sie o około 12 tys zł na swój interes, swojej kasy nie musisz mieć, po 6 miesiącach znów możesz starac się o dofinansowanie do interesu. Warunkiem jest miec pomysł i utrzymać interes przez 12 miesięcy, w dodatku bedziesz płacic ZUSu 250zł. a nie tak jak ja teraz około 800zł minimum. Ale widocznie jest CI dobrze że nie interesujesz się tą sprawą.
I niech nikt mi nie mówi że nie da się niczego wymyśleć za 12 tys zł. Da się i z moja dziwczyną wymyślelismy, tylko że czekamy do wiosny.
Interes który teraz prowadze rozruszałem za około 20 tys zł, działa i to całkiem nieźle na dzień dzisiejszy ze wzlotami i upadkami od 7 lat. Na ten sam interes wystarczy dzisiaj spokojnie 10-15 tys zł.
Zamiast myśleć o kupnie ciagle to innych aut, pomyśl o dziecku i otwórz działalnośc, żeby póxniej nie musiało robic u obcych, którzy na nim beda się dorabiac.

Mam dwóch znajomych którzy starali się i dostali, a dofinansowania nie dostają Ci co nie chcą skorzysrtac z fachowej usługi bo ona kosztuje 1 tys zł. To lepiej nie dostac nic.

odniose sie do becikowego i innych pieniażków do dostania dzięki narodzonemu dziecku

Tak się składa że najprawdopodobniej pod koniec gruudnia bede tatusiem, 1 tys zł które dostane od państwa przeznacze na zakup wózka, łóżeczka, dostawke na przewijanie, wanienke, kupe pampersów zakupionych na allegro(oczywiście nowych zapieczetowanych) więc jest to znaczaca kwota, wydam ją w jeden dzień nawet ale będe ją uzywał długi czas.
Kolejny ponad tysiąc dostane za urodzenie dziecka z ubezpieczenia, za te pieniążki nakupuje kupe ciuszków i zabawek i przydatnych rzeczy. kolejny tysiąc z ubezpieczenia mojej kobiety przeznaczę na ewentualny zakup lekarstw.
Więc jak ktoś ma łeb na karku, to bez problemu z powodu narodzin dziecka dostaje 3 tys zł, i to jest absolutne minimum i nikt mi nie powie że dla młodego małżeństwa czy nie małżeństwa to kwota nic nie znaczaca.
Rodzinne na dziecko jest śmieszne to fakt, ale jak dają 43zł to trzeba brac i poskromimc swoja "dumę" 43 zł można wpłacac na fundusz emerytalny dziecka, dokładając 57zł do tych 43zł po 18 latach uzbiera się niezła sumka, która znacząco wspomoże nasze już dorosłe dziecko .
ktos mi powie, że takiś madry a jexdzisz 18-letnią babcią E32. A ja odpowiem, owszem, ale za to mam mieszkanie, mam rodzine, mam swój interes i nie musze pracowac u dziada i w dodatku jeżdżę z klasą, flagową i nadroższą limuzyną z tamtejszych lat, na dodatek lat które pamiętam i nawet nie śmiałem marzyć o BMW a już o serii siedem w szczególności.

Do skorumpowanych i pijanych komuchów uwalniających przestepców z wiezień, z SLD i innych samoobron już nawet się nie odniose bo nie warto.

O PO juz wszystko zostało powiedziane.

I jeszcze odniose sie do kucharza...
jakoś ja się nie boję że jest kabel pomiedzy Zusem a CBA, a niech gnoją wszystkich nie uczciwych, ja jestem uczciwy i mogą mnie prześwietlać 12x do roku, bede może miał mniej konkurencji na rynku (oczywiście tej nie uczciwej) .
mam interes i nie potrzebuje bardziej liberalnej polityki i chyba ty tez widząć jaka kase kładziesz na E39 odkąd ja kupiłeś.

pozdrawiam

http://www.ASO-BMW.pl[/b]
https://www.facebook.com/ASOBMW/

Sprzedam:
BMW X3 Sport Pakiet

Tytuł:
PostNapisane: 6 października 2007, 11:30 
Zacna persona forum

LEGO napisał(a):
bierute, wiesz jak wypadało by Ci teraz powiedziec?MOZESZ TU BYC ALE NIE .....

możesz rozwinąć, bo nie rozumiem tego szyfru.

LEGO napisał(a):
bo chciał bys byc taki taki przedsiebiorczy jak Ja ( a jestem 9 lat młodszy od Ciebie)

typowe dla młodszych o 9 i więcej lat - porównywanie się do kogoś o kim się nic nie wie. Podobnie podszedłeś do sprawy agrafgi i interesu stonesa. Wiesz, ludzie np. martwią się o swoje dochody, także wtedy, gdy mają co prawda oszczędności ale bieżące koszty są wyższe od przychodów, co nie napawa optymizmem i nie cieszy. Jako przedsiębiorca powinieneś to wiedzieć. LEGO, jesteś częścią administracji tego forum, więc stań na wysokości zadania i wyluzuj w swoich osądach.

