BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 1 maja 2025, 22:06

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Regulamin działu

Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.

Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu

Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 października 2007, 08:43 
elebele napisał(a):
MadziaWU napisał(a):
Elebele<Choc Eblebeble mi sie bardziej podoba :P >czyzby na Sniatowie? :zdziwko:

nom , a czemu zdziwko :p tzn ta beem byla tylko przez chwile na poczatku ale chyba widzialas ? [z3 filo- rejestracja]

tak na marginesie nawet nie pogadalismy sobie zbytnio na tym zlocie ;p trzebabedzzie kiedys nadrobic :hyhy:

Noo masz racje :( Ale fajny chlopak z Ciebie jest :) a ja nie widzialam tej bumy,albo widzialam ,ale nie zwrocilam uwagi na nia bo bylo ich zbyt duzo hehe :kwasny: <ja juz glowa bylam na grillu... :P > Wiec nadrabiaj,nadrabiaj,wpadaj do mnie :D

A Santino dobrze prawi tym razem,dac mu wódki! Kolego sluchaj sie go i rob taki felunek.Nie sluchaj,ze nie ma sie wybijac.Przeciez po to one sakonkretne i po to je zmienisz aby byly widoczne :)

Tytuł:
PostNapisane: 6 października 2007, 09:00 
Zacna persona forum

ja codziennie mijam serie 1 na takich felgach i wygląda ładne. auto ma kolor taki katalogowy (młotkowy) o ile do 1 te felgi pasują całkiem przyzwoicie to do E36 tak sobie. jeśli auto będzie w ciemniejszym kolorze niż felgi to będzie dobrze.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 6 października 2007, 09:42 
Częsty bywalec

MadziaWU napisał(a):
a ja nie widzialam tej bumy,albo widzialam ,ale nie zwrocilam uwagi na nia bo bylo ich zbyt duzo hehe :kwasny:

oto i ona :p nawet ja jestem tam na drugim planie - na szczescie odwrocony :rotfl:

Obrazek

PS zdjecie robione przez Domino zapozyczone z galeri zlotow

e30 kiler 3xx

Tytuł:
PostNapisane: 6 października 2007, 10:36 
Pierwsze kroki

wzor felg M6 jest ok,ale wiekszosc tych koleczek u nas to podrobki,przypuszczam ze jakosc jest slaba i na polskich drogach szybko sie powyginaja

Tytuł:
PostNapisane: 6 października 2007, 11:41 
A Eblebe..Elebele dzieki :hyhy: ;) Ladnie wyglada,elegancko.Rob,rob,jak zrobisz to sie pochwal :) .A potem sie pochwal jak sie powyginaly :D ;)

Tytuł:
PostNapisane: 6 października 2007, 12:37 
Uzależniony od forum :)

bez przesady z tym wyginaniem chyba nie sa az tak slabe,zreszta na nasze drogi to powinno sie zakladac alu sparco,oz lub omp z aut rajdowych zeby miec pewnosc ze sie nie powyginaja

Tytuł:
PostNapisane: 6 października 2007, 12:50 
Witam wszystkich. Jestem tu nowy i to jest mój pierwszy post.

Akurat tak się składa że sprzedaje takie felgi i sporo innych. Co do jakości to jest jak ze wszystkim na naszym rynku. Jest pełno chińszczyzny ale można kupić całkiem fajne i dobre koła z tego wzoru. Chińskie felgi mają najczęściej czarne wnętrze. Nie zgadzam się także z kimś kto powiedział że się zaraz powyginają. Sprzedałem już tego całe mnóstwo i jedna sztuka wróciła do reklamacji i to z powodu fabrycznej wady w lakierowaniu. To chyba całkiem nieźle :)

Ktoś wcześniej powiedział jeszcze że sporo tych felg na naszych drogach to nie oryginały :) No więc nie sporo tylko prawie wszystkie :D

pzdr

p.s. chciałem wkleić jakieś fotki ale e36 chyba nie mam. Mam kilka innych jak ktoś by chciał.