Tytuł:
PostNapisane: 6 października 2007, 11:47 
Przyjaciel forum

bierute, Ty zaczełes mnie osadzac wiec dlaczego Ja mam stac biernie?Nie znam Cie,Ty mnie tez wiec nie wymyslajmy na Siebie głupot!

Pozatym smiesznym jest obwinianie za wszystko PiS.Jasnym jest ze premier i prezydent mogli by byc "lespi",ale nie ma poprostu innego wyjscia dla Polski.
Co do kolezanki agrafga, to kolega Jeztom, powiedział juz wszystko

Tytuł:
PostNapisane: 6 października 2007, 11:54 
Zacna persona forum

Jeztom napisał(a):
akoś ja się nie boję że jest kabel pomiedzy Zusem a CBA, a niech gnoją wszystkich nie uczciwych, ja jestem uczciwy i mogą mnie prześwietlać 12x do roku, bede może miał mniej konkurencji na rynku (oczywiście tej nie uczciwej) .

Jeztom, niestety mylisz się. Po pierwsze jest to sprzeczne z konstytucją RP (Art. 51), po drugie kabel został położony na skutek rozporządzenia premiera, które nie jest aktem normatywnym ważniejszym niż konstytucją (na szczęście).

Kiedyś za Stalina mówiło się: dajcie nam człowieka, znajdzie się paragraf. Dzisiaj może być - dajcie dostęp do poufnych danych a znajdzie się hak. Jeztom, nie czujesz tego? Bo ja tak. Jeśli nie czujesz, to odnieś to do sytuacji prewencyjnego podsłuchiwania wszystkich i wszystkiego w każdej sytuacji. Powinieneś wiedzieć z czym to się wiąże, jesteś wszak dorosły i czytałeś w szkole Orwella i Kafkę. Chciałbyś takiego życia? Zarówno być podsłuchiwany i jeszcze płacić za to? Ja dziękuję.

Tytuł:
PostNapisane: 6 października 2007, 11:59 

LEGO napisał(a):
bierute,

a czy kolega Jeztom jest / był samotną matką ? Skoro jest taki mądry w tym temacie, takich wspaniałych rad udziela Agrafce... pewnie ma duze doswiadczenie w samotnym wychowywaniu dziecka :ok:

Tytuł:
PostNapisane: 6 października 2007, 12:02 
Zacna persona forum

LEGO, chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie obwinia PISu "o wszystko". Chodzi o metody, które nie zawsze są zgodne z demokratycznymi standardami. Obwinia się PIS o odwrócenie zależności pomiędzy państwem a obywatelami. Teraz to obywatele są dla państwa, a nie odwrotnie i to jest najgorsze, bo zakłamuje i wypacza ideę państwowości. Wszyscy nagle stali się potencjalnymi podejrzanymi. A co z domniemaniem niewinności? Kaczyńscy, Ziobro - niby prawnicy - domniemanie niewinności odnoszą jedynie do siebie!

Tytuł:
PostNapisane: 6 października 2007, 12:04 

Jeztom napisał(a):

I jeszcze odniose sie do kucharza...
jakoś ja się nie boję że jest kabel pomiedzy Zusem a CBA, a niech gnoją wszystkich nie uczciwych, ja jestem uczciwy i mogą mnie prześwietlać 12x do roku, bede może miał mniej konkurencji na rynku (oczywiście tej nie uczciwej) .
mam interes i nie potrzebuje bardziej liberalnej polityki i chyba ty tez widząć jaka kase kładziesz na E39 odkąd ja kupiłeś.

pozdrawiam

Nie znasz prywatnych firm zniszczonych przez US ? Ja znam. I nie byly to firmy nie uczciwe. Przedlużająca sie wielomiesieczna kontrola US i blokada kont wielkich firm może skutecznie wykończyć interes.

Gdy slysze "chcialbys byc tak przedsiebiorczy jak ja" , "chcialbys miec takie wyksztalcenie jak ja" to zbiera mi sie na wymioty - to taka ogolna uwaga ;)

Tytuł:
PostNapisane: 6 października 2007, 12:07 

bierute napisał(a):
LEGO, chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie obwinia PISu "o wszystko". !

a dlaczego LEGO i pozostali wierni fani PiSu z kolei WSZYSTKO zawdzieczaja PiSowi? Tak trudno sie pogodzic z faktem że dzisiejsza sytuajce gospodarcza zawdzieczamy Millerowi i Belce? Skoro PiS nic nie mogl zepsuc przez "tylko" 2 lata to jakim sposobem mógł z kolei tak cudownie uzdrowic gospodarke przez ten sam czas??