Tytuł:
PostNapisane: 6 października 2007, 14:06 
Zacna persona forum

Moje BMW: 323i
Kod silnika: M52TuB25
czarne stalówki rządzą

Tytuł:
PostNapisane: 10 października 2007, 09:41 
Przyjaciel forum

Kod silnika: M42 & M52
Moim zdaniem te fele pasują do każdego BMW i nie ma bata by było inaczej :hyhy: :hyhy:

http://moto.allegro.pl/item250176126__n ... ited_.html

Ale te też by pasowały jak ulał :P

http://moto.allegro.pl/item251806517_h2 ... elgi_.html

http://moto.allegro.pl/item250097444_d1 ... elgi_.html

Tytuł:
PostNapisane: 15 listopada 2007, 15:14 
Pierwsze kroki

pozwole sobie odswierzyc temat, znalazlem w wyszukiwarce, mam nadzieje ze nie bedziecie mieli nic przeciwko.
zastanawiam sie nad kupnem nowych felg ale nie jestem pewien jakie lepiej kupic, 16'' czy 17''. co myslicie? chodzi o to ze w 17 bedzie trzeba mniejszy profil, z pewnoscia bedzie wygladalo lepiej ale komfort jazdy chyba nie bedzie najwyzszy :kwasny: jak sie czujecie na takich kolach? jak wiadomo nasze drogi troszke dziurawe i krzywe wiec troche sie boje niskiego profilu. obecnie jezdze na 15'' z duuuzym profilem (na takich bunia stala jak ja kupilem, felgi od e39) na lato wypadalo by kupic jakas ladniejsza felge ale jaki rozmiar?? pomocy ;)

Tytuł:
PostNapisane: 16 listopada 2007, 00:34 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E36
Kod silnika: M43B16 :]
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?t=27899
Stanowczo rozejrzyj się za ładnymi 17", 16" to jednak za mało (duży balon jednak :kwasny: ).A że trzeba bardziej uważać na dziurach, no trudno. To Ty będziesz jeździł więc Ty musisz zadecydować. Pozdro

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 17 listopada 2007, 22:52 
Pierwsze kroki

A ja powiem tak zgadzam się z tym człowiekiem co powiedział że to rzecz gustu i tak jest moim zdaniem felgi od m6 najlepiej pasuja do e 46 dużo fajniej stroją gdy wnetrze jest czarne przy srebrnym lakierze i takie też sobie właśnie sprawiłem :) hehe
A jeżeli chodzi o E36 nie jest tak dobże jak wygląda to w E 46 ale lipy nie ma znaczy nie jest źle :) Ja bym założył..

Tytuł:
PostNapisane: 9 października 2008, 15:57 
Forumowicz

Obrazek
Obrazek

Tytuł: Felgi m6
PostNapisane: 9 października 2008, 16:35 
Pierwsze kroki

Jeździłem przez rok na 17 calowych jest twardo ale nie ma tragedii za to na 18 calach zaczyna to być denerwujące :)
pozdrawiam...

Tytuł:
PostNapisane: 9 października 2008, 17:18 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E38 | E36 Coupe
Kod silnika: M73TUB54 | M52B28
Garaż: .
E38
https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=166487
E36
viewtopic.php?f=6&t=169815
Pawlo320 napisał(a):

do M3 e46 nie pasują w ogóle :dobani:

Tytuł:
PostNapisane: 9 października 2008, 17:50 
Zacna persona forum

Moje BMW: E30 344i
Kod silnika: m62b44
Garaż: E36 Coupe 325i
E30 Coupe 344i
marcin87k napisał(a):
ale jeśli chodzi o felgi "ala M6" z allegro to ja szczerze to bym się bał ich brać..

to powiem ci ze mozesz brac spokojnie. Przetestowalem je baaaaardzo gruntownie na aucie kolegi i wytrzymaly straszne uderzenie (najechalismy na wyrwany kawalek asfaltu z jezdni o wymiarach 20x30x5cm wysoki) przy 80km/h i oponach 225/45/17. Opony poprzecinane, felgi proste jak z fabryki (sprawdzone na wywazarce).

Pod tym wzgledem polecam, bo panuje opinia ze takie wyroby gną sie raz dwa na naszych drogach. Sprawdzilem - mit obaliłem :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 9 października 2008, 17:51 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 6 coupe
bardzo fajna ta beta co wkleił Pawlo320, felga pasuje i to bardzo.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1