Tytuł:
PostNapisane: 6 października 2007, 12:09 
Zacna persona forum

stones1 napisał(a):
Gdy slysze "chcialbys byc tak przedsiebiorczy jak ja" , "chcialbys miec takie wyksztalcenie jak ja" to zbiera mi sie na wymioty - to taka ogolna uwaga ;)

stones, jeszcze: chciałbyś mieszkać w Warszawie jak ja!

:rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 6 października 2007, 12:10 
Częsty bywalec

stones1 napisał(a):
LEGO napisał(a):
bierute,

a czy kolega Jeztom jest / był samotną matką ? Skoro jest taki mądry w tym temacie, takich wspaniałych rad udziela Agrafce... pewnie ma duze doswiadczenie w samotnym wychowywaniu dziecka :ok:

heh, nie byłem samotną matką i raczej nie przewiduje że bedę. Nie udzielam RAD tylko pokazuje możliwości.
A Agrafga samotną matka nie jest gwoli ścisłosci bo z twego co napisała mieszka z rodziną. mysle że to tymbardziej sprawe ułatwia.
nie pisze że to jest proste, bo nie jest, ale w domu sie pieniedzy nie wysiedzi.

Bierute, trochę się z Tobą zgadzam i widze to, wszak myślę że sprawa jest demonizowana, szczególnie przez ludzi którzy czegoś się boją. (ja nie wskazuje nikogo) . Myślę że u nas potzreba radykalnych środków, bo "sprzedawanie", łapówkarstwo, oszustwa i kretactwa az się wylewają. moge wipisac ładnych kilka afer idących w miliony złotych korzysci osób które nie miały prawa się tak wzbogacić, tylko z okolic Żor, ludzie to widza i akceptują i to jest najgorsze.

Tak, ja świadomie jestem w stanie to zaakceptowac.

Sprzedam:
BMW X3 Sport Pakiet

Tytuł:
PostNapisane: 6 października 2007, 12:12 
Zacna persona forum

Moje BMW: E39 530d M-pakiet
Kod silnika: M57D30
Lego, że tak zapytam skad wziąłeś na rozruch/start własnej firmy??
Dostałeś dofinansowanie czy zarobiłeś??

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 6 października 2007, 12:15 
Zacna persona forum

Moje BMW: E39 530d M-pakiet
Kod silnika: M57D30
Jeztom,
nie masz pojecia jak to jest miec chorego członka rodziny i ledwo wyrabiac czasowo i finansowo na życie, wiec nie pier... nie pisz takich bzdur.

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 6 października 2007, 12:16 
Częsty bywalec

stones1 napisał(a):
a dlaczego LEGO i pozostali wierni fani PiSu z kolei WSZYSTKO zawdzieczaja PiSowi?

A czy ja gdzies tak napisałem?
7 lat temu na rozkrecenie interesu kase zdobyłem nie zawdzięczajac nic ówczesnym rządom.

Co do wykańczania firm przez US to znam kilka przykładów, które pośrednio nawet mnie dotkneły, a działo się to za rządów SLD własnie.

pozdrawiam

Sprzedam:
BMW X3 Sport Pakiet

Tytuł:
PostNapisane: 6 października 2007, 12:17 

Jeztom napisał(a):
stones1 napisał(a):
LEGO napisał(a):
bierute,

heh, nie byłem samotną matką i raczej nie przewiduje że bedę. Nie udzielam RAD tylko pokazuje możliwości.
.

jezeli Agrafka przedstawia sytuacje samotnej matki bo zna ją z autoposji, nie rozumiem po co dyskotować w stylu "a co Ty gadasz, becikowe to duuuuuuzo, starczy na tone pampersów" . Nie mam pojęcia o tym temacie, w przeciwienstwie do Agrafki także przyjmuje do wiadomosci to co Ona mówi jako FAKT. Ale obalić można wszystko, wszystko oprócz Kaczyńskich :ok:

Tytuł:
PostNapisane: 6 października 2007, 12:18 
Przyjaciel forum

stones1, nie bede sie targował agrafga, zeby pokazywac swoje racje.Kobieta jest z Warszawy,pisze ze zarabia 900zł,rozumie ze to jest nic!ale to nie powod aby stac biernie.Wiem ze łatwo sie mowi , niech szuka pracy,idzie do bezrobocia zrobi kurs jakis bo za 900zł wpadnie tylko w długi.Znam samotne matki ktore pracuja,utrzymuja dziecko oraz mieszkanie ,wiec jest to mozliwe.

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 781 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 40  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1